• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek mi tekrar şansımı denemek mi lütfen yardım edin 🙏🏾

Merhaba ben devlet hastanesinde eşime ve bana periferik kanda kromozom analizi ve bana trombofoli paneli bazı Lupus antikorları yapıldı.. sizde de ilk düşükse bence şansa bırakmayın Trombofoli paneli kromozom analizi zaten genetiği gittiğiniz zaman size belli başlı testleri direkt olarak yaptırıyor. genelde genetikle ilgili bir problem çıkma olasılığı düşük ama pıhtılaşma da düşük yaşatabiliyor aynı zamanda doktorunuz iyice bir muayenenizi yapıp herhangi bir rahim anomali var mı diye bakması hatta gerekiyorsa rahim filmi çektirmesi bence çok daha sağlıklı oluyor çünkü ben bu sürece gelene kadar yaklaşık iki sene ve iki tane kaybım oldu
Merhaba biz de şehir hastanesinde test verdik eşimin sonucu çıkmış benimki daha çıkmamış. 3 ay oldu. Sizinki aynı anda çıkmış mıydı? Acaba birimize mi sms geliyor dedim ama benimki sistemde de gözükmüyor :(

Merhabalar konuyla şöyle ilgili olan bişi sormak istiyorum benim 2 gebelik kaybım var biri kromozom bozukluğu 12 haftada sonraki de kalp durması sonucu oluştu
, doktorum bana tüp bebek yapmamı önerdi gebe kalabiliyorum fakat devam gelmiyor. Son kayıptan sonra kandapıhtılaşma da çıktı genetik vs sorun çıkmadı yumurtalık sayım iyi

, kafam çok karışık doktor bir kere daha deneyebilirsin tekrar sorun olursa kesin tüp bebek dedi.
yada şubat ayında hazırlık yapıp tüp bebek ile genleri eleyip transfer yaparız dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tüp bebek süreci nasıl zor mu siz olsanız ne yapardınız. Bi yanım yine dene diyor bir çok vitamin takviyesi vs başladım. Bir yanım ya yine kayıp yaşarsam diye tedirgin tüp bebek dene diyor. Yorumlarınız çok değerli kararsızım. O kayıpları tekrar yaşama ihtimali beni çok korkutuyor

Maddi olarak zorlanmayacaksınız bence tüp bebek süreci çok zor değil. Ben zorlanmadım açıkçası. Yorucu ama zor değil.

Merhaba ben devlet hastanesinde eşime ve bana periferik kanda kromozom analizi ve bana trombofoli paneli bazı Lupus antikorları yapıldı.. sizde de ilk düşükse bence şansa bırakmayın Trombofoli paneli kromozom analizi zaten genetiği gittiğiniz zaman size belli başlı testleri direkt olarak yaptırıyor. genelde genetikle ilgili bir problem çıkma olasılığı düşük ama pıhtılaşma da düşük yaşatabiliyor aynı zamanda doktorunuz iyice bir muayenenizi yapıp herhangi bir rahim anomali var mı diye bakması hatta gerekiyorsa rahim filmi çektirmesi bence çok daha sağlıklı oluyor çünkü ben bu sürece gelene kadar yaklaşık iki sene ve iki tane kaybım oldu
Merhaba, sizin pıhtılaşma test sonuclariniz nasil cikmisti acaba ? Bende de yatkınlık çıktı. Düşük yaşadım pihtilasma kaynakli olabilir de olmayabilir de dediler cok net bisey diyemiyorlar. Ama yeniden gebe kalinca igne veya ilac mutlaka kullandirirlar dedi.
Birde lupus testlerini romatoloji bölümü mü yapti o test ne kadar sürede cikiyor ? Ve pıhtılaşma sonucunuzda ne çıkmıştı rica etsem cevap verjr misiniz

Back
X