• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek olacaklar ltfn yardımmm

ygmrbzkrt

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
422
253
23
32
Kızlar donmuş embriyo kullancam iki adet 25 yaşındayım bi negatifleri sonlanmış tüp bebeğim var pko ve şeker hastasıyım kolestrol de var adetin 3. Günü rahim duvarım 4 buçuk mm di doktor bu ayın 11 inde kontrol olcağımı büyük ihtimal 13 ünde transfer olcağını söyledi acaba kaça çıkar rahim kalınlığı

Canım ben de 1hafta önce transfer oldu.ama hic sormadım rahim kalınlığım kaç ya da kaç olmalı diye.opuda da çok ılgılenmemistim rakamlarla.sana da aynısını oneriyorum.doktorlar en ıyısnı düşünüyor. Bı sorun olduğunda zaten paylaşır.stres olma.ilaçlarını düzenli kullan.şimdiden hayırlı olsun bu arada.

Canım ben de 1hafta önce transfer oldu.ama hic sormadım rahim kalınlığım kaç ya da kaç olmalı diye.opuda da çok ılgılenmemistim rakamlarla.sana da aynısını oneriyorum.doktorlar en ıyısnı düşünüyor. Bı sorun olduğunda zaten paylaşır.stres olma.ilaçlarını düzenli kullan.şimdiden hayırlı olsun bu arada.
Senin sonucu öğrenemene az kalmış umarım en yakın zamanda güzel haberlerini alırız senin faktör neydi

Senin sonucu öğrenemene az kalmış umarım en yakın zamanda güzel haberlerini alırız senin faktör neydi
Sağol canım inşallah senin de yüzün güler bu defa.bizim 2taraflıydı.sol overde çikolata kisti. Daha önce zaten buradan operasyon geçirmiştim.elinde sayı ve harekette sorun vardı.o yüzden zaten yeterince stresliydim.rakamlarla kafamı yormak istemedim.

Sağol canım inşallah senin de yüzün güler bu defa.bizim 2taraflıydı.sol overde çikolata kisti. Daha önce zaten buradan operasyon geçirmiştim.elinde sayı ve harekette sorun vardı.o yüzden zaten yeterince stresliydim.rakamlarla kafamı yormak istemedim.
En iyisini yapmışsın elinde sorun yokta bende var ama şu bi gerçek kimilerinin iki tarafında ciddi sorun oluyor ilk tüp bebek denemede tutuyo kimisinde basit bi hastalık olmuyo nasip işte

Back
X