Tüp bebek merkezi önerileri (İstanbul)

merhaba bende şuan tüp bebek sürecindeyim dün transfer oldum. kadın doğum doktorumun tavsiyesiyle dr. bulat aytek şık hocayla tanıştım. kendiside çalışanlarda çok iyi memnunum. işini iyi yaptığını düşünüyorum çok araştırdım tavsiye ederim. :) özel muayenehanesi şişlide. yumurta toplama ve transfer işlemlerini liv hospital da yapıyor. hastanede çok güzel donanımlı. :)

Merhaba ben aret kamara gittim yarin test günü sonuç nolur bilmiyorum. Fakat kuzenim aret beyde ikiz bebekleri oldu.
Ay harika inşallah seninde dileğin kabul olur güzel haberler alırsın benimle de paylaşabilir misin ?

Çok teşekür ederim inşallah güzel haberler alırsın

Arkadaşım bahçecide yaptırdı. Çok özenli çalışıyorlar. Embriyolar yurtdışına gidiyor. Sağlam olanlar dönüyor. Arladaşımın da bir tanesi tuttu doğurdu bile,diğeri de bu sene tekrar operasyonla gerçekleşecek. Dondurulmuş bekliyor. 3 ay öncesinden takviye başlanıyor. O yüzden bir an önce karar ver ki zaman işliyor herşey çok güzel olsun senin için

Teşekkür ederm canım doktor ismi öğrenebilirmisin acaba merak ettim arkadaşın gözü aydın olsun

Öğrenirim ama doktorun hiç önemi yok. O klinik A’dan Z’ye çok titiz çalışıyor.
Bilmiyorum walla benim arkadaşım ankaradaki şube den hiç memnun kalmadı iyi doktor da kalmadı işinin ehlisine denk gelmek zor

Bilmiyorum walla benim arkadaşım ankaradaki şube den hiç memnun kalmadı iyi doktor da kalmadı işinin ehlisine denk gelmek zor
Merhaba durumunuz nedir acaba ben de dört tane tüp bebek denemesi yaptırdım hepsi düşük sonuçlandı pozitifi gördükten sonra hangi doktorda başlamalıyım çok kararsızım merkez araştırıyorum ve kalan iki embriyo var onları Genetiğe göndermek istiyorum

Ben yaptırmadım henüz bende araştırıyorum çok kararsızım kimseye güven olmıyor genetik testler çok önem taşıyo ama

Çok zor doğru doktoru bulmak, siz bulabildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…