- Konu Sahibi CimcimeCeyda
-
cimcime ceyda bi sorum olacaktı transferden sonraki 9. günde gebelik idrar tahlilinde belli olurmu kesin sonuç alınırmı?
benimde bir sorum olcakdi ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim ve suan 5 hafdalik hamileyim.tüp bebeklerde bulanti olyormu??? bu sorumu cevaplarsaniz sevunirim
Ceyda hanım teşekkür ederim bilginiz için.Ben rahim filmi çektireceğim.ondan sonra aşılamaya geçilir büyük ihtimalle.eşimin sperm sayısı 100 milyonun üzerinde,hareketlilik de iyiymiş.Benim yumurta oluşumum da iyi.2 kere çatlatma iğnesi oldum başarısızlıkla sonuçlandı.bu ay rahim filmi çekilecek.Tüp bebekte ya da mikroda tüplerin açık olması şart mı? benden yeniden bir iki ay sonra film isterler mi? o filmi bir daha çektirmek istemiyorum doğrusu...Bir de mikro fiyatları hakkında bilgi verebiliyor musun?İlaçları ödemek için de 3 yıl evli olma şartı mı aranıyor?
benim adetim gelmedi.kan testi de yaptırdık kesin gebelik de yok.doktorumu aradım.normaldir dedi.tüp bebek tedavisi gibi aşılama yaptı bana.doz yüksekti tabiii.fallotel diye bir ilaç söyledi.onu kullan istersen 5 günde adetin gelir dedi.aranıza bunu kullanan var mı?ben de diyorum normal yolla mı beklesem adetimi,hormon vermekten vücudumun dengesi bozuldu artık.5 GÜN SONRA ADETİM GELİRSE HEMEN TÜP BEBEĞE BAŞLANIR MI BEKLENİR Mİ?YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIM
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:sm_cool:
TEBRİK EDERİMMM......ALLAHIM DEVAMINI GETİRİR İŞALLAH...BEN DE 15 HAFTALIK HAMİLEYİMMM: ecrin_bebek:
Sgk ilaçları ödemek içinde tüp bebeği ödemek için olduğu gibi 3 yıl evlilik arıyor. Tüp filmini bir daha çekmezler korkma. Eğer tıkanıklık varsa açma işlemi yapmaları gerekebilir. Doktorun daha iyi bilir tabi. Ha tüp bebek için tüplerin tıkalı olması bişey farkettirmez. Tüplerini bağlatmış olan kadınlarda bebek istediklerinde ancak tüp bebek yaptırabilirler. bende bir yıl senin gibi uğraştıktan sonra tüp filmi çektirmiştim 3 ay sonra hamile kaldım kendiliğimden. Sen bu filmi çektir sonra herşeyı bırak bence. Bakarsın spontan yani normal yollarla kalırsın.. Ama olmazsada hiç uğraşma başka şeylerle al ikizi git evine derim..:)
merhabalar ben hsg sonrası ağrının nekadar sürdüpünü merak ediyp-roum
:asigim:
selam ceyda ben daha çok yeni üyeyim ve ilk yazıyorum.benim sorum şu,tüp bebek yaptırmak istiyoruz.Erkeğin raporu ile yapılan müracaatta devlet desteğinden yararlanılabilirmi.cevaplarsan sevinirim
Beyhan35
Evet canım eğer evliliğiniz 3 yılı bitirdiyse erkek faktörü infertilite raporunla ve kurumdan sevkle merkeze başvuracaksın. Anlaşmalı bir merkezse tüp bebek işlemini devlet karşılar..
canım ben birşey duydum ama ne derece doğru bilmiyorum.Eğer çocuğun yoksa tüp bebek işleminin masraflarını devlet karşılıyor ama bir tane varsa ikinci çocuğunun tüp bebek masrafını devlet karşılamıyormuş bu doğrumu?
ben histeroskopi yaptırdım perde kaldırıldığı söylendi hamileleik şansım artar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?