- 12 Haziran 2021
- 447
- 426
- 43
-
- Konu Sahibi crazygirl35
Öncelikle Cevabınız için çok teşekkür ederim . Kapattırdım derken tüpler tamamen alınmadı mı ve tüp bebeğiniz tuttu mu acaba? Hangi şehirde olmuştunuz ameliyatı?Geçmiş olsun inşallah. Benimde hidrosalpenks problemim vardı tuplerimi laparoskopiyle kapattirdim. Ondan bir iki üç ay sonra tüp bebek oldum. Ben özel hastanede yaptırdım yaklaşık 9 ay önce 6000 verdim. Bir gece hastanede kaldım üç günde falan toparladım. Sondayi siz ameliyattayken takabiliyorlar yani hissetmiyorsunuz
Giresun'da oldum. Tüpleri almadılar kapattılar. En başta tuttu ama sonradan değerim düştü ve kimyasal gebelik yaşadım şimdi ikinci transfer için bekliyorumÖncelikle Cevabınız için çok teşekkür ederim . Kapattırdım derken tüpler tamamen alınmadı mı ve tüp bebeğiniz tuttu mu acaba? Hangi şehirde olmuştunuz ameliyatı?
İstanbulda bağcılar medilife hastanesinde oldum ama eşim istemediği için o an tüplerim alınmadı ama basit bir ameliyat sonda takıldı ameliyat esnasında bir gece kaldım sondayıda ameliyattan sonraki gün cıkardılar cıkarırken acımadı eşimin istememesinin sebebi ben bir tüp biliyordum hsg sonucuna göre meğer 2 tüpmüş o yüzden çapada bir daha ameliyat olacağım ya alınacak ya da bağlanacak tüplerm çapanın yeni adı istanbul üniversitesi İstanbul tıp fakültesi memnunum suan işini iyi yapıyorlar kısmetse 7.veya 8. Ayda ameliyat olacağım tekrarArkadaşlar bu durumu yaşayan ve yaşamak üzere olanlardan lütfen destek bekliyorum çok korkularım var
Laporoskopi zor değil ben 2.kez olcam cünkü eşim bana sormadan alın diyememiş ben bir tüp biliyorken iki tüpmüş o yüzden şimdi aldırmaya karar verdim ve 2.ameliyat olcam ya alınacak ya da bağlanacakArkadaşlar bu durumu yaşayan ve yaşamak üzere olanlardan lütfen destek bekliyorum çok korkularım var
Ne yaptınız ameliyat oldunuz muMerhaba arkadaşlar;
Dün hayatımda ilk kez hsg çekildim ve özellikle sol tüpümde sıvı birikmesi ve şişmesi (hidrosalpenks) olduğu ortaya çıktı , ayrıca uterus yani rahim de sağa deviye yani yatıkmış. Önümüzdeki ayki adetimle laparoskopi olmam gerektiğini söyledi doktorum. Muhtemelen de tüpün alınacağını söyledi. Çok korkuyorumolan arkadaşlardan biraz bilgi almak istiyorum.
Özelde fiyatlar nasıl? , sonda takılıyor mu?, çok ağrı oluyor mu? , ne kadar zaman sonra tüp bebeğe başlanılıyor?
Not: önceden 3üz gebeliğim (5. Gün embriyosu 5AA kalitede) kalplerinin durması sonucu sonlanmıştı (biri 10. Diğerleri 7. Haftada)
Ağustos ayında olacağım adet olmayı bekliyorum sizdemi ameliyat olacaksınız?Ne yaptınız ameliyat oldunuz mu
Sizde mi ameliyat olacaksınızKonu kilitlenmiş tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak istiyorum ben de
Evet ama daha gün vermediler adeti bekliyorum ben deSizde mi ameliyat olacaksınız
Geçmiş olsun benim tek tüpüm tıkalı diğer tüp için bi işlem yapacak mı bilmiyorum bilgi vermedi o konudaben oldum ve 2 tüpüde aldılar. doktorum karar verdi ne yapılması gerektiğine ama alınmadığı yada bağlanmadığı takdirde tüplerdeki sıvının yumurta toplama aşamasında yumurtaya temas ettiğinde bile zarar veriyormuş.
İlk ameliyatınız mıben oldum ve 2 tüpüde aldılar. doktorum karar verdi ne yapılması gerektiğine ama alınmadığı yada bağlanmadığı takdirde tüplerdeki sıvının yumurta toplama aşamasında yumurtaya temas ettiğinde bile zarar veriyormuş.
Bende adetimi bekliyorum kısmetse ağustos ayında iki tüpümde alınacak tamamenEvet ama daha gün vermediler adeti bekliyorum ben de
Siz naptınız hangi aşamadasınız
Geçmiş olsun ne zaman ve hangi sebep ile alındı tüpleriniz ?ben oldum ve 2 tüpüde aldılar. doktorum karar verdi ne yapılması gerektiğine ama alınmadığı yada bağlanmadığı takdirde tüplerdeki sıvının yumurta toplama aşamasında yumurtaya temas ettiğinde bile zarar veriyormuş.