- Konu Sahibi dutyapragi
-
Ege demi yaptirmistn yine ozaman sen benden öndesn ilaçlarda yada kist ten dolayı seni erken cagrmislar ilk hangi gün gitmistin sen geçen hafta adetin kaçıncı gunuydu bide canmcanım yaşım 28 bende kist vardı eşiminde ileri hareketliliği sıfır o yüzden tüp bebek yaptırmaya karar verdik. Benim ikinci denemem tam bir yıl önce ilk tüp bebeği yaptırmıştım o zaman tutunmadı.
İnşallah canım inşallah rabbim dualarımız kabul etsinbu ay üçümüznde bebişleri tutunur inşallah canım
canım ben geçen hafta perşembe günü adet oldum. cumartesi günü doktora gittim hemen kist aspirasyonu yapıldı ve aynı gün iğneye başlandı. Yalnız bana sadece gonal f verildi. dün kontrole gittiğimde tekrardan 4 tane gonal f verildi son gün yani pazar günü için ayrı bir iğne verildi kalçadan vurulmak üzereEge demi yaptirmistn yine ozaman sen benden öndesn ilaçlarda yada kist ten dolayı seni erken cagrmislar ilk hangi gün gitmistin sen geçen hafta adetin kaçıncı gunuydu bide canm
İnşallahhh biz ve bizim gibi isteyen herkesin tutunur insallahbu ay üçümüznde bebişleri tutunur inşallah canım
Yok canım ege nerde ben nerdeEge demi yaptirmistn yine ozaman sen benden öndesn ilaçlarda yada kist ten dolayı seni erken cagrmislar ilk hangi gün gitmistin sen geçen hafta adetin kaçıncı gunuydu bide canm
Hmm anladm canm ben nie seni egede yaptirio sandiysam heheYok canım ege nerde ben nerdeBen doğudayım şuan
Ben diyarbakırda yaptırıyorum canım. Görev gereği burdayız.Hmm anladm canm ben nie seni egede yaptirio sandiysam hehe
Bende perşembe adet oldum cuma gittim doktora aynı günde başlandı ignelere yarında kontrol var. Hepimizin hakkında hayırlısıcanım ben geçen hafta perşembe günü adet oldum. cumartesi günü doktora gittim hemen kist aspirasyonu yapıldı ve aynı gün iğneye başlandı. Yalnız bana sadece gonal f verildi. dün kontrole gittiğimde tekrardan 4 tane gonal f verildi son gün yani pazar günü için ayrı bir iğne verildi kalçadan vurulmak üzere
Aynen canım hakkımızda hayırlısı rabbim bu uğraşlarımız görür de inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz.Bende perşembe adet oldum cuma gittim doktora aynı günde başlandı ignelere yarında kontrol var. Hepimizin hakkında hayırlısı
Valla canm ben her sabah haşlanmış yumurta yiyorum gün içinde de incir badem gün kurusu kayısı fındık balık ve et yemeye özen gösteriyorum olduğu kadariyla. Sen neler yapiyosunKızlar bu tüp bebek sürecinde neler yiyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz.
canım bende bol bol meyve yemeye çalışıyorum. Sen kontrole gittin mi canımValla canm ben her sabah haşlanmış yumurta yiyorum gün içinde de incir badem gün kurusu kayısı fındık balık ve et yemeye özen gösteriyorum olduğu kadariyla. Sen neler yapiyosun
aaaa canım biz seninle aynı değil miydik senin erken toplanmış sanki değil mi. Benim perşembe günü yumurtalar toplanacak. Senin kaç tane yumurta toplanmış.Bugün yumurtalarım toplandı bile hastanedeym
12 tane toplandi canm benle aynı gün başlayan birininde toplama perşembe olucak kişiden kişiye değişebiliyoaaaa canım biz seninle aynı değil miydik senin erken toplanmış sanki değil mi. Benim perşembe günü yumurtalar toplanacak. Senin kaç tane yumurta toplanmış.
Canm geçmiş olsun bu konuda bi fikrim yok ama linkini yollicagm topikteki kızlara sorabilirsin eminim bilgisi olan çıkıcak tır.s.a kızlarrr benide aranıza alırmısınzz bende tadaviye p.tesi başladım 2 aşılama 1 tüp bebk negatifi yaşadım bu son umudum ben ankdan 2 aşılamam etlük zübeydede tüp bebek novartta oldu benim sorunum rahim duvarı inceligi canlar bna tavsiyelerinz varmı acaba yardım cı olurmusnz??
canım ben de doğudayım nerde tedavi oluyorsun?Yok canım ege nerde ben nerdeBen doğudayım şuan
canım yumurta toplanırken sedasyonla uyutuldun muCanm geçmiş olsun bu konuda bi fikrim yok ama linkini yollicagm topikteki kızlara sorabilirsin eminim bilgisi olan çıkıcak tır.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-baslayacaklar.946816/page-422#post-48616972
Diyarbakir veni vidi tüp bebek merkezinde canim sen nerde tedavi oluyorsuncanım ben de doğudayım nerde tedavi oluyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?