• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi İzmir Tüp Bebek Merkezleri

İzmir'de Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Gözde Tüp Bebek Merkezi

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    76
Tınaztepe ve medikal park ta geçmiyor muydu rapor?
tüp bebek bölümüne gidersen raporu dışarı verniyorlar infertilite bölümünden çıkarınca dışarı veriyorlar ben o şekilde alip hem tinaztepe de hem medicalparkta rapor kullandim. hatta beni tinaztepedekiler cok sıkı tembihlemisti sakin tüp bebek bölümüne gitme rapor icin yardimci olmazlar diye

Benim ikinci asilamam da olumsuz sonuçlandı. Üç yıllık evli olmama 6 ay kaldı. Yine de basvursam mi acaba.
istersen bi git görüş cnm hem belki bu 6 aylik süreçte başka eksik testler vs varsa onlari tamamlarsin. hatta sana tavsiyem vaktin varsa beklerken eşinle gidip genetik, pihtilasma testlerinizi de yaptirin. genelde ilk deneme olumsuz olursa isteniyor ama baştan yaptirmak da bence bi zarar yok, tepecik egitim arastirma bornava binasi genetik bölümünde ücretsiz yapiyorlar ve 1ay da çıkıyor sonuçlar

Tınaztepe ve medikal park ta geçmiyor muydu rapor?
Israrla hemşire bu durumu belirtti bana. Raporunuz sadece buradaki tedavi için olur başka yerde kullanamazsınız diye. Genel bir uygulama mı yoksa Belki de 3 yıl şartı dolmadığı için mi bilemiyorum tabi.

Amh istiyorlar mi şart değil herhalde. Ben hiç amh yaptirmadim.

Israrla hemşire bu durumu belirtti bana. Raporunuz sadece buradaki tedavi için olur başka yerde kullanamazsınız diye. Genel bir uygulama mı yoksa Belki de 3 yıl şartı dolmadığı için mi bilemiyorum tabi.
Sen tüp Bebek bölümüne mi gittin canım. Yukarıda Shinsegi demiş infertilite bölümü dış merkez için rapor veriyor diye.

ondan olabilir cnm evet

Haziran'da ücretli mi denesem medikal park veya Tınaztepe de .yoksa 3 yilin dolmasını bekleyip rapor mu çıkarsam bilemedim. İzmir dışındayım. 3 yılın dolduğu zaman tam okulların açıldığı döneme denk gelecek. Zor olacak uğraşmak.

Sen tüp Bebek bölümüne mi gittin canım. Yukarıda Shinsegi demiş infertilite bölümü dış merkez için rapor veriyor diye.
Tüp bebek bölümüne sordum canım. İnfertilite diye ayrı bölüm mü varmış. Valla ben de burda duydum öyle şansımı denemek için gittim. Bakalım devamında ne diyecekler henüz bilmiyorum ben de.

rapor icin amh istemediler benden ama ben kendim merak ediyorum aslinda egede bakiyorlarsa gidip bi ara baktirsam mi diyorum
Ben amh yı medikalparkta yaptırmıştım. Tepecik yapmıyordu mesela ama Ege’ye sormamıştım. Hatta Medikalpark ta Ankara düzen laboratuvarına gönderiyor kan örneğini. Kendisi yapmıyor.

Ben amh yı medikalparkta yaptırmıştım. Tepecik yapmıyordu mesela ama Ege’ye sormamıştım. Hatta Medikalpark ta Ankara düzen laboratuvarına gönderiyor kan örneğini. Kendisi yapmıyor.
Amh yi ben de merak ediyorum. Benden hiç istemediler. Burada sordum kan alıp Ankara'ya gönderiyoruz fiyatı 200 TL dediler.

ya benim ultrason muaynelerinde ve tedavi sirasinda hep yeterli folikul oluyor diye amh ye gerek duymadilar ama ben endometriosiz hastasayim her an yumurtalarım zarar görebilir korkuyorum :( demek tepecikte de yapmiyorlar, ozellerde cok pahali yapiyorlar, ege de var mi acaba.

benim zaten infertilite de dosyam var artik, ikinci için de ben direk infertilitedeki hemsireye gitmistim benim dosyami bulmuştu guncellenmesi gereken evraklari istedi sadece ama egede her sene sistem degisiyor mesela bu kadar cabuk cikmasina bile hem cok şaşırdım hem cok sevindim. ben beta hgc yi kendim yaptirip gitsem vakit kazanmis olurmuyum ki
Beta hcg yi kadın doğum istedi zaten belki ona bile gerek kalmaz o zaman sen direk gidersin canım ☺️

Bi de kizlar ben hic amh baktirmadim ozeller cok ucuk fiyatlar istiyor egede bakarlar mi acaba gitmisken onu da istesem
Amh Egede bakılmıyor canım ama ben Adü den ücretsiz yaptırdım konakta biolab orası yapıyor var bir arkadaşım da Üç gen de yaptırdı orası daha uygun demişti diğerlerinden

Haziran'da ücretli mi denesem medikal park veya Tınaztepe de .yoksa 3 yilin dolmasını bekleyip rapor mu çıkarsam bilemedim. İzmir dışındayım. 3 yılın dolduğu zaman tam okulların açıldığı döneme denk gelecek. Zor olacak uğraşmak.
canim bu tamamen senin maddi durumun ve aciliyetinle alakali. Yaşın kaç bilmiyorum 38-39 yaş üzerinde her geçen ay önemli. Ben de öğretmenim ilk deneme yaz tatiline denk gelsin diye raporu beklemedim fiyat uygun geldi, bi de ilk denemede hemen olur diye atladik ama olmadi :( simdiki aklim olsa ilkini raporlu denerdim nasilsa rapor gecen bi yerde yaptirmistim (tinaztepe). simdi rapor hakkim bitmis olsa gönül rahatlığıyla rapor geçmeyen merkezlere giderim ama simdi son rapor hakkimi kullanmak istedigim icin elimde az secenek var.

Benim ikinci asilamam da olumsuz sonuçlandı. Üç yıllık evli olmama 6 ay kaldı. Yine de basvursam mi acaba.
Biz üç yılın dolmasını bekledik ama eğer kadında amh düşüklüğü erkekte sperm azlığı gibi durumlar varsa üç yılı o zaman beklemenize gerek kalmıyor yoksa günü gününe doldurmanız lazım

3 deneme yapinca ortalama 6 bin civari desem, histeroskopi, vitamin takviyeleri, tahliller vs derken bu iş bize toplam 25 bine filan patlamistir suana kadar. (ikisi raporlu deneme) üstelik pgt, cgh, dondurma, mikrochip gibi ekstra yöntemler denemedik

Son düzenleme:
Ben dün Ege’ye gittim kadın Doğumdan randevu aldım. Muayene (alttan usg ve spekulumlu) +bhcg testi+ smear testi ilk etapta istenenler. Smear Ege’de yapılmıyormuş en geç 1 yıl öncesine kadar önceki smear sonucunu kabul ediyorlar dışarıdan. Bu sonuçların tamamı hazır olunca tekrar kadın Doğumdan randevu alıp gidicem. Sanırım tüp bebeğe o zaman yönlendireceklermiş. Tüp bebek servisine de uğradım 3 yıl dolmadan da bazı şartlar uyuyorsa rapor çıkıyor dedi. Yalnız tüp bebek hemşiresi Ege’den başka yerde bu rapor geçmiyor dedi.
Tüp bebek servisine yönlendirilirsen tüp bebek kendi yapıyor kadın doğum sizi infertiliteye rapor için gönderdiğinde ben dış heyet raporu istiyorum dersen kurula sunuyor belgelerini o zaman raporun dışarda geçerli oluyor

Amh Egede bakılmıyor canım ama ben Adü den ücretsiz yaptırdım konakta biolab orası yapıyor var bir arkadaşım da Üç gen de yaptırdı orası daha uygun demişti diğerlerinden
aaa koskoca izmirde ücretsiz amh yaptircak yer yok mu :( cnm Adü neresi? cehaletimi mazur gör:)

aaa koskoca izmirde ücretsiz amh yaptircak yer yok mu :KK43: cnm Adü neresi? cehaletimi mazur gör:)
Adnan Menderes Üniversitesi hastanesi canım Aydında ☺️Olur mu öyle ben Aydınlıyım direk kısaltmasını söyleriz biz kusuruma bakma Oradaki doktorlar bu kit Egede bile yok bizim hastane paraya kıydı dediler.Bir de Egede tüp bebek tedavisi gören arkadaşımdan Ege Nazan hanım amh istedi ama burda yapılmıyor deyince o Üç gen e gitti.

Back