Merhaba canım bugün çıktı raporumuz çok şükür bu kadar çabuk çıkacağını tahmin etmemiştim çok sevindim hatta o yüzden
Egeden randevu almak için bir gün önceden 18.00da sisteme girip kadın doğum kadın hastalıklarını seçiyorsun dikkat et canım yanlışlıkla gebe muayeneyi seçme.Ertesi sabah da saat 8.00da giriş kattaki poliklinikten kayıt yaptırıyorsun içeri 10ar 10ar alıyorlar zaten.Önce hemşireyle görüşüyorsun ön görüşme yapıyorlar smear varsa onu istiyorlar yoksa da kesin yaptır gitmeden, sonra tekrar sırayla içeri alıyorlar ultrasonla bakılıyorsun ben adet dönemimde değildim yine de baktılar bir de kan verdim betahcg baktılar inferteliteye yönlendirmeden gebe olmadığından emin olmak istiyorlar.Aynı gün sonuçları göstermiyorsun muayene olduğun akşam tekrar saat 18.00da girip sisteme bu sefer sonuç sırası alıyorsun.Ertesi gün de 13.00da sonuç için tekrar kuyruğa girip kayıt yaptırıyorsun.Doktora söyledim ben tüp bebek raporu için geldim diye inferteliteye yönlendiren bir kağıt veriyor infertelite onu görmeden dosya açmıyor.Aynı gün inferteliteye gittim ordaki doktora anlattım ne istediğimi direk belgelerimi aldılar dosyaya koydular yarın kurula sunucaz dediler öğleden sonra ara öğren çıkıp çıkmadığını dediler.Kurul çarşamba toplanıyormuş sadece.Bugün aradık öğrendik gelip alabilirsiniz raporunuz çıktı dediler.Yani toplam üç günde halloldu işim
Gözünde büyütme hemen halloluyor canım.Belge olarak da ;
•Vukuatlı nüfus kayıt örneği (edevletten çıkardık)
•Evlilik cüzdanımızın ilk üç sayfasının fotokopisi
•Erkeğe üç farklı zamanda yapılmış spermiyogram örneği erkekte sorun varsa illa Egede yapılmış olması lazımmış bir tanesinin yoksa androlojiye yolluyorlar.
•Adet döneminde yapılmış fsh , lh , estradiol...gibi hormon sonuçları benim haziranda yapılmış vardı kabul ettiler
•İki tane iğneli aşılama yapıldığına dair doktorun verdiği rapor
•Hsg raporun
•Dahiliyeden alınmış tüp bebeğe engeli yoktur yazısı (konsültasyon)
•Sigorta prim dökümü (e devletten)