Tüp bebek merkezleri araştırmam okuyun lütfen

teleskop26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
82
1
tüp bebek merkezleri ile ilgili araştırmalarım ilginizi çekmeli Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

hepinize merhaba öncelikle ben kendi durumum hakkında bilgi vermek istiyorum eminimki hepinizin işine yarayacaktır.1.5 senelik evliyim eskişehirde oturuyorum.ilk olarak eskişehir ogü hastanesine gittim hsg filmi çektirdim ve tüplerde yapışıklıklar oldugu ortaya çıktı kadın dogumun bölüm başkanı hikmet hassaya gittim ve laparoskopi dedi 2.500 tl ameliyay yani bıçak parası istedi ve onvakta yatırıcam dedi dışardan bir doktor oldugu için hastane masraflarını sigorta karşılamıyordu ve 2 operasyon geçirebilirsin dediilkinde tüplerdeki yapışıklıklara bakacak 3-6 ayda normal gebelik olmazsa 2.operasyonla tüpleri çıkartıp tüp bebege hazırlayacaktı 180 tl muayenesine verdim.baktım olmadı araştırmaya başladım ve onvak hastanesinde sabahattin akyıl ile görüştüm gerçekten çok iyi bir doktor.toplamda 450tl vererek onvakta ameliyat oldum tüpler çıkartılmadı uçları kapatıldı ve tüplerdeki sıvı boşaltıldı ameliyatımı 17 eylülde oldum ve şuan çok iyiyim sabahattin bey tüp bebek merkezlerini araştırdı ve tavsiyede bulundu onlar arasında birini seçmem gerkiyordu.amerikan,acıbadem,alman,jinemed,momeria l,umut ve daha bir sürü hastaneyi arayım konuştum 4,500den başlayıp 7 bin tlye kadar fiyat verdiler ve protolleri halletmekte cabası en son ANKARADA ANATOLIA TÜP BEBEK MERKEZİ ile görüştüm müdürleri şehir şehir dolaşıyo o beylede yüz yüze görüştüm anatolıaya ya karar verdim.saglık raporunu kendiler hazırlıyor sigortadan destek almak için 3 yıllık evlilik şartı 5 yıllık sigortalı olmak koşulları var zaten sigorta toplamda 950 tl destekte bulunuyo başka bir destagi yok indirim yapıldı biz bunu 450ye düşürdük(yani ektradan cebimizden çıkan para 450)3,750ye anlaştık.ilaçlarında %20sini vererek alacaz.şimdi haftaya yani 16 ekim cuma gününe randevu aldık 200 tl muayeneye verecez böylelikle tüp bebek girişimlerimiz başlamış olacak.zaten gebeligimi burdaki doktorum takip edecek.anatoıanın ilgiside çok güzel gelişmelerden haber vericem.ank.da sadece transfer olunca 3 gün kalacakmışız geceligi 55 tl.servis var sabah akşam yemegi daha ne olsun.biraz uzun oldu yazdıklarım zor bir süreç ve biz bayanların birbirimizle baglantılı olmamız gerektigini düşünüyorum.buraya yazdıgınız taktirde her konuda bilgi verebilirim:)

çok teşekkür ediyorum hilal sen ne durumdasın aşamaların tedavi sürecin inş.herşey yolundadır:)

slm teleskop26 bende anatoliada tedavi gördüm çok memnun kaldım doktorum bülent traş bu ay ikinci denememe başlıycaz inşalh hepimiz için hayrlısı olur

çok teşekkür ediyorum hilal sen ne durumdasın aşamaların tedavi sürecin inş.herşey yolundadır:)

canım ben yeni negatif sonucumu aldım.....3 veya 4 ay ara vericez....ondan sonrada yeni bi hastane araştırıp 2.tedavime başlıyacam inş....benimde raporum var ilkini raporlu yapamadım çünkü 3 yıllık evli değildim fakat 2.tedaviyi inş raporlu yapıcam....ilk tedavide hamile kaldım fakat bebeğim düştü canım....hakkımızda hayırlısıı....

Bende orada tedavime başlayacagım teleskop26 , bugün lucrine başladım.. Benimde konyadaki doktorum takip ediyor.. Daha ankaraya ne zaman gidecegimiz belli degil, Belki anatoliada karşılaşırız bile denk gelirse tedavilerimiz :)

hilal gülüm hakkına hayırlısı olsun inş.bizim içinde tabi hayırlısı:)bak benim tedavi sürecinden bilgi veirim olmazsa sende anatolıaya gel:))windy inş.karşılaşırız:)surayn benimde doktor bülent bey.hilalcigim bende ilaçları devlet karşılamıyor daha dogrusu tüp bebek tedavisinin ilaçlarını karşılamıyor ama eeskişehirdeki doktorum aşılama diye rapor hazırlayacak öyle yaparsak devlete%20ni verecekmişiz.kızlar msnede baglantı kursakmı hepimiz aynı dertten muzdaribiz hem daha saglıklı bilgi alışverişi olur diye düşünüyorum ama siz ne dersiniz?:)

tedavin hayirli olsun canim
bencede cok iyi bir secim yapmisin
sonucunuda burda paylasmayi unutma
insallah pozitifi gorursun

bende bu ay başlıyorum teleskop26 sanırım senle aynı zamanda anatoliada olcaz belki görürüz birbirimizi hadi hayırlı olsun bakalım inşalh müjdeli haberlerle döneriz

ya arkadaşlar ben de tüp bebek yapmak istiyorum ama ankara ya da istanbulda yaparsam bir ay kalıcam diye biliyorum yanlış mıyım? açıkcası ben de en kısa zamanda yapmak istiyorum yaşım şşubatta 30 olucak. bilgi verirseniz sevinirim.

bir ay kalmıyosun nevki süreç söyle oluyor:önce mayeneye gidiyosun dosya açıyolar hemen başlatacaksan işlemleri ilaçlarını yazıyolar ve yolluyorlar bulundugun ilde bir kadın doguncuya takip ettiriyosun ilaçları aldıgın ilk ay adet döneminde kullanmaya başlıyorsun yumurtalar olgunlaşınca bulundugun ildeki doktorun hazırsın deyip seni tüp bebek merkezine yolluyor gidince yumurtaların toplanıyor 3 gün sonra transfer yapılıyor ve üç gün tranfer yapılan tüp bebek merkezinin misafirhanesinde kalıyosun hep yatarak yemek yemek için bide tuvalet için kalkıyosun anlayacagın üç gün paşalar gibi geçiyo ondan sonra yolluyolar seni sonraki süreci yine kendi doktorun takip ediyor.yani tüp bebek için 2 defa tüp bebek merkezine gidiyosun aynı gün dönübilirsin ama 3.yani son gidişinde 3 gün kalıyosun.umarım çok karışık anlatmamışımdır ha bide her defasında kocanda gidiyor:))bende bu ayın 28 de 30 olucam bencede zaman kaybetme:))

merhaba canım bende bir çok tedavi gördüm. aşılamada yaptırdık.ama malesef tutmadı böylelikle bizde tüp bebeğe karar verdik. bir kaç araştırmadan sonra anatolia hastanesi bizede iyi geldi. daha randevu almadık henüz düşünüyoruz.sen hiç oraya gidip görüştünmü.hangi doktordan randevu aldın benide bilgilendirirsen sevinirim.hoşçakal

hayatım ya valla çok teşekkür ederim düünyalar benim oldu :sm_cool::sm_cool: ben de yaza nasıl beklerim diyodum. burdaki doktorum hakan yaralıyı tavsiye etmişti ve yakın arkadışım her kolaylığı sağlarım, burada da gerekli işlemleri ben yaparım demişti. ben de ne alaka diyodum ne yapacak ki diye kaydirigubbakcemile3 burda diğer kontrollerimi de ona yaptırırım ay çok heyecanladım valla en azından sömestr tatilinde gider yaptırırım ya en azından 30 umda anne olurum. ya valla heyecanımdan çıldıracam :sm_cool: çççooooooooooooooooook teşekkür ederim canım allah senin de kucağını bebişlerle doldursun zahmet edip o kadarda anlatmışsın binlerce kez teşekkür ederim hayatım... a.s.

nevki rica ederim önemli degil ama bak geçen her gün aleyhine rahim yaşının geçmemesi gerek.randevuyu bence hemen al.bizde para skıntısıda vardı ama gerekirse kredi çekecez.43 tuba iki doktor var hakan bey ve bülent bey hastaları eşit paylaşıyorlar hangisinin randevusunda eksik varsa ona veriyorlar ben bülent beyi istemiştim ve ona denk geldi.bizimle görüşen müdür bey bir sıkıntı olunca 7-24 kendini arayabilecegimizi söledi hastanede hemşilerl ilgili bir sıkıntıda bile arayabilecegimizi söledi.biz 16 ekim cuma olsa çok iyi olur demiştik randevu için ertesi gün hastane aradı ve cuma 2 de dedi.inş.cuma günü hastanede olucaz o zaman yazarım yine.

fiyatlar konusundada bilgi vereyim 16 ekimde muayeneye gittigimizde 200 tl.muayene parası verecez dosya açılacak eger isterseniz dosyayı açtırıp sonrasında tedaviye başlayabiliyosunuz o yüzden en azından muayeneye gidip dosyayı açtırın derim.biz hemen tedaviye başlıycaz.3.750 fiyat verdiler estradan bir kuruş vermiycez artı kdv varmı onu bilmiyorum eger varsa 350-400 tl.kdv tutar parayı yumurta toplatmaya gittiginde veriyosun hemen degil yani.transfer olunca 3 gün ank.da kalıyosun misafirhanede karı-koca geceligi 55 tl.sabah akşam yemegi var ve servis var.

kızlar tedavileriniz hayırlı olsun inşaalah hayırlı haberlerinizi burdan okuycamopuyorumnanaktan

teleskop 26 bende orda tedavı oldum belkı hatırlarsın yazmıştım dr um bulent beydı...su anda 19 haftalık hamıleyım darısı basına ınsllah 1 ay sonra mujdelı haberı alıcaz...bulent bey cok babacan güven veren kalıtelı bir dr...ınsallah bebegımı kucagıma alıp ziyaretıne de gıdıcem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…