Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah herşey istediğiniz gibi olur
Merhabalar genetik test verdinizmi acaba yazmmissiniz daMErhaba arkadaşlar. Eşim azosperm. daha dogrusu 2-3tane bazen 1tane hareketsiz sperm çıkışı oluyor. azosperm nedenini bilmiyoruz. eylül ayında tüp bebeğe başlayacağız. hormonlarımız normal. tabi tedavi öncesi mikro tese ameliyatı olucaz. öncelikle mikro teseyle ilgili bilgi vere bilirmisiniz? ameliyatta sperm çıkma olasılığı nedir?
Konyada novafertil Fuat hoca ve Meram tıp prof Kazım Gelginç arasında kaldım. Kazım hocaya güveniyorum ama Meram tıpın laborotuvarı falan nasıldı sizce? orda tüp bebek yaptıran oldumu. lütfen tecrübelerini paylaşın.
yaptık. eşimde 1-2 adet sperm çıkışı oluyordu oyüzden mikro tese yapılmadı. meram tıp pgt yapmıyor. oyüzden novafertilde yaptırdık. zaten kazım hoca yönlendirdi. kendisi de ayrıca takip etti. 4 embriyo vardı. embriyolara 3.gün pgt yapıldı 2güne cevap çıktı 2 sağlıklı ve 2sağlıksız. ve sağlıklı 2 tane 5günlük embryolar taze trasnfer edildi.Merhabalar genetik test verdinizmi acaba yazmmissiniz da
Benim esiminde azosperm oldugunu soyledi doktor bizdede en son cikis vardi 1-2 motil 2-3 immotil genetik test bekliyoruz selcuklu arastirma hastahanesinde verdik testi 2 ay oldu cikmadi .yaptık. eşimde 1-2 adet sperm çıkışı oluyordu oyüzden mikro tese yapılmadı. meram tıp pgt yapmıyor. oyüzden novafertilde yaptırdık. zaten kazım hoca yönlendirdi. kendisi de ayrıca takip etti. 4 embriyo vardı. embriyolara 3.gün pgt yapıldı 2güne cevap çıktı 2 sağlıklı ve 2sağlıksız. ve sağlıklı 2 tane 5günlük embryolar taze trasnfer edildi.
siz eşinizin genetik testinden bahsediyorsunuz galiba bben yanlış anladım. eşim genetik test yaptırmadı gerek görmedik. çünki genetikte sıkıntı çıksa bile tedavisi yok. ve o anki durum neyse ona göre hareket ettik hertürlü tüp bebek yaptırmamız gerekiyordu. tedaviyle de zaman kaybetmek istemedik. bizdeki 1-2adet sperm bile hareketsizdiler. ama eşimin genetiginden şüphe ettiğimiz için+sayı çok düşük oldugu için embriyolara genetik test yaptıkBenim esiminde azosperm oldugunu soyledi doktor bizdede en son cikis vardi 1-2 motil 2-3 immotil genetik test bekliyoruz selcuklu arastirma hastahanesinde verdik testi 2 ay oldu cikmadi .
genetik sonuc ciksin Doktorumuzu degisitircegim doktor mikro tese diyordu.
Anliyorum . Doktor 1-2 tane bizde haraketli görmüstü.suan bosunami bekledik diyorum ya çikanlar da çıkmazsa haklisiniz en son care tup bebek sonuctasiz eşinizin genetik testinden bahsediyorsunuz galiba bben yanlış anladım. eşim genetik test yaptırmadı gerek görmedik. çünki genetikte sıkıntı çıksa bile tedavisi yok. ve o anki durum neyse ona göre hareket ettik hertürlü tüp bebek yaptırmamız gerekiyordu. tedaviyle de zaman kaybetmek istemedik. bizdeki 1-2adet sperm bile hareketsizdiler. ama eşimin genetiginden şüphe ettiğimiz için+sayı çok düşük oldugu için embriyolara genetik test yaptık
yok havuzlama yapılmadı. ama yumurta toplama günü 2kez örnek verdi eşim. yeterli olmuştur herhalde. yoksa yumurtaları dondurup havuzlamka yapardılar diye düşünüyorumAnliyorum . Doktor 1-2 tane bizde haraketli görmüstü.suan bosunami bekledik diyorum ya çikanlar da çıkmazsa haklisiniz en son care tup bebek sonucta
Bu arada tup bebek asamasina gelmek icin havuzlama mi yaptiniz
Buyuk ihtimal yeterli olmustur hakkinizda hayirlisi olsun insallahyok havuzlama yapılmadı. ama yumurta toplama günü 2kez örnek verdi eşim. yeterli olmuştur herhalde. yoksa yumurtaları dondurup havuzlamka yapardılar diye düşünüyorum
Merhabalar esimin genetik sonucu temiz cikti suanda azosperm neyden kaynakli bilmiyoruz hersey normal gorunuyor meram tıp'a gitmeyi dusunuyoruz bizimde sizin gibi cikis vardi.siz eşinizin genetik testinden bahsediyorsunuz galiba bben yanlış anladım. eşim genetik test yaptırmadı gerek görmedik. çünki genetikte sıkıntı çıksa bile tedavisi yok. ve o anki durum neyse ona göre hareket ettik hertürlü tüp bebek yaptırmamız gerekiyordu. tedaviyle de zaman kaybetmek istemedik. bizdeki 1-2adet sperm bile hareketsizdiler. ama eşimin genetiginden şüphe ettiğimiz için+sayı çok düşük oldugu için embriyolara genetik test yaptık
Meram tıpta kazım gezginç var tüp bebekte yapıyor ama pgt meram tıpta yok. Kazım hocaya aşırı güveniyorum zaten tanıdık bizim. Hatta şuanki doktorum onun asistanı olmuş o yönlendirdi. Meram tıpta pgt olmadıgı için ve ısrarla pgt yaptırmamız gerektiğini savundugu için (iyili yaptırmışız) bizi Fuat hocayla konuşarak novafertile yönlendirdi. Ordan da gayet memnun kaldım. Meramın fiyatlarını bilmiyorum. Ama novafertilde 8500tl tüp bebek+4500tl pgt ücreti ödedikMerhabalar esimin genetik sonucu temiz cikti suanda azosperm neyden kaynakli bilmiyoruz hersey normal gorunuyor meram tıp'a gitmeyi dusunuyoruz bizimde sizin gibi cikis vardi.
Öneriyormusunuz veya sizin gittiginiz hastahane nasil fiyatlar falan bilgi verirmisiniz acaba.
Esimin genetik temiz cikti yinede embryo ya pgt yapilmasina gerek varmi acabaMeram tıpta kazım gezginç var tüp bebekte yapıyor ama pgt meram tıpta yok. Kazım hocaya aşırı güveniyorum zaten tanıdık bizim. Hatta şuanki doktorum onun asistanı olmuş o yönlendirdi. Meram tıpta pgt olmadıgı için ve ısrarla pgt yaptırmamız gerektiğini savundugu için (iyili yaptırmışız) bizi Fuat hocayla konuşarak novafertile yönlendirdi. Ordan da gayet memnun kaldım. Meramın fiyatlarını bilmiyorum. Ama novafertilde 8500tl tüp bebek+4500tl pgt ücreti ödedik
Var bence. Eşinde genetik sıkıntı olmasa bile Azospermin nedenini hala bilmiyorsunuz. Çıkan spermlerden sağlıksız olanları bile yumurtayı dölleye biliyor. Yani embriyo oluşuyor ama sağlıksız yada kaliteli olmadıgı için tutunma şansı düşük oluyor. Benim eşimde sperm sayısı son testte baya bi kaç milyon çıkmıştı ben de o zaman pgte gerek yok dimi diye sormuştum ama Kazım hoca sperm sayısının 5milyonun altında olduğu için pgt önerdi. Ama direk Novafertile gitseydim ordakılar pgt önermezlerdi çünki bi kaç başarısız denemeden sonra öneriliyor yada dediğin gibi genetik sıkıntı varsa çoğu zaman öneriliyor. Ama benim zaman sıkıntım vardı tekrar tekrar deneme lüksüm yoktu oyüzden Kazım hoca yaptırmamızı istediEsimin genetik temiz cikti yinede embryo ya pgt yapilmasina gerek varmi acaba
Siz bir görüşün belki de size pgt gerek yok der bilemiyorumki. Ama bence yapın. Biz yaptırmasaydık sağlıklılar yerine belki de sağlıksız embriyolar transfer olucaktıEsimin genetik temiz cikti yinede embryo ya pgt yapilmasina gerek varmi acaba
Tesekkur ediyorum hayirlisi olsun insallah suan da bellimi hamilelik varmi sizde bide nasil yukseldi o kadar bi kac taneden bi kac milyonaSiz bir görüşün belki de size pgt gerek yok der bilemiyorumki. Ama bence yapın. Biz yaptırmasaydık sağlıklılar yerine belki de sağlıksız embriyolar transfer olucaktı
Eşim 1ay fln tedavi gördü. Milyona yükseldi ama 15gün falan sonra yumurta toplama günü yine bi kaç tane çıktı. herhalde stresle ilgili düşüş oldu yada noldu bilmiyoruz. İkizlere hamileyim 24.haftalık. Darısı başınıza inşallahTesekkur ediyorum hayirlisi olsun insallah suan da bellimi hamilelik varmi sizde bide nasil yukseldi o kadar bi kac taneden bi kac milyona
InsallahEşim 1ay fln tedavi gördü. Milyona yükseldi ama 15gün falan sonra yumurta toplama günü yine bi kaç tane çıktı. herhalde stresle ilgili düşüş oldu yada noldu bilmiyoruz. İkizlere hamileyim 24.haftalık. Darısı başınıza inşallah
Merhaba konya novafertilde tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz bilgi verebilirmisiniz. daha onceden sizinle konusmustuk novafertilde tup.bebek yaptirmistiniz yanlis hatirlamiyorsam .Eşim 1ay fln tedavi gördü. Milyona yükseldi ama 15gün falan sonra yumurta toplama günü yine bi kaç tane çıktı. herhalde stresle ilgili düşüş oldu yada noldu bilmiyoruz. İkizlere hamileyim 24.haftalık. Darısı başınıza inşallah
Merhaba. Hayırlı olsun öncelikle. Evet memnun kaldım yine olsa yine yaptırırdım. Fuat hoca benimki. Merkez olarakta gayet ilgililer. Herşey çok rahat olmuştu bende. Şimdi 35+3 oldum. Doğuma günler sayıyorum. Darısı başınıza inşallahMerhaba konya novafertilde tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz bilgi verebilirmisiniz. daha onceden sizinle konusmustuk novafertilde tup.bebek yaptirmistiniz yanlis hatirlamiyorsam .
Memnun kaldinizmi ? Önerebileceginiz bir tüp bebek merkezimi?
Tesekkur ediyorum amin insallahMerhaba. Hayırlı olsun öncelikle. Evet memnun kaldım yine olsa yine yaptırırdım. Fuat hoca benimki. Merkez olarakta gayet ilgililer. Herşey çok rahat olmuştu bende. Şimdi 35+3 oldum. Doğuma günler sayıyorum. Darısı başınıza inşallah