- Konu Sahibi CimcimeCeyda
-
ilginiz için teşekkürler.ben adana'da yaşıyorum ve 28 aylık evliyim,progesteronum kasımda 0.70 idi.bu ay ise hiç birşey kullanmadığım halde 2.22 olmuş.tahlil kağıdındaki alt limiti geçtiği halde dr.5 olmalı sonuç kötü dedi.sonuç kötü mü gerçektem?klomen yazdı bu ay onu içiyorum.başka tetkikler yapılmadan bu ilacı kullanmak doğru mudur?teşekkürler.
merhaba ben 8 yıllık evliyim pko ve tirioid hastasıyım iki defa mikroenjeksion denedik malesef ikiside boş gebelik oldu birincisi dr un verdiği haplalarla düşürdüm ikincinde kürtaj oldum boş gebelik sizce tekrarlarmı üçüncüye başlamadan önce nasıl bi tedavi olmalıyım e gibi testler yapabiliriz ilgin için sağol hoşçakalın
mrb ceyda ben 3 yıllık evliyim 10 gün önce aşılama yaptım ilkin lekelenmeler oldu sonra kabızlık ama kasık ağrıları ama şimdi hiçbişey yok sadece iki gindir başıma ağrılar giriyo acaba umudumu belirtiler ne zaman başlar yoksa umut yokmu sence cevaplarsan sevinirim
ceydacım ilgin için saol cnm
benim merak ettiğim çok basit bişi belki ama çok meraklı demesin diye doktoruma herşeyi soramıyorum bende kist vardı bi yok oldu en son muayenemde kistleşme devam ediyo dedi ve benden bir kaç tahlil istedi 18.gün progesteron adetimin 3.günüde tsh lh ve e2 bunların sonucuna göre doğum kontrol hapı verebilirim dedi şimdi benim merak ettiğim tsh lh ve e2 neyi gösteriyor tşk ederim şimdiden
merabalar. ben pko hastasıyım. 3 aşılama 2 tüp bebek denedik olmadı. 1. tüp bebekten sonra donmuşlardan koyduk biyokimyasal gebelik oldu. 2. tüp bebektede dış gebelik oldu.Eşimde bi sorun yok embriyolar 7. güne kadar yaşıyabiliyor. Benim sorum neden olmadığına dair doktorum hiç bir test yaptırmadı acaba ne gibi bir test gerekir. bide bu biyokimyasal gebelik rahime tutunabildiğini rahimde bi sorun olmadığınımı gösterir. Son olarak artık sıkıldık bu işten kendi kendine olabilmesi için ne önerirsiniz. Yardımların için şimdiden teşekür ederim..
merhabalar bana iki gün önce 3 adet embriyo transfer edildi tabi bunlar dondurulmuş embriyolar.Doktorum iki tanesinin çok sağlıklı olmadığını birinin iyi olduğunu söyldi.Sorum şu bu emriyolardan biri yada ikisi tutmazsa kanamam olurmu.şimdiden tşklr
ceyda hanım ben 8 yıllık evliyim 1 kez aşılama yaptırdık 3 kezde tüp bebek 2 denemede maalesef tutmadı 3 de tuttu fakat 5 haftalıkken düşükle sonuçlandı fetusun olduğu zar ince dedi dr iğneler kullandım kalınlaştırmak için ama sonuc hüsran oldu şimdi tekrar denemek istiyorum fakat korkuyorum tekrar düşükle sonuçlanmasından başarı oranım ne acaba benim durumumda arkadaşlar varsa yazsın lütfen tşkler şimdiden
merhaba ben dün ilk mikromu yaptırdım 2 embriyo ile
ama,ciddi şekilde kabızlık yaşıyuorum dünden beri bana ne olur yardım edin
duphalac yazdı dr.banaması demedi henüz
ve kayısı ve kayısı suları içiyorum
korktuğm nokta kabızlık değilde kabızlıkla beraber ıkınma gebeliğin gerçekleşmemesine neden olabilirmiş
cevap için şimdiden teşekkürle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?