Tüp bebek öncesi laparoskopi

Merhaba.. benimde sol tüpümde sıvı vardı sağ tüpüm açıktı.. bu sebepten hamile kalamadım ve yaptığım tüp bebekler tutmadı. Daha sonra önce embriyolari oluşturduk, dondurduk. Hemen ardindan 3 gün sonra ameliyata girdim laparoskopi yöntemiyle sol tupum alındı. Biraz ara verdim 3 buçuk ay kadar sonra transfer oldum çok şükür pozitifi gördüm..

Fiyat olarak Bahçelievler Medical Park Dr Latif Celal Küpelioğlu hocamıza ameliyat oldum çok güzel geçti 0 komplikasyon Allah razı olsun. 48 bin TL ameliyat ücreti

Çok fazla ağrınız olmuyor ben hastaneden dimdik çıktım çok şükür. 3 yerden delik oluyor çok büyük kesikler değil. 10 güne tamamen iyileşiyor ama siz bir kaç güne kendinizi iyi hissetmeye başlıyorsunuz.

Sonda takılmadı diye hatırlıyorum ameliyat 1 buçuk saat sürmüştü.

Hakkınız da hayırlısı olsun💗
Ben konuyu yeni sandım.. yeni fark ettim baya olmuş açılalı olsun belki başka arkadaşlara yardımcı olur yazdıklarım😌

Ben konuyu yeni sandım.. yeni fark ettim baya olmuş açılalı olsun belki başka arkadaşlara yardımcı olur yazdıklarım😌
Merhabalar bana yardımcı oldu çok teşekkür ederim. İki tüpte de hidrosalpenks tanısı kondu geçen hafta biri baya kötüymüş doktor ameliyat ayarlayacak ama öncesinde tüp bebek denesekte negatif olursa mi yapsak diye kararsız kaldı açıkçası. Ama bende hiç riske atmak istemiyorum çünkü sıvı sızması var rahime ve bu tehlikeliymiş😏 ameliyattan da korkuyorum 😔

Merhabalar bana yardımcı oldu çok teşekkür ederim. İki tüpte de hidrosalpenks tanısı kondu geçen hafta biri baya kötüymüş doktor ameliyat ayarlayacak ama öncesinde tüp bebek denesekte negatif olursa mi yapsak diye kararsız kaldı açıkçası. Ama bende hiç riske atmak istemiyorum çünkü sıvı sızması var rahime ve bu tehlikeliymiş😏 ameliyattan da korkuyorum 😔
Merhaba.. embriyolari sağlama almak bence daha mantıklı. Ben yumurta toplamadan 3 gün sonra ameliyat oldum o kadar kısa zaman olmasına rağmen ameliyatım çok güzel geçti.. hiç korkmayın ameliyat sonrası 3 gün geçince baya iyi hissediyorsunuz. Hakkınızda hayirlisi olsun.. doktor çok ama çok önemli bilginiz olsun🌟

Asla ve asla tüpler alınmadan tüp bebek yapmayın.. yani embriyo transferi denemeyin. Embriyolari hazırlayın dondurun ve ameliyat olun hem iyileşme süreciniz ile transfer tarihiniz uyumlu olur. Ben sıvı dolu tüp varken iki transfer yaptırdım ve tutmadı. Tüp alındı başka bir hastanede orda transfer yaptırdım ve ilk denemede tuttu.

Asla ve asla tüpler alınmadan tüp bebek yapmayın.. yani embriyo transferi denemeyin. Embriyolari hazırlayın dondurun ve ameliyat olun hem iyileşme süreciniz ile transfer tarihiniz uyumlu olur. Ben sıvı dolu tüp varken iki transfer yaptırdım ve tutmadı. Tüp alındı başka bir hastanede orda transfer yaptırdım ve ilk denemede tuttu.
Çok teşekkür ederim mesajiniz için bugün doktordan geldim ve çok iyi geldi okuyunca . Perşembe günü histeroskopi yapılacak biraz yapisiklik varmis onu düzeltecek sonra regl ile tüp bebeğe başlayacağız aynı dediğiniz gibi doldurduktan sonra ameliyatı yapacağını söyledi hocamız 🙂↕️

Çok teşekkür ederim mesajiniz için bugün doktordan geldim ve çok iyi geldi okuyunca . Perşembe günü histeroskopi yapılacak biraz yapisiklik varmis onu düzeltecek sonra regl ile tüp bebeğe başlayacağız aynı dediğiniz gibi doldurduktan sonra ameliyatı yapacağını söyledi hocamız 🙂↕️
Hakkınızda hayırlısı olsun Allah'ın izniyle ameliyattan sonra bir engel kalmaz ve tedaviniz olumlu sonuçlanır ☺️

X