• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek maceram başlıyor

canım yaşım 28 bende kist vardı eşiminde ileri hareketliliği sıfır o yüzden tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Benim ikinci denemem tam bir yıl önce ilk tüp bebeği yaptırmıştım o zaman tutunmadı.
Ege demi yaptirmistn yine ozaman sen benden öndesn ilaçlarda yada kist ten dolayı seni erken cagrmislar ilk hangi gün gitmistin sen geçen hafta adetin kaçıncı gunuydu bide canm

Ege demi yaptirmistn yine ozaman sen benden öndesn ilaçlarda yada kist ten dolayı seni erken cagrmislar ilk hangi gün gitmistin sen geçen hafta adetin kaçıncı gunuydu bide canm
canım ben geçen hafta perşembe günü adet oldum. cumartesi günü doktora gittim hemen kist aspirasyonu yapıldı ve aynı gün iğneye başlandı. Yalnız bana sadece gonal f verildi. dün kontrole gittiğimde tekrardan 4 tane gonal f verildi son gün yani pazar günü için ayrı bir iğne verildi kalçadan vurulmak üzere

canım ben geçen hafta perşembe günü adet oldum. cumartesi günü doktora gittim hemen kist aspirasyonu yapıldı ve aynı gün iğneye başlandı. Yalnız bana sadece gonal f verildi. dün kontrole gittiğimde tekrardan 4 tane gonal f verildi son gün yani pazar günü için ayrı bir iğne verildi kalçadan vurulmak üzere
Bende perşembe adet oldum cuma gittim doktora aynı günde başlandı ignelere yarında kontrol var. Hepimizin hakkında hayırlısı

Bende perşembe adet oldum cuma gittim doktora aynı günde başlandı ignelere yarında kontrol var. Hepimizin hakkında hayırlısı
Aynen canım hakkımızda hayırlısı rabbim bu uğraşlarımız görür de inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz.

Kızlar bu tüp bebek sürecinde neler yiyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz.
Valla canm ben her sabah haşlanmış yumurta yiyorum gün içinde de incir badem gün kurusu kayısı fındık balık ve et yemeye özen gösteriyorum olduğu kadariyla. Sen neler yapiyosun

Valla canm ben her sabah haşlanmış yumurta yiyorum gün içinde de incir badem gün kurusu kayısı fındık balık ve et yemeye özen gösteriyorum olduğu kadariyla. Sen neler yapiyosun
canım bende bol bol meyve yemeye çalışıyorum. Sen kontrole gittin mi canım

aaaa canım biz seninle aynı değil miydik senin erken toplanmış sanki değil mi. Benim perşembe günü yumurtalar toplanacak. Senin kaç tane yumurta toplanmış.
12 tane toplandi canm benle aynı gün başlayan birininde toplama perşembe olucak kişiden kişiye değişebiliyo

s.a kızlarrr benide aranıza alırmısınzz bende tadaviye p.tesi başladım 2 aşılama 1 tüp bebk negatifi yaşadım bu son umudum ben ankdan 2 aşılamam etlük zübeydede tüp bebek novartta oldu benim sorunum rahim duvarı inceligi canlar bna tavsiyelerinz varmı acaba yardım cı olurmusnz??

s.a kızlarrr benide aranıza alırmısınzz bende tadaviye p.tesi başladım 2 aşılama 1 tüp bebk negatifi yaşadım bu son umudum ben ankdan 2 aşılamam etlük zübeydede tüp bebek novartta oldu benim sorunum rahim duvarı inceligi canlar bna tavsiyelerinz varmı acaba yardım cı olurmusnz??
Canm geçmiş olsun bu konuda bi fikrim yok ama linkini yollicagm topikteki kızlara sorabilirsin eminim bilgisi olan çıkıcak tır.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-baslayacaklar.946816/page-422#post-48616972

Back