- 20 Şubat 2022
- 497
- 282
-
- Konu Sahibi crazygirl35
Teşekkür ederim. Evet sondanın en fenası çıkartıldıktan sonra oldu. O idrar sanki dikenli tel gibi keserek çıkıyorduÇok geçmiş olsun
Ağrınız tam olarak nerdeydi omuz mu kasık mı ?
Sonda çıktıktan sonra tuvaletinizi yaparken yanma kanama vs oldu mu ? Kaç saat sonra çıktı ve yürüdünüz? Normal ağrısız hayata ne zaman döndünüz ?
ben bu konuda açıkcası güvenebileceğim ve alanında iyi bir doktor tercihiyle yol aldım. Çünkü yumurtalıklara zarar verilebilme ihtimali beni tedirgin etti.Gerçekten mi
Hala alışamıyorum bu pahalılığa
Devlette kaça yapıyorlar acaba üniversite hastanelerinde falan
Birde evet kabız olunmaması gerekiyor. Zorlanma anında gerilir ve daha fazla acır. Bunun için önlem aldım. Buzluğa mevsim meyveleri ve kereviz dilimleyip koydum. Önceden maydonoz dereotu temizledim. Çünkü ağrılı bir dönem gereksiz ayrıntılarla ilgilenmek istemeyeceksiniz. Sabahları uyanıp magnezyum içip smoothiemi yaptım. Bu bağırsakları hareketlendirdiği gibi toksin atımıda kolaylaştırdı.Çok geçmiş olsun
Ağrınız tam olarak nerdeydi omuz mu kasık mı ?
Sonda çıktıktan sonra tuvaletinizi yaparken yanma kanama vs oldu mu ? Kaç saat sonra çıktı ve yürüdünüz? Normal ağrısız hayata ne zaman döndünüz ?
Aslında şöyle 2 ay sonra transfer yapılıyor ama doktor 6 ay bekleyelim tek tüple de hamile kalanlar var bizm icin 6 ay kayıp değil dedi ondan denedik olmayınca transfer edildiAy çok güzel bir haber allah uzun sağlıklı ömür versin
Peki neden 7 ay ara verdiniz tüp bebek transferi için doktorunuz mu öyle demişti
Hayır değil anestezi sebebiyle kan alınırken mutlaka belirtin kullandıgınızı dozu ona göre ayarlıyorlar . Beb taburcu oldugum gün icmiştim ayrıca gaz icin cok iyi geldiBir de aranızda sigara kullanan var mı ?
Tüp bebek tedavisinde kullandığım halde bırakmıştım ama maalesef kürtaj sonrası yine başlamıştım.
Laparoskopi ameliyatı sonrasında ya da öncesinde yasak listesinde mi sigara?
ameliyat yapan doktorunuz kimdi acaba ?Birde evet kabız olunmaması gerekiyor. Zorlanma anında gerilir ve daha fazla acır. Bunun için önlem aldım. Buzluğa mevsim meyveleri ve kereviz dilimleyip koydum. Önceden maydonoz dereotu temizledim. Çünkü ağrılı bir dönem gereksiz ayrıntılarla ilgilenmek istemeyeceksiniz. Sabahları uyanıp magnezyum içip smoothiemi yaptım. Bu bağırsakları hareketlendirdiği gibi toksin atımıda kolaylaştırdı.
Bilgisi olan vardır lütfen yardımcı olabilir misiniz?Selam herkese
Tüp bağlatmak ya da aldırmak için eş onayı gerekli diye duydum
Eşim o tarihlerde yurtdışında olacak bir sıkıntı olur mu acaba bilen lütfen yazabilir mi?
Geçmiş olsunBenimde sol tüpümde sıvı birikmesi varmış. Çekilen hsg de de tıkalı olduğu çıkmıştı. Üç defa opu oldum embriyo dondurdum. Laparoskopi olduktan sonra transfer olucam, doktor sıvının tutunmayı olumsuz etkileyeceğini söyledi çünkü, adet olmayı bekliyorum ondan sonra ameliyat günü alıcam, hakkımızda hayırlısı artık.
Sağolun sizede geçmiş olsun, dediğiniz gibi açınca belli oluyur ne yapacakları banada buna benzer bişey söyledi, hepimizin hakkında hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırız.Geçmiş olsun
Bende adetimi bekliyorum hayırlısı olur inşallah
Acaba doktorum bağlayacak mı yoksa tamamen alacak mı laparoskopide belli olacakmış açınca karnımı
Amin canım inşallah şu adet gelse de bu ay içinde olsak artık şu ameliyatı hayırlısıyla yoksa beklerken korkum artıyor git gide uyku uyuyamıyorumSağolun sizede geçmiş olsun, dediğiniz gibi açınca belli oluyur ne yapacakları banada buna benzer bişey söyledi, hepimizin hakkında hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırız.
Ben daha önce kist ameliyatı olmuştum, üstünden çok zaman gecti ama oda laporoskopi ile yapılmıştı. Bir gece hastanede kaldım ertesi gün taburcu oldum bir haftada da toparlanmistim, yanımda bana yardımcı olacak veya bana bakacak kimse yoktu eşim yardımcı oluyurdu sadece ufak tefek işleri bir hafta sonra yapmayalım başlamıştım. Sadece ayakkabi veya çorap giyerek zorlanıyordum birde yatağa yatarken veya kalkmaya calisirken. Gayet güzel geçecek ve hemencecik toparlanicaz :)) çok fazla düşünmemeye çalış ben öyle yapıyorum, bu benim icin bir araç gercek amacim biran önce transfer olmak sende öyle düşünüyorum hersey daja güzel olsun diye yapıyoruz.Amin canım inşallah şu adet gelse de bu ay içinde olsak artık şu ameliyatı hayırlısıyla yoksa beklerken korkum artıyor git gide uyku uyuyamıyorum
Eş onayı isteniyor normal ameliyatlar için bende tuplerimi baglattm ama ameliyat günü eşim sehirdisindaydi benimkide hidroselpenks vardı aldırmam lazımdı ben kendimi kısırlaştırma için yapmıyorum dedim doktora aksine dogurganligimi arttırmak için yapıyorum tup bebege başlıca dedm onlarda gerek duymadı eş imzasına iki tupumdr alindiAmin canım inşallah şu adet gelse de bu ay içinde olsak artık şu ameliyatı hayırlısıyla yoksa beklerken korkum artıyor git gide uyku uyuyamıyorum
Aynen canım inşallah hepimiz ve isteyen herkes bir an önce evladını kucağına alırBen daha önce kist ameliyatı olmuştum, üstünden çok zaman gecti ama oda laporoskopi ile yapılmıştı. Bir gece hastanede kaldım ertesi gün taburcu oldum bir haftada da toparlanmistim, yanımda bana yardımcı olacak veya bana bakacak kimse yoktu eşim yardımcı oluyurdu sadece ufak tefek işleri bir hafta sonra yapmayalım başlamıştım. Sadece ayakkabi veya çorap giyerek zorlanıyordum birde yatağa yatarken veya kalkmaya calisirken. Gayet güzel geçecek ve hemencecik toparlanicaz :)) çok fazla düşünmemeye çalış ben öyle yapıyorum, bu benim icin bir araç gercek amacim biran önce transfer olmak sende öyle düşünüyorum hersey daja güzel olsun diye yapıyoruz.
Teşekkür ederim bilgi için canımEş onayı isteniyor normal ameliyatlar için bende tuplerimi baglattm ama ameliyat günü eşim sehirdisindaydi benimkide hidroselpenks vardı aldırmam lazımdı ben kendimi kısırlaştırma için yapmıyorum dedim doktora aksine dogurganligimi arttırmak için yapıyorum tup bebege başlıca dedm onlarda gerek duymadı eş imzasına iki tupumdr alindi
Aynen canım sende öyle dersin Bi sknti cikartirlarsaTeşekkür ederim bilgi için canım
O halde eş onayı istemezler benden de çünkü ben de tüp bebek tutması için tüplerime işlem yaptıracağım
Geçmiş olsunBende iki tüp bebek denemesinin dış gebelikle sonuçlanmasından sonra 9 gün önce laparoskopi oldum ve iki tüpüm alındı. Bir hafta içinde toparlandım şu an gayet normal hayatıma döndüm.