merhabalar
öncelikle kendine hedef belirlemen çok güzel...
ben sitoloji-histoloji alanında yüksek lisans yaptım.şimdide doktora yapıyorum, histolojiyi çok seven biri olarak seni şu şekilde yönlendirebilirim..
ben arş gör.yim ve üniversitemizde kariyer çalıştayı yaptık, bize bir embriyolog bayan geldi,sana anlattıklarını aktarayım..
evt histoloji-embriyoloji yüksek lisansı kesinlikle yapman gerekiyor, bu da devam zorunluluğu gerektiriyormuş... ilk 2 3 sene hiç para kazanamıyorsun, sonra işte yavaş yavaş birşeyer kazanmaya başlıyorsun, o uzman olmuş 12.senesiydi şuan paraya para demiyor 8-10milyardan aşağı kazanmıyordur kendisi...ama çok temiz ve titiz çalışan bir bayan yıllarını buna vermiş...
işi hata affetmiyor, yanlış yaptım hadi bir daha örnek alayım gibi bir şansın yok, o yönden oldukça stresli, hasta olduğu heran sende çalışmak zorundasın,tatilin, bayramın, yılbaşın olmaz, çalışma saatleri çok esnek...ama işin sonuç kısmına baktığında birilerini mutlu etmek çok güzel dedi o bayan...
eğer ki bu uğurda çalışmak istiyorsan ve bunları göze alabiliyorsan,durma yoluna devam et derim...ama sana şöyle söyleyebilirim, para herşey demek değil bence ben yapamazdım mesela...şuanda kendi adıma istediğim kafamda planladığım bir deneyi tasarlayıp yapabiliyroum...ve gerçekten çok zevk alıyorum o yüzden iyi düşün taşın derim
umarım yardımcı olabilmişimdir, şimdiden bşarılar dilerim