- 6 Ocak 2022
- 395
- 125
- 33
- Konu Sahibi Mother Night
Merhaba kızlar bende randevu aldım tüp bebek için Ege den 22 hazirana verdi. Bende amh düşük 0.86 aşılama hiç yapılmadı. Tüp bebek öncesinde acaba bana aşılama mı yaparlar bir fikriniz var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amh düşük olduğu için büyük ihtimalle rapor çıkar ve tüp bebekle devam ederler hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba kızlar bende randevu aldım tüp bebek için Ege den 22 hazirana verdi. Bende amh düşük 0.86 aşılama hiç yapılmadı. Tüp bebek öncesinde acaba bana aşılama mı yaparlar bir fikriniz var mı
aşılama yapılmadan direk tüp olur diye düşünüyorum çünkü amh düşükMerhaba kızlar bende randevu aldım tüp bebek için Ege den 22 hazirana verdi. Bende amh düşük 0.86 aşılama hiç yapılmadı. Tüp bebek öncesinde acaba bana aşılama mı yaparlar bir fikriniz var mı
tam bayram öncesi adet dönemi bayrama gelirse acilden takip yapılır mı bir sonraki ay mı beklenir hiç görüştünüz müMerhaba kızlar bende randevu aldım tüp bebek için Ege den 22 hazirana verdi. Bende amh düşük 0.86 aşılama hiç yapılmadı. Tüp bebek öncesinde acaba bana aşılama mı yaparlar bir fikriniz var mı
acilden takip yapılmıyor tüp bebek yataklı servis var orayı arıyorsunuz onlarda pazartesi yada hangi günse arayın diyor ama ne yalan söyliyim ben 1-2 kez 2. günüm olmasına rağmen aradığımda bugün ilk günüm dedim tedavim aksamasın diye napim beklemek çok zortam bayram öncesi adet dönemi bayrama gelirse acilden takip yapılır mı bir sonraki ay mı beklenir hiç görüştünüz mü
ama hafta sonuna denk geliyorsa cumartesi oldun diyelim pazartesi çağırıyolar ama ben hep birgün eksik söylüyordumtam bayram öncesi adet dönemi bayrama gelirse acilden takip yapılır mı bir sonraki ay mı beklenir hiç görüştünüz mü
aynen o zaman sıkıntı malesef kurtarma şansınız yok9 gün bayram tatili olsa yandım yani yarıda kalcak tedavi
Görüşmedim sadece randevu aldım ben bayram falan hiç aklıma gelmemişti açıkçasıtam bayram öncesi adet dönemi bayrama gelirse acilden takip yapılır mı bir sonraki ay mı beklenir hiç görüştünüz mü
randevuyu takipli hastadan almadınız değilmi yeni hastadan aldınızGörüşmedim sadece randevu aldım ben bayram falan hiç aklıma gelmemişti açıkçası
evet yeni hastadan aldım regli günüme de baktım haziran ayında geçmiş oluyor temmuzunda başında gösteriyor şuan tam bayram sonrası yani heralde ağustosa kalır bu durumda başlamamrandevuyu takipli hastadan almadınız değilmi yeni hastadan aldınız
hemen başlatmıyolar zaten önce evrak topluyorsun dahiliyeden sağlık raporu alıyorsun rahim filmi istiyolar yada hss istiyolar orda çekerlerse gün veriyolar zaten gittiğin ilk ay hemen başlamıyorsun randevun adetten önceyse gidersin evraklarını tamamlarsın ne kadar hızlı götürürsen protokol inceliyor ona göre raporun çıkıyor süreç başlıyorevet yeni hastadan aldım regli günüme de baktım haziran ayında geçmiş oluyor temmuzunda başında gösteriyor şuan tam bayram sonrası yani heralde ağustosa kalır bu durumda başlamam
çok amiiinnnn Allah nasip etsin hepimize inşşallaaahhhhhayırlısı olsun seneye bu vakitler kucağınızda olacak yani bebeğiniz yada bebekleriniz :)
Merhabalar tedaviniz bitti mi acaba bende pgt yaptırıcam da bi kaç sorum olacaktı sizeMerhaba Ege üniversitesinde devam ediyoruz biz de. İlaçları bulmak uzun sürdü o yüzden geçen ay başlayamadık. İlaçları aldım Şubattaki adetimde başlayacağız. Süreç biraz da size bağlı. Beni çok beklettiler çünkü ilk ay sulu ultrason istendi. Sonraki ay e2 yüksek olduğu için ilaç kullandım. Ondan sonraki adetimde de mr falan dediler ama bi hocayla görüşmek istediğimi söyledim. Gereksiz uzattıklarını düşündüm. Çünkü ilk gittiğimde yapılacak şeylerin hepsi her gidişimde tek tek istendi. Hocamız mr gerekmediğini başlayabileceğimizi söyledi. Keşke en başta görüşme talep etseydim dedim. Sizi oyalamalarına izin vermeyin Siz randevu alıp hemen gidin. İstenen belgeleri bir günde toplarsınız zaten. O kısım zor değil
Merhaba baya geç gördüm siteye girmediğim için. Sorularınıza cevap bulabildiniz mi? İsterseniz sorabilirsinizMerhabalar tedaviniz bitti mi acaba bende pgt yaptırıcam da bi kaç sorum olacaktı size
Geçmiş olsun 2 si de Ege üniversitesinde mi oldu2. denemem olumsuz oldu kızlar 3. denemeye geçeceğiz ay sonu adet olacağım öncesinde doktorum histereskopi ile rahime çizik atacağını söyledi
Merhaba bende kaç gündür girmiyordum aklıma geldi bi bakayım dedim yorumunuzu gördümMerhaba baya geç gördüm siteye girmediğim için. Sorularınıza cevap bulabildiniz mi? İsterseniz sorabilirsiniz
Benim 3 tane embriyom pgt ye gitti de siz kaç gün beklediniz genetik sonucu için merakla haber bekliyorum 1 ayı bulur dedi bize emin hoca ama iste sabırsızım merak ediyorumMerhaba baya geç gördüm siteye girmediğim için. Sorularınıza cevap bulabildiniz mi? İsterseniz sorabilirsiniz