• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi İzmir Tüp Bebek Merkezleri

İzmir'de Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Gözde Tüp Bebek Merkezi

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    76
burdaki yüzdelikler şuan için sadece bana irenbe hastanesine giden kişilerin oylamaya daha çok katıldığını gösteriyor o yüzden yüzdeliği yüksek başarı oranından dolayı değil yani.Diğer hastanelere de giden insanlar var ama oylamaya katılmamışlarDaha çok katılım olsa daha net bir şey çıkar ama ..... Ya da sadece hastaneden + sonuç elde edenler bu oylamaya katılsa o da bize başarıyı verebilirdi

Arkadaşlar zor bir süreç.ama bence her özel hastane hastasına o şekilde yaklaşmıyor.Şahsen ben Medical parktan çok memnunum doktorum Ahmet bey.Bende sizin gibi süpheler içine tabiki girdim ama her seferinde doktorumun verdiği cevaplar benim sağlığım ve mutluluğumun daha önemli olduğu ve hastanenin ya da kendilerinin alacakları paranın önemli olmadığı duygusunu hissettirdi. Hatta bize yapılacak testler için dışarıda yaptırırsam daha uyguna gelebilir bilgisini de paylaşmıştıki ben bunu biliyordum ama bunu söylemesi güvenimi bu konuda da kazanmamı sağladı,testlerimide orada yaptırdım başka hastaneye gitmedim pek.Merkez seçmek zor.Ben kurumsal olduğu içinde gönül rahatlığıyla gidiyorum açıkçası.Tabi Ahmet bey başka yerde olsaydı orada olurdum :-)
Zaten doktorlar ile ilgili bir sknti değil anlatmak istediğim özel hastanelerin genel politikası.Bazi doktorlar insiyatif kullanıyor.Benim en son gittiğim özel karataş hastanesindeki doktorumda bir sürü test istemişti.Normalde olmuyor ama dışarda yapip getir ben onu da kabul ederim demişti.3 tane özel hastaneye gitmiş biri olarak söylüyorum bunu seneler önce de medical park muayane sırasında kistimi görememişti.Doktorun adını hatirlamiyorum şuan.Erkek doktor değildi.Daha sonra o egepol hastanesinde basımdan geçenleri yazdim zaten.Orasi da tam bir fiyasko.En son karataş hastanesinde ameliyat oldum doktorumun 2000 lira dediği ameliyata 2500 lira para istediler.Neymis ufak kistte alınmısta onun içinmiş.Sonra doktorum arayıp ben hastam ile 2000 liraya anlaştım 5 tl dahi olsa fazla para almayın dedi.Kisacasi doktorların da elinde olan bişey degil hastane kaynaklı sorunlar.Hic devlet hastanesine gitmedim bu sfer gidecem bakalim neler olacak yaşayıp gorecez.

Hastane olarak medicalpark cok pahali evet ama Ahmet bey gercekten hic paragoz bi insan değil, durumu iyi olmayan ya da tektar tekrar deneyen hastalarina indirimler bile yapiyor. Bu konuda bende tavsiye ederim. Tinaztepede de fiyatlar uygun ve Erdal bey gereksiz yere en ufak bi işlem dahi yapmaz, hani bazi yerler sırf para icin bi sürü şey yapmaya kalkiyor ya. Mesela bahçeci tüp bebek merkezi cok paragöz, eskiden donurup transfer yapmada sadece dondurma ücreti aliniyordu simdi bu olaya rahim dinlendirme yöntemi deyip ekstra bi tedavi gibi dondurma ücreti haricinde para istiyorlar, histeroskopi filan izmirdeki merkezlere oranla çok pahaliydi. Diğer özel hastanaler hakkinda da bilgim yok.

devlet hastanesinde dahiliye doktoruna gittim tüp bebek raporu icin konsultasyon yani tüp bebege engeli yoktur tarzi bi rapor lazim bana dedim bazi tetkikler istedi onlarin sonucu ile birlikte bi kagida yazdi tüp bebege engel durumu yoktur diye verdi bana
Çok teşekkür ediyorum canım ben de öyle yaptım bakalım kabul edecekler mi bugün Ege Üniversitesi’ndeydim.İnfertelite bölümüne gittim direk ama illa ki kadın doğuma gideceksin randevu alacaksın doktorlar sana bakacak bize yönlendirecek yoksa biz kafamıza göre sana dosya açamayız dedi randevu almaya çalışacağım Pazartesi için artık inşallah alabilirim

Arkadaşlar zor bir süreç.ama bence her özel hastane hastasına o şekilde yaklaşmıyor.Şahsen ben Medical parktan çok memnunum doktorum Ahmet bey.Bende sizin gibi süpheler içine tabiki girdim ama her seferinde doktorumun verdiği cevaplar benim sağlığım ve mutluluğumun daha önemli olduğu ve hastanenin ya da kendilerinin alacakları paranın önemli olmadığı duygusunu hissettirdi. Hatta bize yapılacak testler için dışarıda yaptırırsam daha uyguna gelebilir bilgisini de paylaşmıştıki ben bunu biliyordum ama bunu söylemesi güvenimi bu konuda da kazanmamı sağladı,testlerimide orada yaptırdım başka hastaneye gitmedim pek.Merkez seçmek zor.Ben kurumsal olduğu içinde gönül rahatlığıyla gidiyorum açıkçası.Tabi Ahmet bey başka yerde olsaydı orada olurdum :-)
Benim de Süleyman hocayla görüşmem oldu Medical parkta bu tahlilleri aile hekiminde yaptır dedi orada ücretsiz bakıyorlar dedi sağolsunlar illa bizde yapacaksın politikası gütmediler.Aynı şekilde Karataşta Arzu hocaya gittiğimde o da hastanenin istediği fiyatları hep aşağıya çektiriyordu sağolsun o da paragöz değildi

Çok teşekkür ediyorum canım ben de öyle yaptım bakalım kabul edecekler mi bugün Ege Üniversitesi’ndeydim.İnfertelite bölümüne gittim direk ama illa ki kadın doğuma gideceksin randevu alacaksın doktorlar sana bakacak bize yönlendirecek yoksa biz kafamıza göre sana dosya açamayız dedi randevu almaya çalışacağım Pazartesi için artık inşallah alabilirim
Allah allah ben iki raporumu da direk ordan cikarmistim hic kadindoguma gitmeden ama belki sistem degismistir. Puuuffr yaza bende yine ayni maceralara baslicam nefret ediyorum prosedurlerden:(

Allah allah ben iki raporumu da direk ordan cikarmistim hic kadindoguma gitmeden ama belki sistem degismistir. Puuuffr yaza bende yine ayni maceralara baslicam nefret ediyorum prosedurlerden:KK43:
Sorma ben de hiç hoşlanmıyorum illa kadın doğum görecek orası bize yönlendirecek dedi oradaki hemşire bakalım hayırlısıyla halledebilirsem detaylı anlatırım sana da kolaylık olur inş

Merhaba o kadar farklı yorumlar yapılmış ki, kafam çorba oldu :110:
Ben de ilk defa başvuracağım ama durumum biraz farklı çünkü menapoza giriyorum ...
Bende erken menopoz sebebiyle tüp bebek yaptırdım. Alsancakta Ahmet Güler de tedavi oldum. Bizim ilkinde olumlu sonuçlandı şükürler olsun. Özelde mi yoksa devlette mi yaptıracaksan önce ona karar ver. Sonrasında özeldeyse merkezlerin çoğunda ilk görüşme ücretsiz git görüş. Özel doktor düşünürsen iki tane belirle muayene ücretleri 250 ile 500 arasında değişiyor. Yorumlarla karar veremiyor insan. Ama seçenekleri sınırlandırmanda yardımcı olur. Bende başlamadan sürekli takip ediyordum yorumlara bakıyordum ama bir başkasının çok övdüğü doktor bana ters geldi anlaşamadık mesela.

Merhabalar benim de symrna da Funda hocada iki tane aşılamam oldu gerçekten ekipten çok memnun kaldım çok rahat ettiriyorlar benim de aşılamalar negatif ama tüp bebek için rapor geçmiyor orda o yüzden medicale yöneldim

Merhaba siz yanlış anladınız heralde. smyrna'da rapor geçiyor. Benim de iki tüp bebeğim oldu smyrna'da. çok şükür ilk tüp bebeğimde kızımı kucağıma aldım ve raporla oldu tedavim. 4 yıl sonra 2. tüp bebeğimde de oğullarıma hamile kaldım (tek yumurta ikizleri) şu an 21 haftalığım.

Merhaba siz yanlış anladınız heralde. smyrna'da rapor geçiyor. Benim de iki tüp bebeğim oldu smyrna'da. çok şükür ilk tüp bebeğimde kızımı kucağıma aldım ve raporla oldu tedavim. 4 yıl sonra 2. tüp bebeğimde de oğullarıma hamile kaldım (tek yumurta ikizleri) şu an 21 haftalığım.
Ben başka bir yazıda okumuştum bu rapor sadece medikal parkta ve tınaztepede geçiyor diye o yüzden öyle demiştim.Siz kullanabildiyseniz raporunuzu geçiyordur tabi ☺️ Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.Raporumuz çıktı bugün çok şükür Artık tedavi başlayacak Allah’ın izniyle orası da aklımızda dursun o zaman

Ben başka bir yazıda okumuştum bu rapor sadece medikal parkta ve tınaztepede geçiyor diye o yüzden öyle demiştim.Siz kullanabildiyseniz raporunuzu geçiyordur tabi ☺️ Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.Raporumuz çıktı bugün çok şükür Artık tedavi başlayacak Allah’ın izniyle orası da aklımızda dursun o zaman
Rapor çıkaran arkadaşlar daha iyi bilirsiniz 3 yıl evli olma şartı herkes için geçerli mi yoksa rezerv azlığı, sperm azlığı gibi durumlarda 3 yıl dolmadan rapor çıkıyor mu acaba

Allah allah ben iki raporumu da direk ordan cikarmistim hic kadindoguma gitmeden ama belki sistem degismistir. Puuuffr yaza bende yine ayni maceralara baslicam nefret ediyorum prosedurlerden:KK43:
Merhaba canım bugün çıktı raporumuz çok şükür bu kadar çabuk çıkacağını tahmin etmemiştim çok sevindim hatta o yüzden☺️ Egeden randevu almak için bir gün önceden 18.00da sisteme girip kadın doğum kadın hastalıklarını seçiyorsun dikkat et canım yanlışlıkla gebe muayeneyi seçme.Ertesi sabah da saat 8.00da giriş kattaki poliklinikten kayıt yaptırıyorsun içeri 10ar 10ar alıyorlar zaten.Önce hemşireyle görüşüyorsun ön görüşme yapıyorlar smear varsa onu istiyorlar yoksa da kesin yaptır gitmeden, sonra tekrar sırayla içeri alıyorlar ultrasonla bakılıyorsun ben adet dönemimde değildim yine de baktılar bir de kan verdim betahcg baktılar inferteliteye yönlendirmeden gebe olmadığından emin olmak istiyorlar.Aynı gün sonuçları göstermiyorsun muayene olduğun akşam tekrar saat 18.00da girip sisteme bu sefer sonuç sırası alıyorsun.Ertesi gün de 13.00da sonuç için tekrar kuyruğa girip kayıt yaptırıyorsun.Doktora söyledim ben tüp bebek raporu için geldim diye inferteliteye yönlendiren bir kağıt veriyor infertelite onu görmeden dosya açmıyor.Aynı gün inferteliteye gittim ordaki doktora anlattım ne istediğimi direk belgelerimi aldılar dosyaya koydular yarın kurula sunucaz dediler öğleden sonra ara öğren çıkıp çıkmadığını dediler.Kurul çarşamba toplanıyormuş sadece.Bugün aradık öğrendik gelip alabilirsiniz raporunuz çıktı dediler.Yani toplam üç günde halloldu işim ☺️Gözünde büyütme hemen halloluyor canım.Belge olarak da ;
•Vukuatlı nüfus kayıt örneği (edevletten çıkardık)
•Evlilik cüzdanımızın ilk üç sayfasının fotokopisi
•Erkeğe üç farklı zamanda yapılmış spermiyogram örneği erkekte sorun varsa illa Egede yapılmış olması lazımmış bir tanesinin yoksa androlojiye yolluyorlar.
•Adet döneminde yapılmış fsh , lh , estradiol...gibi hormon sonuçları benim haziranda yapılmış vardı kabul ettiler
•İki tane iğneli aşılama yapıldığına dair doktorun verdiği rapor
•Hsg raporun
•Dahiliyeden alınmış tüp bebeğe engeli yoktur yazısı (konsültasyon)
•Sigorta prim dökümü (e devletten)

Rapor çıkaran arkadaşlar daha iyi bilirsiniz 3 yıl evli olma şartı herkes için geçerli mi yoksa rezerv azlığı, sperm azlığı gibi durumlarda 3 yıl dolmadan rapor çıkıyor mu acaba
Bu gibi durumlarda 3yıl şartı aranmıyor ama elinizde amh sonucunuz olacak erkek kaynaklı sorun var ise muhakkak hangi hastaneye başvurduysanız oranın androloji uzmanı muayene ve tahlil yapacak.Biz adü ye de gittik ordaki kadın doğum uzmanı da illa bizim hastane eşini görecek demişti.Dün Egede de ilk önce öyle dediler.Ama eşimde sorun olmadığı için göndermediler.Bir de dış heyet raporu olduğu için de sağolsun doktor ondan da göndermedi orada kullanacaksan raporu erkekte sorun olmasa da yine o hastanede muayene istiyorlar.

Bu gibi durumlarda 3yıl şartı aranmıyor ama elinizde amh sonucunuz olacak erkek kaynaklı sorun var ise muhakkak hangi hastaneye başvurduysanız oranın androloji uzmanı muayene ve tahlil yapacak.Biz adü ye de gittik ordaki kadın doğum uzmanı da illa bizim hastane eşini görecek demişti.Dün Egede de ilk önce öyle dediler.Ama eşimde sorun olmadığı için göndermediler.Bir de dış heyet raporu olduğu için de sağolsun doktor ondan da göndermedi orada kullanacaksan raporu erkekte sorun olmasa da yine o hastanede muayene istiyorlar.
Çok teşekkürler cevabınız aydınlatıcı oldu benim içinde. Ben 1,5 yıllık evliyim ve amh sonucum 1.0. Yani düşük. Ben de Ege üniversitesinden başvuru yapayım bari.

Merhaba canım bugün çıktı raporumuz çok şükür bu kadar çabuk çıkacağını tahmin etmemiştim çok sevindim hatta o yüzden☺️ Egeden randevu almak için bir gün önceden 18.00da sisteme girip kadın doğum kadın hastalıklarını seçiyorsun dikkat et canım yanlışlıkla gebe muayeneyi seçme.Ertesi sabah da saat 8.00da giriş kattaki poliklinikten kayıt yaptırıyorsun içeri 10ar 10ar alıyorlar zaten.Önce hemşireyle görüşüyorsun ön görüşme yapıyorlar smear varsa onu istiyorlar yoksa da kesin yaptır gitmeden, sonra tekrar sırayla içeri alıyorlar ultrasonla bakılıyorsun ben adet dönemimde değildim yine de baktılar bir de kan verdim betahcg baktılar inferteliteye yönlendirmeden gebe olmadığından emin olmak istiyorlar.Aynı gün sonuçları göstermiyorsun muayene olduğun akşam tekrar saat 18.00da girip sisteme bu sefer sonuç sırası alıyorsun.Ertesi gün de 13.00da sonuç için tekrar kuyruğa girip kayıt yaptırıyorsun.Doktora söyledim ben tüp bebek raporu için geldim diye inferteliteye yönlendiren bir kağıt veriyor infertelite onu görmeden dosya açmıyor.Aynı gün inferteliteye gittim ordaki doktora anlattım ne istediğimi direk belgelerimi aldılar dosyaya koydular yarın kurula sunucaz dediler öğleden sonra ara öğren çıkıp çıkmadığını dediler.Kurul çarşamba toplanıyormuş sadece.Bugün aradık öğrendik gelip alabilirsiniz raporunuz çıktı dediler.Yani toplam üç günde halloldu işim ☺️Gözünde büyütme hemen halloluyor canım.Belge olarak da ;
•Vukuatlı nüfus kayıt örneği (edevletten çıkardık)
•Evlilik cüzdanımızın ilk üç sayfasının fotokopisi
•Erkeğe üç farklı zamanda yapılmış spermiyogram örneği erkekte sorun varsa illa Egede yapılmış olması lazımmış bir tanesinin yoksa androlojiye yolluyorlar.
•Adet döneminde yapılmış fsh , lh , estradiol...gibi hormon sonuçları benim haziranda yapılmış vardı kabul ettiler
•İki tane iğneli aşılama yapıldığına dair doktorun verdiği rapor
•Hsg raporun
•Dahiliyeden alınmış tüp bebeğe engeli yoktur yazısı (konsültasyon)
•Sigorta prim dökümü (e devletten)
benim zaten infertilite de dosyam var artik, ikinci için de ben direk infertilitedeki hemsireye gitmistim benim dosyami bulmuştu guncellenmesi gereken evraklari istedi sadece ama egede her sene sistem degisiyor mesela bu kadar cabuk cikmasina bile hem cok şaşırdım hem cok sevindim. ben beta hgc yi kendim yaptirip gitsem vakit kazanmis olurmuyum ki

Bi de kizlar ben hic amh baktirmadim ozeller cok ucuk fiyatlar istiyor egede bakarlar mi acaba gitmisken onu da istesem

Benim ikinci asilamam da olumsuz sonuçlandı. Üç yıllık evli olmama 6 ay kaldı. Yine de basvursam mi acaba.

Benim ikinci asilamam da olumsuz sonuçlandı. Üç yıllık evli olmama 6 ay kaldı. Yine de basvursam mi acaba.
Ben dün Ege’ye gittim kadın Doğumdan randevu aldım. Muayene (alttan usg ve spekulumlu) +bhcg testi+ smear testi ilk etapta istenenler. Smear Ege’de yapılmıyormuş en geç 1 yıl öncesine kadar önceki smear sonucunu kabul ediyorlar dışarıdan. Bu sonuçların tamamı hazır olunca tekrar kadın Doğumdan randevu alıp gidicem. Sanırım tüp bebeğe o zaman yönlendireceklermiş. Tüp bebek servisine de uğradım 3 yıl dolmadan da bazı şartlar uyuyorsa rapor çıkıyor dedi. Yalnız tüp bebek hemşiresi Ege’den başka yerde bu rapor geçmiyor dedi.

Ben dün Ege’ye gittim kadın Doğumdan randevu aldım. Muayene (alttan usg ve spekulumlu) +bhcg testi+ smear testi ilk etapta istenenler. Smear Ege’de yapılmıyormuş en geç 1 yıl öncesine kadar önceki smear sonucunu kabul ediyorlar dışarıdan. Bu sonuçların tamamı hazır olunca tekrar kadın Doğumdan randevu alıp gidicem. Sanırım tüp bebeğe o zaman yönlendireceklermiş. Tüp bebek servisine de uğradım 3 yıl dolmadan da bazı şartlar uyuyorsa rapor çıkıyor dedi. Yalnız tüp bebek hemşiresi Ege’den başka yerde bu rapor geçmiyor dedi.
Tınaztepe ve medikal park ta geçmiyor muydu rapor?

Back