canim evet medicali aradik süleyman bey gitmiş, raporlu olanlari funda hanima yonlendiriyorlarmis. olmazsa ben rapordan vazgecip ahmet beyle devam edicem. haftaya gidip bi gorusucem bakalimİnşallah dediğin gibi olur dosyan varsa zaten mantiken öyle olmalı biz bu prosedürleri inferteliteye sevk edilebilmek ve dosya açtırabilmek için yapıyoruz sonuçta senin dosyan var.Bir daha baştan uğraşmaman gerek.Bize haber ver olur mu?Kabul edip etmediklerini bir de okuduysan Medikal parktaki Süleyman hoca Ankaraya gitmiş.Ne yapmayı düşünüyorsun bir de raporlu ne kadar fiyatlara maloluyor hatırlıyor musun canım
Canım sen inferteliteye yönlendirildiğinde doktor senin götürdüğün belgelere bakıyor eğer dış heyet raporu istiyorsan tüp bebek için uygun muyuz diye sorman lazım bu bilgiler doğrultusunda o sana evet kurula çıkmak için uygunsunuz da diyebilir hayır hiç aşılama denenmemiş aşılama tavsiye ediyorum da diyebilir.Dış heyet raporu için eğer evet dediyse dosya açar belgeler ister benim geçtiğim süreçlerden geçersin uzun uzun anlatmıştım ya.Eğer illa aşılama derse ve sen Egede devam etmek istiyorsan tüm tetkikleri Egede tekrar yaptırmanı isteyebilir amh da istiyorlar o durumda ama Egede amh bakılmıyor dışarıda yaptırıyorsun.Ama ben dış heyet raporu istediğim için işin o kısmını biliyorum.Bir de bir arkadaşım Ege Nazan hanımda özeline gidip aşılama denedi sonuç pozitif istersen onun neler yaptığını anlatabilirimamh yaptırmadım canim eşimde çift taraflı varikosel var 3mm altında olduğu için ameliyat olmadi.Hareket de sorun var.benimde tek tüpüm açık sadece.Benim ilk gidişim olacak egeye daha önce hep ozellerde devam ettim tedavime en son doktorum asılama deyince egeye gitmeye karar verdim.Simdi yarın benim mi talep etmem gerekiyor aşılamayı hiç bu yollardan geçemediğim için sudan çıkmış balık gibiyim açıkçası
Aynen canım biz de aradık bugün aynı şeyleri söylediler bu kadar uğraştım rapor için Symrna dan da memnundum açıkçası ben de orada deneyecek gibiyim.Ama bu sefer Şaban Beye gitmeyi düşünüyorum Symrna dacanim evet medicali aradik süleyman bey gitmiş, raporlu olanlari funda hanima yonlendiriyorlarmis. olmazsa ben rapordan vazgecip ahmet beyle devam edicem. haftaya gidip bi gorusucem bakalim
bak tinaztepeyi de tavsiye ederim, ekip çok iyi. gidip bi ücretsiz ön görüşme yapabilirsin symrna da rapor geçtiğini bilmiyordum ben. bi arkadaşım şaban beyde denedi malesef olumsuz oldu nasip işi ışte. şeytan diyor git ege de yaptir :))Aynen canım biz de aradık bugün aynı şeyleri söylediler bu kadar uğraştım rapor için Symrna dan da memnundum açıkçası ben de orada deneyecek gibiyim.Ama bu sefer Şaban Beye gitmeyi düşünüyorum Symrna da
Ben Symrna da tedavi olurken hep tüp bebek yaptıranları görüyordum canım çok olumlu sonuç alan oluyordu bir keresinde bir kadıncağız nasıl ağlıyor tüm çalışanlar geldi sarıldı artık gülme vakti diye meğer olumluymuş ne kadar zamandır bekliyorduysa ekip çok iyiydi odalar 5yıldızlı otel odası gibiydi devamlı gelip ilgileniyorlardı çalışan hemşireler güleryüzlüydü ve her şey her yer tertemizdi ben çok memnun ayrıldım ordan aşılamanın oranı düşük zaten tutmadı.Raporlu 3050dediler üstüne ilaç eklenecek.Gerisi nasip Rabbim ol derse olacak vaktini bekliyoruzbak tinaztepeyi de tavsiye ederim, ekip çok iyi. gidip bi ücretsiz ön görüşme yapabilirsin symrna da rapor geçtiğini bilmiyordum ben. bi arkadaşım şaban beyde denedi malesef olumsuz oldu nasip işi ışte. şeytan diyor git ege de yaptir :))
aaa iyi o zaman içine sinen bi yerse tabiki oraya git. dedigim gibi biraz da nasip işi...Ben Symrna da tedavi olurken hep tüp bebek yaptıranları görüyordum canım çok olumlu sonuç alan oluyordu bir keresinde bir kadıncağız nasıl ağlıyor tüm çalışanlar geldi sarıldı artık gülme vakti diye meğer olumluymuş ne kadar zamandır bekliyorduysa ekip çok iyiydi odalar 5yıldızlı otel odası gibiydi devamlı gelip ilgileniyorlardı çalışan hemşireler güleryüzlüydü ve her şey her yer tertemizdi ben çok memnun ayrıldım ordan aşılamanın oranı düşük zaten tutmadı.Raporlu 3050dediler üstüne ilaç eklenecek.Gerisi nasip Rabbim ol derse olacak vaktini bekliyoruz
Benim rapor olmasa ben de Ahmet hocaya giderdim direk ama onda rapor olmuyor malumaaa iyi o zaman içine sinen bi yerse tabiki oraya git. dedigim gibi biraz da nasip işi...
evet canim anlatırsan çok sevinirim biz bugün gittik senin dediğin gibi 10ar 10ar alıyorlar alttan muayane yaptılar kan testi yaptılar sonuç gösterme yarın dediler sonuçlar ile birlikte doktora yonlendirecez dediler.yarin 1 de ilk kayit yaptircakmisiz yine ultrasyon sonucunu aldik. Ama kanı vermediler şimdi internetten öğrendik sonucu.0.100 gebelik falan yok.Ben bunun çıktısını mi alacam.Canım sen inferteliteye yönlendirildiğinde doktor senin götürdüğün belgelere bakıyor eğer dış heyet raporu istiyorsan tüp bebek için uygun muyuz diye sorman lazım bu bilgiler doğrultusunda o sana evet kurula çıkmak için uygunsunuz da diyebilir hayır hiç aşılama denenmemiş aşılama tavsiye ediyorum da diyebilir.Dış heyet raporu için eğer evet dediyse dosya açar belgeler ister benim geçtiğim süreçlerden geçersin uzun uzun anlatmıştım ya.Eğer illa aşılama derse ve sen Egede devam etmek istiyorsan tüm tetkikleri Egede tekrar yaptırmanı isteyebilir amh da istiyorlar o durumda ama Egede amh bakılmıyor dışarıda yaptırıyorsun.Ama ben dış heyet raporu istediğim için işin o kısmını biliyorum.Bir de bir arkadaşım Ege Nazan hanımda özeline gidip aşılama denedi sonuç pozitif istersen onun neler yaptığını anlatabilirim
Sonuç gösterme için sıra aldın mı canım ?Yok sen sonuç almıyorsun onlar kendileri görüyor sistemden senin sonucunu sen ultrason sonucunu götür yanında.Sonuç gösterme sırası için de 13den önce git çok kuyruk oluyor canım.evet canim anlatırsan çok sevinirim biz bugün gittik senin dediğin gibi 10ar 10ar alıyorlar alttan muayane yaptılar kan testi yaptılar sonuç gösterme yarın dediler sonuçlar ile birlikte doktora yonlendirecez dediler.yarin 1 de ilk kayit yaptircakmisiz yine ultrasyon sonucunu aldik. Ama kanı vermediler şimdi internetten öğrendik sonucu.0.100 gebelik falan yok.Ben bunun çıktısını mi alacam.
Arkadaşım Ege Nazan Hanımın asistanını aradı özel için randevu alıcam dedi.Eylülde aradı kasımda sıra verdiler.Sana sıra verirken yanında getirmen gerekenleri sana yazdırıyorlar baya bir şeyler isteniyor o günü onlar sana ayırıyorlar sen de eşinle onlara ayırıyorsun tüm gün seni bir çok doktor görüyor ama testler için de o doktorlar için de onlar senin adına sıra alıyor sen sadece gidiyorsun yönlendirdikleri yerlere sonuçların bir kaç gün içinde çıkıyor onlar aşılama için ilaç raporunu fln yine kendileri çıkarıyorlar.Sana da adetinin 2.günü gel diyorlar.Arkadaşım bir tek amh ı dışarda yaptırdı o dönemde araştırmıştı üç gen lab diye bir yer en uygun fiyatı vermişti oraya yaptırdı.Amh sonucu iki haftayı bulabiliyor istersen onu gitmeden de yaptırabilirsin.(Benimki bir haftada çıktı.)Hocanın özelinin ücreti yanlış olmasın çok emin değilim 120miydi öyle bir şeydi.Aşılama ve ilaçlar için de rapor çıkardıkları için sadece katılım payını ödediler.Benim aşılamalar özel hastanelerde ilaçlar dahil 1000-1800 arası tuttu üç defa yapıldı.Onların benimkinin çok çok altında tuttu.İlk aşılamaları da olumlu oldu.Darısı da senin başına olsun inşevet canim anlatırsan çok sevinirim biz bugün gittik senin dediğin gibi 10ar 10ar alıyorlar alttan muayane yaptılar kan testi yaptılar sonuç gösterme yarın dediler sonuçlar ile birlikte doktora yonlendirecez dediler.yarin 1 de ilk kayit yaptircakmisiz yine ultrasyon sonucunu aldik. Ama kanı vermediler şimdi internetten öğrendik sonucu.0.100 gebelik falan yok.Ben bunun çıktısını mi alacam.
çok saol canim ne sorduysam cevap verdin.Allah sanada en kısa zamanda bir bebiş nasip etsin inşallah.. Bugün 1 de gidecem bende sonuç göstermeye.ozel doktor ile devam etmek daha iyi gibi yoksa zaten çok zman alacak bu şekilde.Arkadaşım Ege Nazan Hanımın asistanını aradı özel için randevu alıcam dedi.Eylülde aradı kasımda sıra verdiler.Sana sıra verirken yanında getirmen gerekenleri sana yazdırıyorlar baya bir şeyler isteniyor o günü onlar sana ayırıyorlar sen de eşinle onlara ayırıyorsun tüm gün seni bir çok doktor görüyor ama testler için de o doktorlar için de onlar senin adına sıra alıyor sen sadece gidiyorsun yönlendirdikleri yerlere sonuçların bir kaç gün içinde çıkıyor onlar aşılama için ilaç raporunu fln yine kendileri çıkarıyorlar.Sana da adetinin 2.günü gel diyorlar.Arkadaşım bir tek amh ı dışarda yaptırdı o dönemde araştırmıştı üç gen lab diye bir yer en uygun fiyatı vermişti oraya yaptırdı.Amh sonucu iki haftayı bulabiliyor istersen onu gitmeden de yaptırabilirsin.(Benimki bir haftada çıktı.)Hocanın özelinin ücreti yanlış olmasın çok emin değilim 120miydi öyle bir şeydi.Aşılama ve ilaçlar için de rapor çıkardıkları için sadece katılım payını ödediler.Benim aşılamalar özel hastanelerde ilaçlar dahil 1000-1800 arası tuttu üç defa yapıldı.Onların benimkinin çok çok altında tuttu.İlk aşılamaları da olumlu oldu.Darısı da senin başına olsun inş
Ne demek canım benim ben de çok şey öğrendim sizlerdençok saol canim ne sorduysam cevap verdin.Allah sanada en kısa zamanda bir bebiş nasip etsin inşallah.. Bugün 1 de gidecem bende sonuç göstermeye.ozel doktor ile devam etmek daha iyi gibi yoksa zaten çok zman alacak bu şekilde.
yok canim unutmam bende sizlerden çok şey ogrendim..Ayrica bugün sonuç göstermeye gittim artik infertilite bölümüne yolladılar yarın saat sekiz bucukda orda olun dediler.Ordan karar verecekler artik aşılama mi tüp bebek mi diye.prosedure gore ilerlersiniz dediler.Sanirsam ordan da özel doktor istiyorum desem yardımcı olurlar herhalde.Doktorlarin hepsi çok iyimis gerçi.Benim amacım cabuk ilerlemek.Bakalim yarın neler diyecekler.Ne demek canım benim ben de çok şey öğrendim sizlerdenİnşallah Rabbim hepimize nasip etsin o güzel duyguyu.Kararın ne olursa haber ver merak ederim seni unutmayalım birbirimizi inşallah alıcaz güzel sonuçları
Hakkınızda hayırlısı olsun canım su gibi akıp gitsin zaman her şey de gönlünüzce olsun.Binaya girdiğinde kadın doğum için sola dönüyorsun ya o tarafta değil düz gitmen gerekiyor danışmaya sor mutlaka en güzel onlar yönlendirir karışık biraz binalar ama bir kere gittin mi hemen öğrenirsinyok canim unutmam bende sizlerden çok şey ogrendim..Ayrica bugün sonuç göstermeye gittim artik infertilite bölümüne yolladılar yarın saat sekiz bucukda orda olun dediler.Ordan karar verecekler artik aşılama mi tüp bebek mi diye.prosedure gore ilerlersiniz dediler.Sanirsam ordan da özel doktor istiyorum desem yardımcı olurlar herhalde.Doktorlarin hepsi çok iyimis gerçi.Benim amacım cabuk ilerlemek.Bakalim yarın neler diyecekler.Bu infertilite bölümü de kadın hastalıkları binası ile aynı yerde mi canim
tekrar teşekkür ederim canim.Gercekten işlemler çok uzun sürüyor.On görüşmeye girdik bugün istedikleri belgelerin listesini verdiler elimize.Ama mayıs 16 ya randevu verdi.Ordan ege hanımın sekreterine gittim daha hem özel doktor ile ilerlemek hemde daha erkene randevu almak için ama malesef nisan sonuna kadar doluymuş mayıs ayı randevuları da ozman belli olacakmış.Anlayacaginiz daha kocaman 2 buçuk ayim var sırf evrakları teslim etmek için sonrası ne kadar zman alacak bende bilmiyorum.Cok üzüldüm bugünHakkınızda hayırlısı olsun canım su gibi akıp gitsin zaman her şey de gönlünüzce olsun.Binaya girdiğinde kadın doğum için sola dönüyorsun ya o tarafta değil düz gitmen gerekiyor danışmaya sor mutlaka en güzel onlar yönlendirir karışık biraz binalar ama bir kere gittin mi hemen öğrenirsin
Rica ederim canım ne demek biz anlarız birbirimizden Egeye ilk gidişimdi inanır mısın gözüne far tutulmuş tavşan gibi kaldım hem prosedürler hem bina hem beklemeceler yorucu ve sonu belirsiz olduğu için çok gergin stresli geçiyor.Ama geçiyor buna emin olabilirsin.Ben de tüp bebek işlemleri için üç aydır bekliyorum.Dedik madem bu kadar zamandır olmuyor tüp bebek deneyeceğiz devlet destekli olsun.Bak o zaman geçti raporum çıktı doğum kontol hapım bile bitti bu adetimle başlayacağız inanamıyorum hala ama geçti.Beklyelim geç olsun ama güç olmasın ben Ege hanıma da tedavi yöntemlerine de çok güveniyorum ilkinde olacak şekilde tedavini yapacaktır.Arkadaşıma direk dedi ilkinde olacak senin oldu.Seni de doğru yönlendirecektir.Yüzümüz sonunda gülsün de beklemiyor muyuz ki zaten kaç zamandır.Sıkma canını sen bak gör her şey çok güzel olacaktekrar teşekkür ederim canim.Gercekten işlemler çok uzun sürüyor.On görüşmeye girdik bugün istedikleri belgelerin listesini verdiler elimize.Ama mayıs 16 ya randevu verdi.Ordan ege hanımın sekreterine gittim daha hem özel doktor ile ilerlemek hemde daha erkene randevu almak için ama malesef nisan sonuna kadar doluymuş mayıs ayı randevuları da ozman belli olacakmış.Anlayacaginiz daha kocaman 2 buçuk ayim var sırf evrakları teslim etmek için sonrası ne kadar zman alacak bende bilmiyorum.Cok üzüldüm bugün
Benden senden öğrendiklerim sayesinde biraz daha rahat gittim canim gerçekten çok teşekkür ediyorum sana bu devirde insan en yakınlarından bile yardim gormezken hiç tanımadığım biri bütün sorularıma sklmadan cevap verdi.Allah da senin yüzünü güldürsün.Bende bekleyecem artik ne yapalım dediğin gibi senelerdir bekliyoruz zaten.Sonu güzel olsun.Sende gelişmelerden haber ver merak ederim.Bende zaten yazarım inşallah hayırlı haberlerini aliriz.Rica ederim canım ne demek biz anlarız birbirimizden Egeye ilk gidişimdi inanır mısın gözüne far tutulmuş tavşan gibi kaldım hem prosedürler hem bina hem beklemeceler yorucu ve sonu belirsiz olduğu için çok gergin stresli geçiyor.Ama geçiyor buna emin olabilirsin.Ben de tüp bebek işlemleri için üç aydır bekliyorum.Dedik madem bu kadar zamandır olmuyor tüp bebek deneyeceğiz devlet destekli olsun.Bak o zaman geçti raporum çıktı doğum kontol hapım bile bitti bu adetimle başlayacağız inanamıyorum hala ama geçti.Beklyelim geç olsun ama güç olmasın ben Ege hanıma da tedavi yöntemlerine de çok güveniyorum ilkinde olacak şekilde tedavini yapacaktır.Arkadaşıma direk dedi ilkinde olacak senin oldu.Seni de doğru yönlendirecektir.Yüzümüz sonunda gülsün de beklemiyor muyuz ki zaten kaç zamandır.Sıkma canını sen bak gör her şey çok güzel olacak
Aminnnnn canımm ne demek her zaman yeter ki işine yarasın zaten kafamız çok karışık oluyor bu dönemde en ufak bir bilgiye bile ihtiyaç duyuyoruz ben gitmeden önce başıma ne gelecek bir referans alabilir miyim diye çok araştırma yaptım biz buraya yazdığımızda inan sadece birbirimize değil belki kadınlar kulübüne bile üye olmayan bir çok insana yardımcı olmuş oluyoruz bunun ihtiyacı eksikliği her birimizde var o yüzden.Sen aklına ne takılırsa yine sor ben elimden geldiğince yine yardımcı olurumBenden senden öğrendiklerim sayesinde biraz daha rahat gittim canim gerçekten çok teşekkür ediyorum sana bu devirde insan en yakınlarından bile yardim gormezken hiç tanımadığım biri bütün sorularıma sklmadan cevap verdi.Allah da senin yüzünü güldürsün.Bende bekleyecem artik ne yapalım dediğin gibi senelerdir bekliyoruz zaten.Sonu güzel olsun.Sende gelişmelerden haber ver merak ederim.Bende zaten yazarım inşallah hayırlı haberlerini aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?