amin canim sanada nasip olsun en kısa zamanda insallahhhhHakkında hayırlısı olsun canımm inşallah en kısa zaman da nasp olur bebişin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canim sanada nasip olsun en kısa zamanda insallahhhhHakkında hayırlısı olsun canımm inşallah en kısa zaman da nasp olur bebişin
Merhaba ben buhafta ici arastirma yaptim egelab kahramanlar da 150 tl ve 3 gunde cikiyor sonuc randevusuz gidip ornek veriyormusuz. Benim doktor mayis sonunda oyuzden henuz gitmedim mayis ortasi gidip halledicemkızlar yine ben Malum mayısın 16sinda randevum var bu istedikleri amh testini kim nerde yaptırdı sonuçları ne kadar sürede aldı bilgi verirse çok sevinirim.
Valla umarim kesindir yani herşeyimi ona gore ayarladim.. siz hangi gune aldiniz randevuyu ozelinden mi aldinizEge hanımdan bende istedim randevu almak mümkün degil dediğiniz gibi Mayıs’a atıyorlar ama oda belki kesin degil
Valla umarim kesindir yani herşeyimi ona gore ayarladim.. siz hangi gune aldiniz randevuyu ozelinden mi aldiniz
Ben randevu alamadım hastaneye gittim konuşmaya adet olunca arayın dedi sekreteri Ege hanım müsayitse alırmiş randevu falan verin dedim öle birşey Yok dedi bana adet olunca arayacaksınız Ege hanım müsayitse kabul edicekmil ama siz randevu aldım diyorsunuz anlamadım bende suan
saol canim benim de mayısın 16sinda randevum ona gore oraya giderim bende 3 gün icin de çıkması iyi oldu.Merhaba ben buhafta ici arastirma yaptim egelab kahramanlar da 150 tl ve 3 gunde cikiyor sonuc randevusuz gidip ornek veriyormusuz. Benim doktor mayis sonunda oyuzden henuz gitmedim mayis ortasi gidip halledicem
Neden boyle dediler anlamadim. Sana ege hanimin asistaninin sabit nosunu paylasacagim eger ege hanimin ucretli hastasi olmak istersen bu numarayi ara gecmisinizden bahset ucretli bakilmak istedigini soyle en yakin tarihi iste canim 02323903628
Bende hastaneye gittiğim de ege hanım la devam etmek istemistim şubat ayıydı.Normal prosodurle ilerlemek için mayisin 16sina gün alabilmiştim.Hem daha erkene almak adına hemde tek bir doktor ile ilerlemek için sekreterine gidip sordum.Subat ayında bana mayısın sonuna kadar dolu.Sonrasi randevularinda Haziran ayında belli olacağını söylemişti.O yüzden normal prosedür ile ilerlemeye karar verdim.Cunku ege hanımdan randevu almak çok zor.Olacagi varsa başka doktorla da olur ege hanımla da olur.Ki zaten belki de ona denk gelecez.Sonucta oda randevusu olmayan hastalar ilede ilgileniyor.Ben Ege hanımdan randevu almak için aradım. Temmuza kadar randevuları doluymuş. Temmuz ve sonrası için de şu an randevu veremiyormuş maalesef
Sen normal muayeneden mi randevu aldin canım.Bende hastaneye gittiğim de ege hanım la devam etmek istemistim şubat ayıydı.Normal prosodurle ilerlemek için mayisin 16sina gün alabilmiştim.Hem daha erkene almak adına hemde tek bir doktor ile ilerlemek için sekreterine gidip sordum.Subat ayında bana mayısın sonuna kadar dolu.Sonrasi randevularinda Haziran ayında belli olacağını söylemişti.O yüzden normal prosedür ile ilerlemeye karar verdim.Cunku ege hanımdan randevu almak çok zor.Olacagi varsa başka doktorla da olur ege hanımla da olur.Ki zaten belki de ona denk gelecez.Sonucta oda randevusu olmayan hastalar ilede ilgileniyor.
evet canim normal randevu aldım hangi doktor denk gelirse artik.Subat ayında mayıs 16 için alabildim.Nasil gececek diyordum az kaldi sayılır.Ege hanımı bekleseydim çok zordu isim.Sen normal muayeneden mi randevu aldin canım.
merhabalar. doktorunuz kimdi?
Merhabalar. Ben de Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gördüm. Tabi ki bu çok uzun bir süreç oldu ama sonuçta araştırma hastanesi olduğu için her detayı incelemeleri çok normal. Tabi bu da lehimize, tedaviye engel bir durum var iken boşuna umut edip beklemek çok daha kötü. Nitekim çoğu özel merkezin yaklaşımı malesef boyle, ticari yaklaşım içinde. Ama guzel bir yani var ki devlette oldugu gibi sira beklemek zorunda kalmiyorsunuz. Ben orada çalışan hemşire bir arkadaşımın tavsiyesi ile tetkikler, aşılama, ameliyat ve tüp bebek tedavisi dahil tüm süreci Tepecik'te gecirdim. Tepecik diyince bi durup düşünmeniz normal ama Tüp Bebek birimi ayri bir dünya. Her şey bir düzen içinde sırasıyla isliyor. 3 ehil doktorun ortak kararıyla işlemler yapiliyor. Hemşireler güleryüzlü, anlayışlı. Üstelik rapor aldığınızda sadece ilaçların belli oranını ve transfer ücretini ödüyorsunuz. Benim ilk denememde ve 2.denememde toplam 2500tlye maloldu. Su an dondurulmus tek embryo ile cok şükür 8haftalik hamileyim. Darısı isteyen herkesin başına.
Özele gidersen genelde yakın tarihe randevu veriyorlar ve hemen başlamaya engel bi durum yoksa ilk adetle başlarlar. Eğer ki doktor çok yoğun biri değilse, ege üniversitesine gidersen çok yoğunlar 2 ay sonrasına filan randevu veriyorlarmış sonra da tahliller vs...beni de doktorlar infertilite ve tüp bebek merkezine yönlendirdi. ben izmirde bi kliniğe başvursam hemen randevu alabilir miyim? tedaviye başlamak ne kadar süre alıyor bana söyleyebilir misiniz? tedavi için şartlar var mı