Merhabalar ikinci kez tüp bebek denemem başarısız oldu.3kez aşılama iki kez tüp bebek ikincisi 6 embriyo iyi kalite denildi pgt yapıldı ve bir tane normal çıktı.İlacsiz transfer yapildi sonuç hüsran embriyo belkide çözdüruldugunde öldü bilemiyorum neden tutmadı anlamadım.Doktorum tekrar denesem aynı yolda devam ederim dedi ama tekrar gitmem aynı doktora işinin ehli diye düşünüyorum ama bence eksik kalan şeyler vardı.Cok fazla bilgi alışverişim olmadı hastana labarotuar bilgileri benimle paylasilmadi .ilk transferde embriyo görüntüsü gelişimi gün gün atıldı paylaşıldı ilk transferde labarotuar iyi değildi ikincide bir şeyler eksikti bence yaşım 40 tüp bebeğe başlamadan eşli tedavi takviye vs bunlar istenmeli bence direk opu ve transfer çok mantigima yatmıyor.Sorun ne anlayamadım ama doktorlarin eksik tedavi uyguladığını düşünüyorum.Tabi Allah'ın takdiri buna diyecek birşey yok ama çoğu tüp bebek merkezleri para odaklı calisiyor.Gercekten yazık maddi manevi inanılmaz zorluyor evlat sahibi olmak isteyenleri hakkımızda hayirlisi