• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezinde Çalışıyorum Sorularınızı Beklerim

cimcimecim selam cnm...nslsın...cnm bn bebek isterken bnde hipertiroit çıktı 8 aydır tedavi görüyorum ve o zamanlar fsh ım 21 e cıkmştı...sn 3 aydır cylo prognova kullanıyorumm ve dün fsh tahhlili yaptırdım fsh 6 çıktı....aşılama yaptırcam....aşılama için fsh ın kaç olması lzm..ayrıca fsh ın düşmesine neden sadece cylo mu sebep olmuştur yada titoitin artık normal değerlerde olmasımı fsh ı düşürmüştür..cnm cevap verirsen sevinirim......

cnm bırde smear testi yaptırcam smear testi adet bittikten sonra kaç gün içinde yapılmalı.....teşekkkür ederim.....

Evel Gülnurcum aranan ilk şart hiç çocuğu olmamış olmak. Devlete göre çocuğun varsa ikincisi için tüp bebek işlemi ihtiyaç değil lükse giriyor. Eğer doğmuş docuğun varsa hiçbir şekilde devlet bu işlemi karşılamıyor..

cimcimeciğim cevabın için teşekkür ederim hayatım peki tedavimi özel hastanede yaptırsam (rahatsızlığım adet düzensizliği) masrafları ( ilaç, tahlil...)devlet karşılar mı?

cimcimeciğim cevabın için teşekkür ederim hayatım peki tedavimi özel hastanede yaptırsam (rahatsızlığım adet düzensizliği) masrafları ( ilaç, tahlil...)devlet karşılar mı?

Şekercim eğer devletle anlaşmalı mesela sgk veya dm anlaşmalı bir özeel hastaneye gidebilirsen hepsi için %30 katkı payı ödüyorsun o kadar..

Ceyda hanım bızlerı bılgılendırdınız ıcın cok tsk ederız:benım bır sorum olucakdı bende tüp bebek tedavısıyle hamıle kaldım ve bebeklerım ıkızdı ama dıgerı cok asadaydı ve kese dısındaydı dıgerı ısı kalbı gayet ıyı atıyor ve kesenın ıcındeydı.o asada olan embrıyo yarın bırgün düser dedı dr.nasıl ve ne sekılde düser kanama olurmu??? Sorumu cevaplarsanız benı cok mutlu edersınız. Allah sızden razı olsun ıyı calısmalar...sevgı ve saygıyla....

Back