Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi İzmir Tüp Bebek Merkezleri

İzmir'de Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Gözde Tüp Bebek Merkezi

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    76
kızlar yine ben Malum mayısın 16sinda randevum var bu istedikleri amh testini kim nerde yaptırdı sonuçları ne kadar sürede aldı bilgi verirse çok sevinirim.
Merhaba ben buhafta ici arastirma yaptim egelab kahramanlar da 150 tl ve 3 gunde cikiyor sonuc randevusuz gidip ornek veriyormusuz. Benim doktor mayis sonunda oyuzden henuz gitmedim mayis ortasi gidip halledicem

Valla umarim kesindir yani herşeyimi ona gore ayarladim.. siz hangi gune aldiniz randevuyu ozelinden mi aldiniz

Ben randevu alamadım hastaneye gittim konuşmaya adet olunca arayın dedi sekreteri Ege hanım müsayitse alırmiş randevu falan verin dedim öle birşey Yok dedi bana adet olunca arayacaksınız Ege hanım müsayitse kabul edicekmil ama siz randevu aldım diyorsunuz anlamadım bende suan

Neden boyle dediler anlamadim. Sana ege hanimin asistaninin sabit nosunu paylasacagim eger ege hanimin ucretli hastasi olmak istersen bu numarayi ara gecmisinizden bahset ucretli bakilmak istedigini soyle en yakin tarihi iste canim 02323903628

Merhaba ben buhafta ici arastirma yaptim egelab kahramanlar da 150 tl ve 3 gunde cikiyor sonuc randevusuz gidip ornek veriyormusuz. Benim doktor mayis sonunda oyuzden henuz gitmedim mayis ortasi gidip halledicem
saol canim benim de mayısın 16sinda randevum ona gore oraya giderim bende 3 gün icin de çıkması iyi oldu.

Neden boyle dediler anlamadim. Sana ege hanimin asistaninin sabit nosunu paylasacagim eger ege hanimin ucretli hastasi olmak istersen bu numarayi ara gecmisinizden bahset ucretli bakilmak istedigini soyle en yakin tarihi iste canim 02323903628

Biliyorum canım sağol numarayı
ben hastenede sekreteriyle konuştum yüz yüze o zaman dedi bana bende anlamadım nasip şansımı bir daha deneyeceğim

Ben Ege hanımdan randevu almak için aradım. Temmuza kadar randevuları doluymuş. Temmuz ve sonrası için de şu an randevu veremiyormuş maalesef

Ben Ege hanımdan randevu almak için aradım. Temmuza kadar randevuları doluymuş. Temmuz ve sonrası için de şu an randevu veremiyormuş maalesef
Bende hastaneye gittiğim de ege hanım la devam etmek istemistim şubat ayıydı.Normal prosodurle ilerlemek için mayisin 16sina gün alabilmiştim.Hem daha erkene almak adına hemde tek bir doktor ile ilerlemek için sekreterine gidip sordum.Subat ayında bana mayısın sonuna kadar dolu.Sonrasi randevularinda Haziran ayında belli olacağını söylemişti.O yüzden normal prosedür ile ilerlemeye karar verdim.Cunku ege hanımdan randevu almak çok zor.Olacagi varsa başka doktorla da olur ege hanımla da olur.Ki zaten belki de ona denk gelecez.Sonucta oda randevusu olmayan hastalar ilede ilgileniyor.

Sen normal muayeneden mi randevu aldin canım.

merhabalar. doktorunuz kimdi?

Merhaba biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın anca fırsat buluyorum. Belli bir doktorum olmadı hiç. 3 doktor var 3'ü de mutlaka görüyor sizi. Yani bir doktorla başlayıp işlem zamanı geldiğinde doktorunuz izinli olabilir kongrede olabilir doğumda olabilir sonuçta o yüzden ses çıkarmadım hiç. Yani beni hiç bilmeyen benim hiç bilmediğim bir doktorun işlemimi yapmasındansa daha önce mutlaka beni muayene eden bir doktorun işlemimi yapmasını tercih ettim. Takiplerimi ağırlıklı olarak Funda Hnaım ve şaban bey yaptılar transferimde sühendan hanım vardı.

Kizlar merhaba bizde Tepecik ile Medical Park arasinda kaldık Tepecikte Ebru hanima kayıt olduk 11 tup kan alindi 25 ine randevu verildi. Sizce Tepecik mi Medical Park mı?

Merhaba cnm Allahım sağlıkla kucaağına almayı nasip etsin insallah acaba tepecikte doktorunuz ebru hanimmi yoksa ahmet beymiydi

İzmir de yapacaksanız Kent hastanesi Dilek hanım
Kendisi ve ekibi mükemmel
Hastane zaten İzmir’deki en temiz güvenli hastane mutlaka görüşün

Smyrna ile görüşmeye gittim eşimden dolayı Şaban bey ile 2 kez 8/13 haftalarda kaybım var bu arada kendiliğinden oluşan beni muayene etti yumurtalarımı saydı falan ilk kez bir doktor yumurtalarımın yaşıma göre daha iyi olması gerektiğini söyledi adetler düzenli üstelik miktarda azalma da YOk hormon testi de normal sadece e2 100 diye erken menopoz olabilirsin dedi fsh 5.80 halbuki 2 gebelik öncesi ile hormon değerlerim neredeyse aynı madem öyle 2 sene öncesinden beri erken menopozdayım hiç bir doktor böyle konuşmamıştı amh istedi benden amh sonucuna göre tüp bebek yapıcaz dedi ne yumurta tembelliği ne başka bir şey var üstelik ben hiç memnun kalmadım bilginiz olsun

Kızlar dün randevum vardı egede dosyamizi açtılar.Ama daha istedikleri testler var onları yaptirip götürcez.Esimin sperm sayısı düşük cıktı bir daha test yapacaklarmış.Onu da Haziranın 13une gün verdiler gerek görürse ilac yazacakmış.Simdi sormak istediğim şu bu ilaç tedavisinden sonra mi dosya kurula girecek.Eger öyle ise tedavi aşamasına geçmek zaman alacak.Esinde böyle bir problem ile karşılaşan var mi aranizda

beni de doktorlar infertilite ve tüp bebek merkezine yönlendirdi. ben izmirde bi kliniğe başvursam hemen randevu alabilir miyim? tedaviye başlamak ne kadar süre alıyor bana söyleyebilir misiniz? tedavi için şartlar var mı

Özele gidersen genelde yakın tarihe randevu veriyorlar ve hemen başlamaya engel bi durum yoksa ilk adetle başlarlar. Eğer ki doktor çok yoğun biri değilse, ege üniversitesine gidersen çok yoğunlar 2 ay sonrasına filan randevu veriyorlarmış sonra da tahliller vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…