- 8 Haziran 2012
- 795
- 533
- Konu Sahibi seyirdefteri
Kızlar merhaba herkese bu zorlu yolda mutlu haberler diliyorum. benim bebeğin kalbi durdu ve kürtaj oldum. şimdi ikincisi için doktor değiştirdim ve bazı genetik testler falan istedi.
1-troid için tsh testi
2-enfeksiyon için Hbs Ag, Anti HCV, Anti HIV, VDRL, Chlamydia trachomatic gG
3-Endokrin için AMH, FSH, LH, Estrodiol (E2), Progesterone, prolaktin
4-Tümör paneli için CA 125
5-Sitogenetik için: periferik Kanda Kromozom analizi eşime ve bana
6-Moleküler genetik: Trombofili Paneli 6 Mutasyon,
7- Romatizma için test, testlerin adını yazmadı çünkü ben sonrada hemşireye sordum bende romatizma başlangıcı vardı dedim tamam romatizma testinede baktır dedi kanda pıhtılaşmaya yol açıp düşük sebebi oluyormuş.
8- Diyabet için test bunu kendim istedim.
yalnız Faktör 5 Leiden, MTHFR A1298C, MTHFR C677T ve kardiyovasküler risk paneli (12) mutasyon testini istememiş sadece trombofili paneli 6 mutasyon istemiş, ben bunları da yaptırtmayı düşünüyorum bunlarda da problem çıkıyormuş araştırdım. sizce bu testleri de yaptırsam mı yada sadece trombofili paneli (6 mutoasyon) mu yaptırsam ?
ayrıca önereceğiniz başka bi testler var mı?
1-troid için tsh testi
2-enfeksiyon için Hbs Ag, Anti HCV, Anti HIV, VDRL, Chlamydia trachomatic gG
3-Endokrin için AMH, FSH, LH, Estrodiol (E2), Progesterone, prolaktin
4-Tümör paneli için CA 125
5-Sitogenetik için: periferik Kanda Kromozom analizi eşime ve bana
6-Moleküler genetik: Trombofili Paneli 6 Mutasyon,
7- Romatizma için test, testlerin adını yazmadı çünkü ben sonrada hemşireye sordum bende romatizma başlangıcı vardı dedim tamam romatizma testinede baktır dedi kanda pıhtılaşmaya yol açıp düşük sebebi oluyormuş.
8- Diyabet için test bunu kendim istedim.
yalnız Faktör 5 Leiden, MTHFR A1298C, MTHFR C677T ve kardiyovasküler risk paneli (12) mutasyon testini istememiş sadece trombofili paneli 6 mutasyon istemiş, ben bunları da yaptırtmayı düşünüyorum bunlarda da problem çıkıyormuş araştırdım. sizce bu testleri de yaptırsam mı yada sadece trombofili paneli (6 mutoasyon) mu yaptırsam ?
ayrıca önereceğiniz başka bi testler var mı?