• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir ege üniversitesi tüp bebek yaptıranlar yardıma ihtiyacım var🙏

Merhaba. Eşimde azosperm var sperm sayısı 0. Bize de doktor tüp bebek önerdi. En iyi yer olarakta İzmir ege üniversite hastanesini önerdi. Ama devlet hastanesi olduğu için süreç uzun sürer gibi geliyor. Randevu almanız tedaviniz ve süreç nasıl ilerledi ? Önerir misiniz ? Rapor çıkması için ne gerekli ?
Merhaba Ege üniversitesinde devam ediyoruz biz de. İlaçları bulmak uzun sürdü o yüzden geçen ay başlayamadık. İlaçları aldım Şubattaki adetimde başlayacağız. Süreç biraz da size bağlı. Beni çok beklettiler çünkü ilk ay sulu ultrason istendi. Sonraki ay e2 yüksek olduğu için ilaç kullandım. Ondan sonraki adetimde de mr falan dediler ama bi hocayla görüşmek istediğimi söyledim. Gereksiz uzattıklarını düşündüm. Çünkü ilk gittiğimde yapılacak şeylerin hepsi her gidişimde tek tek istendi. Hocamız mr gerekmediğini başlayabileceğimizi söyledi. Keşke en başta görüşme talep etseydim dedim. Sizi oyalamalarına izin vermeyin 😀😀 Siz randevu alıp hemen gidin. İstenen belgeleri bir günde toplarsınız zaten. O kısım zor değil

Merhaba Ege üniversitesinde devam ediyoruz biz de. İlaçları bulmak uzun sürdü o yüzden geçen ay başlayamadık. İlaçları aldım Şubattaki adetimde başlayacağız. Süreç biraz da size bağlı. Beni çok beklettiler çünkü ilk ay sulu ultrason istendi. Sonraki ay e2 yüksek olduğu için ilaç kullandım. Ondan sonraki adetimde de mr falan dediler ama bi hocayla görüşmek istediğimi söyledim. Gereksiz uzattıklarını düşündüm. Çünkü ilk gittiğimde yapılacak şeylerin hepsi her gidişimde tek tek istendi. Hocamız mr gerekmediğini başlayabileceğimizi söyledi. Keşke en başta görüşme talep etseydim dedim. Sizi oyalamalarına izin vermeyin 😀😀 Siz randevu alıp hemen gidin. İstenen belgeleri bir günde toplarsınız zaten. O kısım zor değil
Teşekkür ederim. Sizde ki problem neydi ? Ben de bahçeci yi düşünmüştüm iyi diye. Ama emin olamıyoruz tabi o kadar çok yer var ki. Medicalpark ı öneren doktorda oldu. Bizimde kafamız karıştı .çok sinir bozucu bir süreç 😀

Merhaba. Eşimde azosperm var sperm sayısı 0. Bize de doktor tüp bebek önerdi. En iyi yer olarakta İzmir ege üniversite hastanesini önerdi. Ama devlet hastanesi olduğu için süreç uzun sürer gibi geliyor. Randevu almanız tedaviniz ve süreç nasıl ilerledi ? Önerir misiniz ? Rapor çıkması için ne gerekli ?
İşlem uzun sürmüyor canım süreç normal özeldeki gibi 1 adet dönemi içinde oluyor işlemler randevu alırken yeni hasta olarak sistemden almanız lazım takipli hasta olarak almayın boşuna gidersiniz çünkü 1 ay sonrasına genelde alabiliyorsunuz yada erken denk gelirse rapor da sizden istenilen evrakları tamamladığınız zaman süreç hemen başlıyor

İşlem uzun sürmüyor canım süreç normal özeldeki gibi 1 adet dönemi içinde oluyor işlemler randevu alırken yeni hasta olarak sistemden almanız lazım takipli hasta olarak almayın boşuna gidersiniz çünkü 1 ay sonrasına genelde alabiliyorsunuz yada erken denk gelirse rapor da sizden istenilen evrakları tamamladığınız zaman süreç hemen başlıyor
Teşekkür ederim. Devlet hastanesi olunca süreç uzun mu sürer acaba dedik kalabalık olur diye.

Teşekkür ederim. Devlet hastanesi olunca süreç uzun mu sürer acaba dedik kalabalık olur diye.
Merhaba ben 16ocakta başladım ilaçlara 26 ocakta toplama işlemi oldu dün ve bugün aradılar yumurtalar oluştu 4tane yarın gelin diye bakalım ne çabuk oldu diye düşünüyorum bende kendi kendime dün bir bugün iki 😅 hayırlısı diyorum

Merhaba ben 16ocakta başladım ilaçlara 26 ocakta toplama işlemi oldu dün ve bugün aradılar yumurtalar oluştu 4tane yarın gelin diye bakalım ne çabuk oldu diye düşünüyorum bende kendi kendime dün bir bugün iki 😅 hayırlısı diyorum
Hadi hayırlısı olsun bebeğinizi hemen kucağınıza alın inşallah. 😀 randevu nasıl aldınız

UZun sürmüyor sonucunuz inşallah hayırlı olur 14. Gün kan vermeniz için teste çağırıyolar sıkışık olun diyolar transferden önce ama çok sıkışık olmayın çünkü 30 dk bekletiyolar sonra çok sıkışıyorsunuz tuvalete gidiyorsunuz ben az sıkışmıştım 2 saat gitmemiştim bilginiz olsun

Kasimda gittim ama adet gecikti tahlillerim çıkmadı ocağa ertelendi vardır bu hayır dedim şimdi yarın transfer olcak ama randevu kolay aldım
Ben ekimde dosyam açıldı tahliller tamamlandı kasımda adetimle gittim 15-20 gün içinde tüm işlemlerim oldu ilk transferimdi sonuç pozitif oldu ama bebeğimin kalbi durdu 6. Haftada kürtaj oldum pazartesi :( şimdi yenisi için ne olacak bilmiyorum inşallah rabbim hayırlı sonuçlar elde etmenizi sağlar rahat olun hiç acımıyor aşılama gibi transfer oluyor 2 dk da bitiyor

Direkt tüp bebek merkezine mi başvurdunuz yoksa kadın doğuma falan mı gittiniz onlar mı yönlendirdi
Direk tüp bebek yeni hasta dan randevu alıyosunuz sonraki süreci onlar söylüyolar ben devletten faydalandım önce 2 aşılama sonra tüp bebek yapıyolar sizin nasıl ilerler bilmem

Merhaba biz Ege Üniversitesinde tedavideyiz ilaç bulamadığım için ocakta başlayamadık. Şubat başında regl olacağım ilaçlarım hazır bekliyorum. Henüz ilk denememiz olacak o yüzden başarı konusunda bir şey diyemem. Ama üniversiteye güveniyorum ben. Pgt araştırmanızı da tavsiye ederim. Diğer merkezlere göre çok uygun 110$. Orada tanıştığım kişiler oldu hamile kalmış ikinci çocuğu için gelen. O yüzden ben de umutluyum bakalım. SGK desteğiniz varsa sadece 2100 tl ücreti var. SGK yoksa 20000tl. Belgeleri toplamak da sorun değil. Size istenen belgelerin olduğu bi liste veriyorlar. Bir günde toplayıp başlarsınız. Başka sorunuz olursa yazabilirsiniz 🥰
Canım hayırlı geceler yazını gördüm şimdi.
Bende artık tüp bebek sürecine giriyorum. Ama çok tecrübesizim. Şuan balıkesir de oturuyorum burada tüp bebek yapan devlet hastanesi yok malesef İzmir yada bursa ya bakmaya başladım. Ege üniversitesinde süreç nasıl işliyor ben 3.5 yıllık evliyim pko var bir çok ilaçlı tedavi denendi 2 kez de aşılama negatif sonuçlandı bunlar rapor almam için yeterli oluyor mu?

.

Son düzenleme:
siz hangi aşamadasınız şuan yada yenimi başlayacaksınız toplam 1 ay içerisinde tedavi başladı ve bitti tabi benim böyle sizin tahllillerinizde farklı bir durum çıkarsa ne olur bilmiyorum
haftaya amh düşüklüğü sebebiyle raporum çıkacak

raporumu alıp hastaneye gidicem ondan sonraki süreçleri bilmiyorum

Back