Melese Nasipse tüp bebek annesi 🙏❤️ Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2019 235 91 98 25 Dün 17:20 Konu Sahibi Konu Sahibi Mehrii34 #41 minosetplusssss .!.: yaaa hayırlı olsun sizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim :) Genişletmek için tıkla... Amin inşallah benim ikinci transferim bu ilkinden bi oğlum oldu 2 yaşında bu da ilk de tuttu devamı gelir inşallah Özkan hocamın vesilesiyle tabii
minosetplusssss .!.: yaaa hayırlı olsun sizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim :) Genişletmek için tıkla... Amin inşallah benim ikinci transferim bu ilkinden bi oğlum oldu 2 yaşında bu da ilk de tuttu devamı gelir inşallah Özkan hocamın vesilesiyle tabii
M minosetplusssss Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2024 156 92 13 Dün 17:22 Konu Sahibi Konu Sahibi Mehrii34 #42 Melese .!.: Amin inşallah benim ikinci transferim bu ilkinden bi oğlum oldu 2 yaşında bu da ilk de tuttu devamı gelir inşallah Özkan hocamın vesilesiyle tabii Genişletmek için tıkla... Evet yaaaa başka doktorda 2 negatifim var ama Özkan hocamda sağolsun ilk tedavide tuttu şükürler olsun
Melese .!.: Amin inşallah benim ikinci transferim bu ilkinden bi oğlum oldu 2 yaşında bu da ilk de tuttu devamı gelir inşallah Özkan hocamın vesilesiyle tabii Genişletmek için tıkla... Evet yaaaa başka doktorda 2 negatifim var ama Özkan hocamda sağolsun ilk tedavide tuttu şükürler olsun
Melese Nasipse tüp bebek annesi 🙏❤️ Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2019 235 91 98 25 Dün 17:25 Konu Sahibi Konu Sahibi Mehrii34 #43 minosetplusssss .!.: Evet yaaaa başka doktorda 2 negatifim var ama Özkan hocamda sağolsun ilk tedavide tuttu şükürler olsun Genişletmek için tıkla... İnşallah kucağına da alırsın tabiiki veren Rabbim ama doktorda çok önemli Özkan hocada işinin ehli bi doktor
minosetplusssss .!.: Evet yaaaa başka doktorda 2 negatifim var ama Özkan hocamda sağolsun ilk tedavide tuttu şükürler olsun Genişletmek için tıkla... İnşallah kucağına da alırsın tabiiki veren Rabbim ama doktorda çok önemli Özkan hocada işinin ehli bi doktor
M minosetplusssss Üye Kayıtlı Üye 10 Haziran 2024 156 92 13 Dün 17:30 Konu Sahibi Konu Sahibi Mehrii34 #44 Melese .!.: İnşallah kucağına da alırsın tabiiki veren Rabbim ama doktorda çok önemli Özkan hocada işinin ehli bi doktor Genişletmek için tıkla... kesinlikle öyle Rabbim onu vesile kıldı ve pozitifi gördüm öbür doktorumda olsaydın hala transfer bekliyordum
Melese .!.: İnşallah kucağına da alırsın tabiiki veren Rabbim ama doktorda çok önemli Özkan hocada işinin ehli bi doktor Genişletmek için tıkla... kesinlikle öyle Rabbim onu vesile kıldı ve pozitifi gördüm öbür doktorumda olsaydın hala transfer bekliyordum