• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek maceram başlıyor

dutyapragi

evimin neşesi seni bekliyoruz
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
1.270
446
133
Pazartesi nasipse ege üniversitesinde tüp bebek tedavimiz başlıyor. Başlıyor demek için henüz erken olabilir. İlk görüşmemiz için gidicez. Neyle karşılaşacağımızı bilmiyorum. Bana destek olur musunuz.
2 kere aşılama yaptırdım. Maalesef tutmadı. Hayırlısıyla tüp bebek tutar inşallah.

İnşallah canım tedavin başarılı olur bebeğine kavuşursun.Bende tüp bebek düşünüyorum henüz psikolojik olarak hazır değilim.İrenbe Kaan Bozkurt ile görüştüm vitaminler verdi ama bilemiyorum henüz ne yapacağımı.

Canim insallah bu denemende tutar bebegin. yakin zamanda bende tup bebek dusunuyorum da tup bebek asamalarini burayada yazarmisin

İnşallah canım tedavin başarılı olur bebeğine kavuşursun.Bende tüp bebek düşünüyorum henüz psikolojik olarak hazır değilim.İrenbe Kaan Bozkurt ile görüştüm vitaminler verdi ama bilemiyorum henüz ne yapacağımı.
Aslında bende irenbe istiyordum. Öyle bir tesadüf oldu ki. Orada aral özbal vardı. Ona randevu almak için aradım. O hafta işten ayrılmış muayene açmış. Aklım o doktorda kaldı. Ama tüp bebek için özel muyaneye gitmek istemiyorum. Çünkü yıllardır tahir özgüder diye bir doktorun muyanesine gidiyordum. Çınarlı ile anlaşması vardı. Muyahanesi bucada hastane çınarlıda idi. Muahaneye gidiyordum. İlaç için, rapor için, tahlil için hep çınarlıya gönderiyordu. Hem tahir beye para ödüyorum. Hem hastaneye daha masraflı oluyor. Bende şuan ege üniversitesine gitmek istiyorum

dutyapragi dutyapragi sormak istedigin birsey varsa cevaplayabilirim
Teşekkürler. Aslında ben yıllardır özel hastaneye gidiyordum şimdi ege üniversitesine gitmeye karar verince orada sistem nasıl diye merak ettim. Çünkü randevuyu 2 ay önceden alabildim. Yani biraz sistem yavaş ilerliyor pişman olur muyum diye merak ediyorum.
Buarada sen bebeğine kavuştun mu

Teşekkürler. Aslında ben yıllardır özel hastaneye gidiyordum şimdi ege üniversitesine gitmeye karar verince orada sistem nasıl diye merak ettim. Çünkü randevuyu 2 ay önceden alabildim. Yani biraz sistem yavaş ilerliyor pişman olur muyum diye merak ediyorum.
Buarada sen bebeğine kavuştun mu
SUKROLSUN yaradanima kavustum. bana kac kere olmaz dediler kendini yipratma hormonlarla dediker 3 5 kere deneyin vazgecin dediler bak SUKROLSUN kul ne derse desin Rabbimin dedigi oluyor.
insallah sen de tez vakitte kavusursun melegine.

Aslında bende irenbe istiyordum. Öyle bir tesadüf oldu ki. Orada aral özbal vardı. Ona randevu almak için aradım. O hafta işten ayrılmış muayene açmış. Aklım o doktorda kaldı. Ama tüp bebek için özel muyaneye gitmek istemiyorum. Çünkü yıllardır tahir özgüder diye bir doktorun muyanesine gidiyordum. Çınarlı ile anlaşması vardı. Muyahanesi bucada hastane çınarlıda idi. Muahaneye gidiyordum. İlaç için, rapor için, tahlil için hep çınarlıya gönderiyordu. Hem tahir beye para ödüyorum. Hem hastaneye daha masraflı oluyor. Bende şuan ege üniversitesine gitmek istiyorum
Canım ben şu anda ayvalıkdayım burda bursalı bayanla tanıştım 39 yaşında 7 aylık kızı vardı tüp bebekle ikinci denemede olmuş.Öyle özele falan da gitmemiş izmir tepecik hastanesine gitmiş çok da güzel ilgileniyorlar herşeyi araştırıyorlar dedi bursadan kalkıp orda tedavi olmuş yani demem o ki olcak olduktan sonra özel de şart değil orda bayanın tanıdığı bir ev parası harcamış tedaviye kaç kere denemiş özel de ama olmamış nasip yani.İnşallah ilk deneme de olur bebeğin :)

SUKROLSUN yaradanima kavustum. bana kac kere olmaz dediler kendini yipratma hormonlarla dediker 3 5 kere deneyin vazgecin dediler bak SUKROLSUN kul ne derse desin Rabbimin dedigi oluyor.
insallah sen de tez vakitte kavusursun melegine.
Amin inşallah. Sizde hayırlısıyla büyütün inşallah

Amin inşallah. Sizde hayırlısıyla büyütün inşallah
Canım egeye tüp bebek icin gitcem demişsin gittinmi ne durumdasn. Ben ekim adetiyle başladım egede tüp bebek sürecine bugün adet 7.günü iğnelerin 6.günü cuma kontrol var sabırsızlıkla bekliyorum

Canım egeye tüp bebek icin gitcem demişsin gittinmi ne durumdasn. Ben ekim adetiyle başladım egede tüp bebek sürecine bugün adet 7.günü iğnelerin 6.günü cuma kontrol var sabırsızlıkla bekliyorum
canım benimde iğnelerimin 6. günü. Tedavimiz aynı gidiyor galiba

cemre cemre cemre cemre D dehaaa
kızlar emınım sizin yaşlarınız küçüktür bana göre ama sorun neydi bir dr size ne iğnesi verdi bende kasım ayına tüp bebek için randevu alacam , benım 1 kızım var dogal oldu ama ikinci olmuyor olur inşallah , diyoruz
yumurtalar nek adar buyumuş kaç tane olmuş ,kaçıncı gun toplandı ????
tedavinizi aşama aşama yazarsanız sevinirim takipteyim sizi

kızlar emınım sizin yaşlarınız küçüktür bana göre ama sorun neydi bir dr size ne iğnesi verdi bende kasım ayına tüp bebek için randevu alacam , benım 1 kızım var dogal oldu ama ikinci olmuyor olur inşallah , diyoruz
Canm benm yaş 30 bugün adetin 8 iğnelerin 7. Günü yarın kontrol var bakalm yumurtalar ne durumda ogrenicem. Haftaya opu hatta transferde olur diye düşünüyorum aksilik cikmazsa. Yarın dahada netleşicek tabi. Bana gonal f luveris ve cetrotide vermişlerdi canm. Sizde sorun yok ama olmuyo anladigim kadariyla. Buarada benm eşim azosperm tese oldu doku alındı dokudan sperm arandi bulundu donduruldu. Donmus hazır spermlerimiz var yani bakalm. Sende inşallah ikinciye hamile kalirsn çocuğuna kardes gelir:)

canım ben dün kontrole gittiğimde(benim sol yumurtalığıma yakın yerde kist vardı kist aspirasyonu ile kistin içini boşalltılar) doktor sol yumurtalığımda 5 - 7 tane sağ yumurtalığımda da 10 kadar yumurta geliştiğini söyledi.

Back