Bizimkisi kesin teselik. Tedavilik değil oyüzdenmerhaba bence tese yerine biraz eşiniz tedavi olsun. tese dokulara zarar veriyor hazır çıkan spermler de çıkmayabilir. benim eşim azospermdi tedavi ile tek tük çıkış başladı
Hareketsizler. Prostatta da iltihap vardı. Onun tedavisi yapıldı ama yine de iltihaplı olma ihtimalleri var. Ve azosperm nedenimiz belli değil. Bir de babası taraf da sıkıntılı. Anlaycağın şuan bi kaç sperm var evet ama önümüzdeki ay onlarda olmaya bilir. Yani tamamen bilinmezlik. Umuyorumki ameliyatla sperm bulunurçıkan spermler çok mu kötü
Tüp bebeği eylül sonu adetimde düşünüyoruz o zamana kadar doktor 1aylık tedavi yazdı. Tüp bebek için gittiğimizde ordaki doktorlar spermlerin durumuna bakarak havuz yöntemimi yoksa tesemi karar verirler diye düşünüyorum. Ama ben tese taraftarıyım daha sağlıklı spermler çıkıyormuş tesedeHavuzlama yapıp öyle deneseniz. Tedavisiz teseyi asla tavsiye etmem aynı hataya düştüm daha beter oldu. Tesede istediğiniz gibi sperm elde edemezseniz daha çok zorlanırsınız. En azından tek tük çıkış varmış. Önce tedavi olup spermleri kaliteli hale getirip şansımı öyle denerdim tabi en mantıklısı havuzlama
Merhava öncelikle geçmiş olsun inşallah tedaviniz güzel sonuçlanır. Novafertilde fuat hocayla başlamayı düşünüyorduk. Sonra meram tıpta kazım gelginç hocayı önerdiler. Eylül sonu konyaya geleceğim önce kazım hocayla görüşmek istiyorum eğer kafamda soru işareti kalırsa novafertile yöneleceğim. Rica etsem ücretlerini söyleye bilirmisiniz? Meram tıpın laboratuvaru hakkında bilginiz varmı teknolojisi falan nasıldır acaba?Bende tüp bebek tedavisi icin Meram tip a gittim ilk önce Hüseyin Gorkemliye ilk muayenede gayet iyiydi sonuç göstermeye gittiğimde sadece sağlıkçı olduğumu ve bilgisi olsun istedim sonuçta pandemi hastanesinde çalışıyorum beni öyle bir azarladı ki şok geçirdim hiç bırsey diyemeden çıktım, tüp bebek raporu çıkarirsak indirim olurmuş muayene odasına girdim stresten tansiyonum 15/10 nabzim 95 o kadar gerdi ki beni eşim bu halimi görünce bide novafertile gidelim dedi randevu aldık ve gittik gelecek ay Ali Sami bey ile tüp bebek tedavisine basliyacagiz inşallah aklıma gelen her soruyu sorabiliyorum bu konu önemli benim için hem calisan hemde il dışından giden birisi için işler dahada zor ve stresli olabiliyor inşallah güzel sonuçlar alırız. Bizde arkadaş tavsiyesi üzerine novafertile başladık.
Merhaba benim eşimde 6 sene önce tese ameliyatı ile tüp bebek tedavisi oldum şükür çıkış oldu ve bir kızım var dondurulmuş spermlerimiz de var şu an 2. Bebek için tedavi görüyorum bende salı günü yumurta toplama işlemi var Ankara da tedavi görüyorumBizimkisi kesin teselik. Tedavilik değil oyüzden
Merhaba Allah yardımcınız olsun. Eşinizdeki sorun neydi?Merhaba benim eşimde 6 sene önce tese ameliyatı ile tüp bebek tedavisi oldum şükür çıkış oldu ve bir kızım var dondurulmuş spermlerimiz de var şu an 2. Bebek için tedavi görüyorum bende salı günü yumurta toplama işlemi var Ankara da tedavi görüyorum
Sperm çıkışı çok çok az ve olan da hareketsizdi sizinMerhaba Allah yardımcınız olsun. Eşinizdeki sorun neydi?
bizde de aynı şekilde. 2-3adet sperm çıkışı var. onlar da hareketsiz. başka bir sorun varmıydı sizde? hormonlar falan nasıldı. bana bir umut oldunuz. demekki tesede bizde de sperm çıkma şansı var dimiSperm çıkışı çok çok az ve olan da hareketsizdi sizin
Tabiki var bizim tese ile çıkış olduğu için 5 tupde donduruldu bu tedavi de onlar kullanılacakbizde de aynı şekilde. 2-3adet sperm çıkışı var. onlar da hareketsiz. başka bir sorun varmıydı sizde? hormonlar falan nasıldı. bana bir umut oldunuz. demekki tesede bizde de sperm çıkma şansı var dimi
çok çok teşekkür ederim cevabınız için. tedaviyi nerde yaptırıyorsunuz? ve tese ameliyatını kim yaptı?Tabiki var bizim tese ile çıkış olduğu için 5 tupde donduruldu bu tedavi de onlar kullanılacak
Ankara Memorial Hastanesi'nde tedavi görüyoruz ilk tedavim de orda oldu zaten kızım 5 yaşında şu an ilk tedavi burda ücretler ne kadarçok çok teşekkür ederim cevabınız için. tedaviyi nerde yaptırıyorsunuz? ve tese ameliyatını kim yaptı?
ücretler hakkında hiç bir bilgim yok. ben daha görüşmeye gitmedim. daha doğrusu türkiyede değilim. eylül 20-si geleceğim 21-i doktorla görüşücüz büyük ihtimal ilk teseye giricek benim adetim 24-25i başlıycak çünki. ben konya meram tıpta düşünüyorumAnkara Memorial Hastanesi'nde tedavi görüyoruz ilk tedavim de orda oldu zaten kızım 5 yaşında şu an ilk tedavi burda ücretler ne kadar
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah herşey istediğiniz gibi olurücretler hakkında hiç bir bilgim yok. ben daha görüşmeye gitmedim. daha doğrusu türkiyede değilim. eylül 20-si geleceğim 21-i doktorla görüşücüz büyük ihtimal ilk teseye giricek benim adetim 24-25i başlıycak çünki. ben konya meram tıpta düşünüyorum