Anladım teşekkürlerÖzele gidersen genelde yakın tarihe randevu veriyorlar ve hemen başlamaya engel bi durum yoksa ilk adetle başlarlar. Eğer ki doktor çok yoğun biri değilse, ege üniversitesine gidersen çok yoğunlar 2 ay sonrasına filan randevu veriyorlarmış sonra da tahliller vs...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi İzmir Tüp Bebek Merkezleri
- Konu Sahibi Kazen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
cnim irembenin muane ücreti nekadar simdiÖzele gidersen genelde yakın tarihe randevu veriyorlar ve hemen başlamaya engel bi durum yoksa ilk adetle başlarlar. Eğer ki doktor çok yoğun biri değilse, ege üniversitesine gidersen çok yoğunlar 2 ay sonrasına filan randevu veriyorlarmış sonra da tahliller vs...
- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
Muayene ücretini bilmiyorum cnm bizden muayene ücreti alınmadı. Tedavi için 5000 TL ,yumurta takibi için 500 TL verdikcnim irembenin muane ücreti nekadar simdi
- 6 Haziran 2017
- 941
- 1.791
- 113
- 45
300 yada 350 tl idi canım.cnim irembenin muane ücreti nekadar simdi
- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 35
nazan hanimin souadi ne acabaçok saol canim ne sorduysam cevap verdin.Allah sanada en kısa zamanda bir bebiş nasip etsin inşallah.. Bugün 1 de gidecem bende sonuç göstermeye.ozel doktor ile devam etmek daha iyi gibi yoksa zaten çok zman alacak bu şekilde.
- 21 Şubat 2017
- 811
- 315
- 103
- 34
Ben bu konuda çok merkez araştırdım ama hata ettiğimi düşündüm 2 kere kendim hamile kaldım kaybettim sorun eşimde çıktı onun üzerine görüşmediğim yer kalmadı diyebilirim Smyrnaya gittim irenbe medikal parka gidecektim son anda vazgeçtim internette araştırma yaparken öp.dr Şerife dikayak hanıma denk geldim yaptığı işlemlere ait olan videoları falan beni etkiledi açıkçası İstanbul’da onun gibi olan var ama İzmir’de yok bide internetten hastasıyla tanıştım sağolsun bilgilendirdi beni neyse randevu aldım falan konuştuk görüştük bizde sperm sorunu olduğu için mikroçip aşılama yapılacak bu başarıyı da arttırıyor hemde sperme ait sorun varsa en aza indiriyor o kendin hamile kalabilirsin bidaha dene dedi ama ben korkuyorum 1 buçuk senedir yaşadıklarım yetti muayene ücreti 200 tl ilk görüştüm benden ücret bile almadı çok gergin gittim aşırı rahatlattı sağolsun internetten ve sosyal medyadan araştırma yapabilirsiniz merkezler bana vakit kaybı gibi geliyor doktor hanımla tanıştıktan sonrakizlar asilama icin kimi onerirsiniz acaba. pcoluyum malesef.
- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 35
izmirde ikamet edince zor iyi bi doktor bulmakBen bu konuda çok merkez araştırdım ama hata ettiğimi düşündüm 2 kere kendim hamile kaldım kaybettim sorun eşimde çıktı onun üzerine görüşmediğim yer kalmadı diyebilirim Smyrnaya gittim irenbe medikal parka gidecektim son anda vazgeçtim internette araştırma yaparken öp.dr Şerife dikayak hanıma denk geldim yaptığı işlemlere ait olan videoları falan beni etkiledi açıkçası İstanbul’da onun gibi olan var ama İzmir’de yok bide internetten hastasıyla tanıştım sağolsun bilgilendirdi beni neyse randevu aldım falan konuştuk görüştük bizde sperm sorunu olduğu için mikroçip aşılama yapılacak bu başarıyı da arttırıyor hemde sperme ait sorun varsa en aza indiriyor o kendin hamile kalabilirsin bidaha dene dedi ama ben korkuyorum 1 buçuk senedir yaşadıklarım yetti muayene ücreti 200 tl ilk görüştüm benden ücret bile almadı çok gergin gittim aşırı rahatlattı sağolsun internetten ve sosyal medyadan araştırma yapabilirsiniz merkezler bana vakit kaybı gibi geliyor doktor hanımla tanıştıktan sonra
- 3 Ocak 2011
- 1.394
- 300
- 123
B
Ben bu konuda çok merkez araştırdım ama hata ettiğimi düşündüm 2 kere kendim hamile kaldım kaybettim sorun eşimde çıktı onun üzerine görüşmediğim yer kalmadı diyebilirim Smyrnaya gittim irenbe medikal parka gidecektim son anda vazgeçtim internette araştırma yaparken öp.dr Şerife dikayak hanıma denk geldim yaptığı işlemlere ait olan videoları falan beni etkiledi açıkçası İstanbul’da onun gibi olan var ama İzmir’de yok bide internetten hastasıyla tanıştım sağolsun bilgilendirdi beni neyse randevu aldım falan konuştuk görüştük bizde sperm sorunu olduğu için mikroçip aşılama yapılacak bu başarıyı da arttırıyor hemde sperme ait sorun varsa en aza indiriyor o kendin hamile kalabilirsin bidaha dene dedi ama ben korkuyorum 1 buçuk senedir yaşadıklarım yetti muayene ücreti 200 tl ilk görüştüm benden ücret bile almadı çok gergin gittim aşırı rahatlattı sağolsun internetten ve sosyal medyadan araştırma yapabilirsiniz merkezler bana vakit kaybı gibi geliyor doktor hanımla tanıştıktan sonra[/QUO
Bende şerife hanımın hastasiyim,vitamin kullanıyorum ,seninle uzulen seninle gulen bir dr gittiginizde ozlem derseniz tanir beni
- 6 Haziran 2017
- 941
- 1.791
- 113
- 45
Sonuç ne oldu canım aşılamaBen bu konuda çok merkez araştırdım ama hata ettiğimi düşündüm 2 kere kendim hamile kaldım kaybettim sorun eşimde çıktı onun üzerine görüşmediğim yer kalmadı diyebilirim Smyrnaya gittim irenbe medikal parka gidecektim son anda vazgeçtim internette araştırma yaparken öp.dr Şerife dikayak hanıma denk geldim yaptığı işlemlere ait olan videoları falan beni etkiledi açıkçası İstanbul’da onun gibi olan var ama İzmir’de yok bide internetten hastasıyla tanıştım sağolsun bilgilendirdi beni neyse randevu aldım falan konuştuk görüştük bizde sperm sorunu olduğu için mikroçip aşılama yapılacak bu başarıyı da arttırıyor hemde sperme ait sorun varsa en aza indiriyor o kendin hamile kalabilirsin bidaha dene dedi ama ben korkuyorum 1 buçuk senedir yaşadıklarım yetti muayene ücreti 200 tl ilk görüştüm benden ücret bile almadı çok gergin gittim aşırı rahatlattı sağolsun internetten ve sosyal medyadan araştırma yapabilirsiniz merkezler bana vakit kaybı gibi geliyor doktor hanımla tanıştıktan sonra
- 21 Şubat 2017
- 811
- 315
- 103
- 34
Aslında bu ay gidecektim ama 2 ay daha beklemeye karar verdim işten ayrıldığım için malum maddiyat gerektiriyorSonuç ne oldu canım aşılama
- 25 Haziran 2018
- 15
- 18
- 3
- 6 Haziran 2017
- 941
- 1.791
- 113
- 45
Oluyor öyle düşünceler, sen içini ferah tut. Ruh hali çok değişkenlik gösteriyor. İnşallah bebeklerin seninledir.Benimde İsmail küçük dr.tranferim 5 temmuzda gerçekleşti. Ama şuan içimde bir boşluk var hiçbirsey hissetmiyorum. Olmadı bıraktılar benı diye duaunuyo
- 25 Haziran 2018
- 15
- 18
- 3
- 6 Haziran 2017
- 941
- 1.791
- 113
- 45
Olmayacağına inandığımdan hiçbirşey yapmadım , normal beslendim her zamanki gibi, 2 gün yattım 3. gün pikniğe gittim. 9. Gün canım sigara istedi test yapayım da negatifi görüp içeyim diye, ama sonuç pozitifti. Allah hepimize zorlanmadan hayırlı evlatlar versin tez zamanda inşallah .Cekırdek32 transfer sonrası neler yaptın ne yedin.
- 18 Eylül 2018
- 19
- 17
- 8
- 40
Peki tup bebek de uyguluyormuBen bu konuda çok merkez araştırdım ama hata ettiğimi düşündüm 2 kere kendim hamile kaldım kaybettim sorun eşimde çıktı onun üzerine görüşmediğim yer kalmadı diyebilirim Smyrnaya gittim irenbe medikal parka gidecektim son anda vazgeçtim internette araştırma yaparken öp.dr Şerife dikayak hanıma denk geldim yaptığı işlemlere ait olan videoları falan beni etkiledi açıkçası İstanbul’da onun gibi olan var ama İzmir’de yok bide internetten hastasıyla tanıştım sağolsun bilgilendirdi beni neyse randevu aldım falan konuştuk görüştük bizde sperm sorunu olduğu için mikroçip aşılama yapılacak bu başarıyı da arttırıyor hemde sperme ait sorun varsa en aza indiriyor o kendin hamile kalabilirsin bidaha dene dedi ama ben korkuyorum 1 buçuk senedir yaşadıklarım yetti muayene ücreti 200 tl ilk görüştüm benden ücret bile almadı çok gergin gittim aşırı rahatlattı sağolsun internetten ve sosyal medyadan araştırma yapabilirsiniz merkezler bana vakit kaybı gibi geliyor doktor hanımla tanıştıktan sonra
- 24 Şubat 2018
- 201
- 152
- 53
- 13 Ağustos 2015
- 282
- 428
- 53
- 37
ikisini de istiyorlar hatta nufus kayit orneginden 2 nusha istiyorlar geneldeKizlar merhaba asilamaya baslanicak bana doktor gelirken nufus kayit örnegimi nüfus fotokopisimi istedi onu hatirlamiyorum beler istedi doktor sizden lutfen acil cvp yarin gidicem bide devlet hastanesinde yapilicak