Tüp bebek merkezi önerileri (İstanbul)

Mehrii34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
9.231
En iyi cevaplar
1
4.772
173
Merhaba arkadaşlar bana İstanbulda iyi Tüp bebek merkezleri ve doktorlarını paylaşabilirmisiniz? Başta bahceci düşünmüştük fakat aşırı kararsız kaldık zaman zaman kötü yorumları görüyorum.

daha önce hiç denemem olmadı ve yurtdışından gelmem gerekicek, o yüzden lütfen benimle iyi yerleri paylaşabilirmisiniz başarı oranı yüksek yerler mesela.. bu arada kartal Lütfi kırdar araştırma hastanesinde tüp bebek bölümünde tedavi görenler varsa beni bilgilendirebilirler mi orayı da merak ediyorum..

Tüp bebek yaptırma sebebim ise pko ve eşimde hareketsizlik.

Yorumlarınızı bekliyorum

Merhabalar bende histereskopi oldum . Bir düşük yaşadım ve şimdi tüp bebek bana da gerekli Zeynep Kamil hastanesi kadın hastalıkları orda yapicam inşallah ameliyat da orda oldum

Merhabalar bende histereskopi oldum . Bir düşük yaşadım ve şimdi tüp bebek bana da gerekli Zeynep Kamil hastanesi kadın hastalıkları orda yapicam inşallah ameliyat da orda oldum
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız geçmiş olsun

Devleti bilemiyorum Zeynep Kamil hastane ismini çok okudum ama bn şişli Memorial i öneririm imkanınız varsa

Merhaba benim eşimde sperm sorunu vardı acıbadem atakent Turgut Aydın'a gittik doktorumda çok iyiydi hastane çalışanları olsun hizmet olsun çok memnun kaldık 6 embriyom oluştu şuan 5 haftalık hamileyim çok şükür biz bu hastaneden çok memnun kaldık daha önce koç üniversitesi hastanesinde denememiz oldu ama hiç memnun kalmadık. Şişli memorialda iyi diyorlar

Ay harika sevindim gerçekten hayırlısıyla gelsin bebişin biz yurtdışından gelcez okadar kararsız ve bilgisiziz ki bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek merakla bekliyorum teşekkür ederim öneri için

Devleti bilemiyorum Zeynep Kamil hastane ismini çok okudum ama bn şişli Memorial i öneririm imkanınız varsa
Ortalama fiyat biliyomusunuz acaba gecen yaz 90 bin dediler bana ilaçlar hariç teşekkür ederim bu arada

Merhaba benim eşimde sperm sorunu vardı acıbadem atakent Turgut Aydın'a gittik doktorumda çok iyiydi hastane çalışanları olsun hizmet olsun çok memnun kaldık 6 embriyom oluştu şuan 5 haftalık hamileyim çok şükür biz bu hastaneden çok memnun kaldık daha önce koç üniversitesi hastanesinde denememiz oldu ama hiç memnun kalmadık. Şişli memorialda iyi diyorlar
Ay harika sevindim gerçekten hayırlısıyla gelsin bebişin biz yurtdışından gelcez okadar kararsız ve bilgisiziz ki bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek merakla bekliyorum teşekkür ederim öneri için
Rica ederim herşey gönlünüzce olsun inşallah

Merhaba Bahçeci tüp bebek merkezine gidiyorum Özkan Özdamara kesinlikle tavsiye ederim. Koşarak gidin hatta

Merhaba Bahçeci tüp bebek merkezine gidiyorum Özkan Özdamara kesinlikle tavsiye ederim. Koşarak gidin hatta
Bu merkezlerde genetik testlerin nerdeyse hiç istenmediği söyleniyor genetik test istediler mi veya siz yaptırdınız mı ? Hatta bi arkadaşımın yumurta kalitesi çok kötü olduğu halde transfer edildi 4 tane denemesi oldu bahcecide aşırı hayal kırıklığı yaşıyorum yoksa gönlümüz bahceci doktor Cem çelikteydi oda başka merkeze geçince tamamen karışıklık yaşadık

benim 2 tane negatif transferim vardı başka doktorda Özkan hocaya geçtiğimde eşimin ve benimde genetik testlerim olmasına rağmen 3 tane embriyom vardı üçüde genetik teste gönderildi bir tane sağlıklı geldi. Benim rahmimde sorun olduğu için histereskopi ve rahim çizme yapıldı embriyo glue uygulandı. Bugün transfer günü hariç 6. günüm pozitif veya negatif ben hocamdan çok memnunum. Aşırı güler yüzlü değil okey ama ben çok razıyım. Dİğer transferlerim aşırı stresli ve yorucuydu Özkan hocada asla öyle ilerlemedi çok güzel ve çok profesyonel ilerledi. Kesinlikle tavsiye ederim

Sizin adınıza çok sevindim memnun kalmanıza inşallah eli boş dönmezsiniz emekleriniz boşa çıkaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…