Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi İzmir Tüp Bebek Merkezleri

İzmir'de Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Gözde Tüp Bebek Merkezi

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    76
Merhabalar ne güzel bir dua ile başlamışsınız cümlenize amin inşallah kavuştursun Rabbim Hamile kalabiliyor olmanız sizin açınızdan gerçekten güzel bir şey tüp bebek konusuna gelirseniz özel bir tüp bebek merkezine gittiğinizde tabi ki de tüp bebek tedavisi yaparlar.Ama devlet desteği ya da devlette tüp bebek tedavisi görmek istiyorsanız bazı şartları var.Onları sağladığınızda yaparlar.Siz hangisini düşünüyorsunuz

Öncelikle devletten rapor çıkarmak istiyorum özeldede kullanmak için ama gördüğüm kadarıyla öncesinde aşılama şartı var benim aşılama ihtiyacım Yok hamile kalıyorum çünkü benim için vakit kaybı direk tüp bebek olsun istiyorum

Devletten rapor çıkarmak istiyor ama aşılama şartına takılmak istemiyorsanız amh değerinizin düşük olması veya erkekte sperm azlığı gibi problemlerinizin olması gerekiyor o gibi durumda aşılama ve evlilikte 3yıl şartı aranmıyor diye biliyorum.Yoksa en az 2kere gonadotropin iğneli aşılama tedavisi gördüğünüze dair belgenizin olması gerekiyor.

saol canim haklisin bende üye olmadan önce sürekli burdan hep yazılanları okuyup az çok kafamda nereye gitmem gerektiğine dair birseyler şekillendirmeye çalışıyordum.Benimde dualarim sizler ile isteyen herkes ile.Umarim yakın zamanlarda birimizin iyi haberlerini aliriz ki bizlere daha da umut olur.Hayirli Mutlu Sevincli haberler ile görüşmek üzere

Merhabalar bende ege universitesinden ege hanimin sekreterinden dun aramama ragmen mayis sonuna randevu alabildim.. diger birim temmuza vermisti randevu alacak kisiler biran once arayip alsinlar tarihler cok gece veriliyor.
Istenilen belgeleri de yazayim zaten telefonda da bilgi veriyorlar
Nufusu fotokopisi es ve kendinin
Il mudurlugunden nufus kayit ornegi
Sgk prim belgesi e devletren cikiyor
Vesikalık dotograf es ve kendinin
Bu zamana kadar yapilan testler
3 ila 5 gun cinsel perhis
Amh testi kendinin
Adetin 2. Veya 3. Gunu hormon testi
Sarilik testleri es ve kendinin
Guatr testi kendinin
Smear testi kendinin

Bu belgelerle gidiyoruz. Önceden asilama olmasi zorunlulugu asla yok 2 kisiden ayri ayri reyid aldim. Doktor sonuclara bakıp karar veriyor sürece..

kizlar smyranada rapor geçmiyor mu?

merhabalar. doktorunuz kimdi?

Bu konu başa sabitlense olmaz mi acaba? Ara ara zor buldum... Şimdiden teşekkürler. Kazen

kızlar yine ben Malum mayısın 16sinda randevum var bu istedikleri amh testini kim nerde yaptırdı sonuçları ne kadar sürede aldı bilgi verirse çok sevinirim.

kızlar yine ben Malum mayısın 16sinda randevum var bu istedikleri amh testini kim nerde yaptırdı sonuçları ne kadar sürede aldı bilgi verirse çok sevinirim.
Benim amh testi adnan menderes Üniversitesi Hastanesinde oldu cnm hiçbir ücret ödemedim.Bir arkadaşım izmirdekileri araştırmıştı aralık ayında üçgen diye bir laboratuvarda yaptırdı içlerinde en uygun oydu demişti.Sen yine de bir soruştur istersen.Biolab var Ege Üniversitesi nin tam karşısında bir yer var

Ben medikalparkta kan vermiştim. Onlar Ankara düzen laboratuvarında yaptırıyor. Sonuç kaç günde çıktı hiç hatırlamıyorum canım. Ama güvenilir bir laboratuvar

Ege üniversitesinde iki denemem oldu ikisi detutmadı malesef

Ege hanımdan bende istedim randevu almak mümkün degil dediğiniz gibi Mayıs’a atıyorlar ama oda belki kesin degil

saol canim kuşadasına gidecem bu aralar belki ordan aydına geçip yaptirabilirim.olmazsa buralarda bir yere gidip yaptıracam artik.2 aydır hormon testi yaptırmadım düzenli olan adetlerim bozuldu bir ay 3 gün gecikti 1 ay 3 gün erken geldi hepsi de haftasonuna denk geldi.Bu ayda öyle olursa ne yapacam bilmiyorum cumartesileri hormon testi yapan hastaneler var mi ki ?

Ben medikalparkta kan vermiştim. Onlar Ankara düzen laboratuvarında yaptırıyor. Sonuç kaç günde çıktı hiç hatırlamıyorum canım. Ama güvenilir bir laboratuvar
saol canim oraya da bir bakarım artik listeyi verdiklerinde daha çok var yaptırırım diyordum ne hormon testini yaptirabildim ne amh.adetlerim planlarimi bozdu hormon testi için stres kaynaklı sanırım 2.3.gunleri şansıma haftasonuna denk geldi

Ege üniversitesinde iki denemem oldu ikisi detutmadı malesef
Nasip kısmet işi ama daha deneme şansın var yine denersin umudumuzu kaybetmeyelim.Bu aralar bikac kişiden daha olumsuz şeyler duydum ege hakkında.Bende mayıs 16 evraklarimi teslim edecem.Olumsuz şeyler duymak ister istemez strese sokuyor ama herşeyin hayırlısı olsun.

Başka hastaneyi denemeyi düşünüyorum
Ege üniversitesinde olursa da Ege hanımdan sıra almaya çalışıyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Başka hastaneyi denemeyi düşünüyorum
Ege üniversitesinde olursa da Ege hanımdan sıra almaya çalışıyorum hakkımızda hayırlısı olsun
amin insallahhh..Ege hanımdan randevu almak çok zor şubat ayında bana mayıs sonu demislerdi.Normal prosedür ile ilerleyeyim şimdilik dedim mayıs 16 dediler.Gidince yine konusacam bakalim hangi güne müsait yakın tarihse onunla devam edecem

Hakkında hayırlısı olsun canımm inşallah en kısa zaman da nasp olur bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…