Tüp bebek negatif sonuc

Hilal8469

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2024
33
13
40
Merhabalar ikinci kez tüp bebek denemem başarısız oldu.3kez aşılama iki kez tüp bebek ikincisi 6 embriyo iyi kalite denildi pgt yapıldı ve bir tane normal çıktı.İlacsiz transfer yapildi sonuç hüsran embriyo belkide çözdüruldugunde öldü bilemiyorum neden tutmadı anlamadım.Doktorum tekrar denesem aynı yolda devam ederim dedi ama tekrar gitmem aynı doktora işinin ehli diye düşünüyorum ama bence eksik kalan şeyler vardı.Cok fazla bilgi alışverişim olmadı hastana labarotuar bilgileri benimle paylasilmadi .ilk transferde embriyo görüntüsü gelişimi gün gün atıldı paylaşıldı ilk transferde labarotuar iyi değildi ikincide bir şeyler eksikti bence yaşım 40 tüp bebeğe başlamadan eşli tedavi takviye vs bunlar istenmeli bence direk opu ve transfer çok mantigima yatmıyor.Sorun ne anlayamadım ama doktorlarin eksik tedavi uyguladığını düşünüyorum.Tabi Allah'ın takdiri buna diyecek birşey yok ama çoğu tüp bebek merkezleri para odaklı calisiyor.Gercekten yazık maddi manevi inanılmaz zorluyor evlat sahibi olmak isteyenleri hakkımızda hayirlisi

Acaba rahim içinde polis va var mı 5. Gün embriyosu tutma ihtimalide yüksek üstelk pgt li yani tüm olumsuzlklar elenmiş ilaçsz transfer derken nasıl yani progestrn fitil iğne yada rahm kalınlaştrıcı hap kullanmadınz mı kan sulandırıcı flan yani ilaçsz tedavi nasl oluyor anlamadım

Dogal siklus mu acaba demek istedigi ilacsiz derken. Pgt li embriyoyu risk alıp nasil ilaçsız transfer eder ki. Yazık etmiş embriyoya. Bence doktorunuzu değiştirin. Benim de pgt li transfer yapildi. 3 hafta bagisikligi baskilayici serum takıldı 12 haftaya kadar progestron iğne ve hap, estrofem ve gebelik boyunca kan sulandirici iğne kullandım. Tabiki takdir allahin. Ama tedbirleri de almak lazim

Transfer öncesi vücudunu hazırla yumurtalarını güçlendir dedi ki doktorunuz?

X