• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek maceram başlıyor

2 negatif aşılama tedavisinden sonra tupbebebek tedavisinin ilkinde 7 senenin ardından pozitifi gören bir arkadasinizim Allahutealanin izni ile bebegim 2 yaşında çok şükür.sizlerin ne hissettiğini anladığım için yazmak istedim hakkınızda hayırlı olan ne ise onu nasip eylesin Rabbimiz...inşaallah tedavileriniz pozitif ve sağlık üzere hayırlı sonucalarla bebislerle sonuçlanır stres olmamaya çalışın olur mu hiçbirşey dünyanın sonu değil her ser gördüğümüzde elbette bir hayr vardır :)
Azapcicegi beni hatirladin mı canım tedavin hayirlarla sonuclansin inşaallah Allahuteala kimseyi evlad hasreti ile imtihan eylemesin

2 negatif aşılama tedavisinden sonra tupbebebek tedavisinin ilkinde 7 senenin ardından pozitifi gören bir arkadasinizim Allahutealanin izni ile bebegim 2 yaşında çok şükür.sizlerin ne hissettiğini anladığım için yazmak istedim hakkınızda hayırlı olan ne ise onu nasip eylesin Rabbimiz...inşaallah tedavileriniz pozitif ve sağlık üzere hayırlı sonucalarla bebislerle sonuçlanır stres olmamaya çalışın olur mu hiçbirşey dünyanın sonu değil her ser gördüğümüzde elbette bir hayr vardır :)
Azapcicegi beni hatirladin mı canım tedavin hayirlarla sonuclansin inşaallah Allahuteala kimseyi evlad hasreti ile imtihan eylemesin
Allah bağışlasın Can'ım, kaç yaşında anne oldun , nerde tedavi oldun

Allah bağışlasın Can'ım, kaç yaşında anne oldun , nerde tedavi oldun
Amin çok teşekkür ederim.26 yaşında anne oldum.Istanbul Ümraniye Hisar Hospital de tedavi oldum doktorum Birgül Gürbüz du kendisi o hastahanede değil artık çok memnun kalmıştım çok cana yakın ve pozitif bir doktordu...inşaallah sizlerde hayırlı sonuçlar alırsınız

Pazartesi nasipse ege üniversitesinde tüp bebek tedavimiz başlıyor. Başlıyor demek için henüz erken olabilir. İlk görüşmemiz için gidicez. Neyle karşılaşacağımızı bilmiyorum. Bana destek olur musunuz.
2 kere aşılama yaptırdım. Maalesef tutmadı. Hayırlısıyla tüp bebek tutar inşallah.
merhabalar allah yardımcınız olsun. bende egede tüp bebek düşünüyorum. bu merkeze başvurunca sıra bekleniyor mu? yoksa gerekli testler yapılınca işlem başlıyor mu? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Canm benm yaş 30 bugün adetin 8 iğnelerin 7. Günü yarın kontrol var bakalm yumurtalar ne durumda ogrenicem. Haftaya opu hatta transferde olur diye düşünüyorum aksilik cikmazsa. Yarın dahada netleşicek tabi. Bana gonal f luveris ve cetrotide vermişlerdi canm. Sizde sorun yok ama olmuyo anladigim kadariyla. Buarada benm eşim azosperm tese oldu doku alındı dokudan sperm arandi bulundu donduruldu. Donmus hazır spermlerimiz var yani bakalm. Sende inşallah ikinciye hamile kalirsn çocuğuna kardes gelir:)
Merhaba çok eski paylaşım ama yardımcı olursanız çok sevinirim ,benim eşimde azospermi tese için yer araştırıyoruz siz nerede yaptırmıstınız tese işlemini bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler

Back