• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezinde Çalışıyorum Sorularınızı Beklerim

Ben devlet memuruyum,tüp bebeği devlet ödüyormuş ama şartlar arasında 3 yıllık evli olma şartı varmış.tüm şartlarım uyuyor ancak 2 yıllık evli olmuş olacağım.bu durumda devlet ödeme yapmaz mı?

3 yıllık evli olma şartı aranıyor.. Aranan ilk şartlardan hemde tam 3 yılı doldurmadan kuruma ödetemezsin.. Maya tüp bebekte formu doldursaydın.. Antalyaya gelebilirsen ben elimden gelen indirimi yaptırmaya çalışırım. Hayırlısı olsun canım.. Bol şanslar..

ceyda hanım ben en son tüp bebek denemesini şubat 2008 de yaptırdım o zamandan beride gitmedim dra drum 6 ay ara vermiişti

Nurcum bir denememi yapmıştın sadece. 6 ay güzel bir süre.. İnfertilite sebebi neydi? Kafanı karıştıran merak ettiğin ne varsa sorabilirsin. Ama durumunun biraz daha ayrıntılarını vermen gerek. Tahlil sonuçları, sebep senmi eşinmi, kaç aşılama kaç tüp bebek denemesi, sonuç, kaç yumurta toplandı falan. Bilgi vermezsen bilemem..

ceyda hanım 1 kez aşılama yaptırdım aradan 14 ay sonra ilk tüp bebeği yaptırdım 9 tane yumurta toplandı ve 6 dölendi 3 tanesini koydular başarısız oldu 2 ay ara verip 2 denemeyi yaptık 8 tane yumurta alındı bunda 4 tane transfer edildi bunda kimyasalgebelik oluştu yine 2 ay ara verip 3 denemeye başladık bunda 7 tane yumurta alındı 6 tanesi dölendi 3 günü ve 5 günü 2 kez transfer yapıldı bu denemem tuttu fakat zar ince dedi dr bu sefer ve progesteron iğnesi verdi fakat 5 haftada düşükle sonuçlandı bana drun çocuğumun neden olmadığına sebep fazla yumurtam olması ve gelişememesi dedi eşimde bir sorun yok spermiyogram normalin üstünde çıkıyor şuan benim korkum tekrar önümüzdeki ay denemek istiyoruz acaba yine zar ince olup düşüklemi sonuçlanır bu denememde korkuyorum umarım bana yardımcı olursunuz tşkler.

canım ben detüp bebek yaptırmak istiyorum 4 senedir eşim infertilite. 4 senelik ssk lıyım eşim askeri personel ve gata dışında karşılamıyo bizi gata da istemiyorum ama devleytin tüp bebeği karşılaması için 4 sene ssk yetmiyomuş 1900 günüm var daha doğrusu.. ama gün 900 olması yeter yılın dolmmış dediler.. bu konuda yarım eder misin bana

benimde bir sorum olcakdi ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim ve suan 5 hafdalik hamileyim.tüp bebeklerde bulanti olyormu??? bu sorumu cevaplarsaniz sevunirim

tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip etsin.Benim 1. denememde bana olmuştu bazı yiyecekleri yiyemiyordum.Ben şimdi 2. denememi yaptım 1.yi 19 haftalıkken kaybettim.

tebrik ederim allah kucağına almayıda nasip etsin.Benim 1. denememde bana olmuştu bazı yiyecekleri yiyemiyordum.Ben şimdi 2. denememi yaptım 1.yi 19 haftalıkken kaybettim.

ALLAH razi olsun canim.ALLAH sabir versin peki niye 19 hafdalikken kaybetin sebebi neydi?? 2. denemende neoldu???

benim rahimimde septum (rahimi ikiye bölen et parçası) var.Bundan kaynaklandığını söyledi doktorum.Bebek büyüdükçe alanı daralmış.Bununla ilgili 3 ameliyat oldum.2 ameliyatımı başka hastanelerde olmuştum bunlardan iyi sonuç alamadım.3. ameliyatımı memorial hastanesinde oldum 1. tüp bebek denememide burada yaptırmıştım ve şimdi dondurulmuş embriyolarımı transfer edildi bana bugün 9. günüm p.tesi tahlil yaptıracağım bakalım sonuç ne olur

benim rahimimde septum (rahimi ikiye bölen et parçası) var.Bundan kaynaklandığını söyledi doktorum.Bebek büyüdükçe alanı daralmış.Bununla ilgili 3 ameliyat oldum.2 ameliyatımı başka hastanelerde olmuştum bunlardan iyi sonuç alamadım.3. ameliyatımı memorial hastanesinde oldum 1. tüp bebek denememide burada yaptırmıştım ve şimdi dondurulmuş embriyolarımı transfer edildi bana bugün 9. günüm p.tesi tahlil yaptıracağım bakalım sonuç ne olur

ay canim gecmis olsun ALLAH acil sifalar versin.hadi hayirlisi insallah bu sefer yüzünüz güler.iyi haberlerini bekliyorum..

Ceyda hanım teşekkür ederim bilginiz için.Ben rahim filmi çektireceğim.ondan sonra aşılamaya geçilir büyük ihtimalle.eşimin sperm sayısı 100 milyonun üzerinde,hareketlilik de iyiymiş.Benim yumurta oluşumum da iyi.2 kere çatlatma iğnesi oldum başarısızlıkla sonuçlandı.bu ay rahim filmi çekilecek.Tüp bebekte ya da mikroda tüplerin açık olması şart mı? benden yeniden bir iki ay sonra film isterler mi? o filmi bir daha çektirmek istemiyorum doğrusu...Bir de mikro fiyatları hakkında bilgi verebiliyor musun?İlaçları ödemek için de 3 yıl evli olma şartı mı aranıyor?

ceyda hanım 1 kez aşılama yaptırdım aradan 14 ay sonra ilk tüp bebeği yaptırdım 9 tane yumurta toplandı ve 6 dölendi 3 tanesini koydular başarısız oldu 2 ay ara verip 2 denemeyi yaptık 8 tane yumurta alındı bunda 4 tane transfer edildi bunda kimyasalgebelik oluştu yine 2 ay ara verip 3 denemeye başladık bunda 7 tane yumurta alındı 6 tanesi dölendi 3 günü ve 5 günü 2 kez transfer yapıldı bu denemem tuttu fakat zar ince dedi dr bu sefer ve progesteron iğnesi verdi fakat 5 haftada düşükle sonuçlandı bana drun çocuğumun neden olmadığına sebep fazla yumurtam olması ve gelişememesi dedi eşimde bir sorun yok spermiyogram normalin üstünde çıkıyor şuan benim korkum tekrar önümüzdeki ay denemek istiyoruz acaba yine zar ince olup düşüklemi sonuçlanır bu denememde korkuyorum umarım bana yardımcı olursunuz tşkler.

Canım gerçekten şansızlıklarla dolu bir kaç deneme ama ümidini kırmasın çünkü hamile kalabiliyorsun. Ben derim ki başka bir merkez araştır.iyi bir hekim iyi bir ekip. Labaratuvar da önemli.. Artık şansında her seferinde hatırı sayılır oranda azalıyor ve üstüne üstlük her yumurta seni menepoza biraz daha yaklaştırıyor. Mesela senin 9+8+7 =24 ay yani ik yılın gitmiş. Zarı takma hiç. Çünkü o gebeliğe mahsustu yeni gebelikte aynısını yaşayacaksın diye bişey yok. Aslına bakarsan bu işte hamile kalma oranının %60 ı sana kalıyor yani psikolojisi. Yani senin takıntı yapman stres yapman hamile kalmanı da hamileliğinide direk etkiliyor. Ben senin yerinde olsam istanbula yakınsın tanıdık falan varsa orda kalıp krediyle falan maddi bir takım zorluklar olabilir belki ama amerikan hst. veya alman hast. gider orda denerdim.. Ha burda kalabileceğin birileri varsa ben sana maddi manevi yardımcı olurum canım.. 10 numara olur.. Ne desem de boş aslında biliyorum yaşayan bilir zorluğunu. Yine son kararı verecek olan sensin.. Hayırlısı olsun arkadaşım.

Ceyda hanım teşekkür ederim bilginiz için.Ben rahim filmi çektireceğim.ondan sonra aşılamaya geçilir büyük ihtimalle.eşimin sperm sayısı 100 milyonun üzerinde,hareketlilik de iyiymiş.Benim yumurta oluşumum da iyi.2 kere çatlatma iğnesi oldum başarısızlıkla sonuçlandı.bu ay rahim filmi çekilecek.Tüp bebekte ya da mikroda tüplerin açık olması şart mı? benden yeniden bir iki ay sonra film isterler mi? o filmi bir daha çektirmek istemiyorum doğrusu...Bir de mikro fiyatları hakkında bilgi verebiliyor musun?İlaçları ödemek için de 3 yıl evli olma şartı mı aranıyor?

aybala ne zaman rhim filmi çekilecek?kaç aydır olmuyor bebiş ?rahim filmi 1 yıl gecerli dedi benim doktorum.mikro fiyatları hastanesine göre değişiyor?raporlu ve raporsuz olmasına göre?bizim 3 yıl olmadı ama rapor düzenleyecek doktor.ona doktorun karar veriyor .30 yaş üstü bayanlarda pek beklenmiyor.30 yaş altında da en az 3 aşılama yapılıyor.her şey doktoruna bağlı.o yüzden bizünv.hastanesine gidiyoruz rapor almak için.

canım ben detüp bebek yaptırmak istiyorum 4 senedir eşim infertilite. 4 senelik ssk lıyım eşim askeri personel ve gata dışında karşılamıyo bizi gata da istemiyorum ama devleytin tüp bebeği karşılaması için 4 sene ssk yetmiyomuş 1900 günüm var daha doğrusu.. ama gün 900 olması yeter yılın dolmmış dediler.. bu konuda yarım eder misin bana

İdilcim bizim merkezin sgk ile anlaşması olmadığı için tam olarak bilmiyorum ama geçen sene sgk da kesintisiz 900 günü doldurmuş olman yetiyordu. Bir de eşin eğer sevk alabilirse DM anlaşması olan özel bir hastanede ücreti ödeyerek tüp bebek yaptırabilirsiniz. Çıkışta size bir epikriz raporu hazırlıyor doktor. Ve yanına da faturanızı iliştirip kurumunuzdan paranızı alabiliyorsunuz. Bildiklerim bu kadar. İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Gatayı neden istemiyorsun anlamadım. Orayada fena değil diyorlar.

aybala ne zaman rhim filmi çekilecek?kaç aydır olmuyor bebiş ?rahim filmi 1 yıl gecerli dedi benim doktorum.mikro fiyatları hastanesine göre değişiyor?raporlu ve raporsuz olmasına göre?bizim 3 yıl olmadı ama rapor düzenleyecek doktor.ona doktorun karar veriyor .30 yaş üstü bayanlarda pek beklenmiyor.30 yaş altında da en az 3 aşılama yapılıyor.her şey doktoruna bağlı.o yüzden bizünv.hastanesine gidiyoruz rapor almak için.

Back