Tüp bebek Kimyasal gebelik sonrası

AsliiO

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
212
70
29
Merhaba kızlar,
Kısaca anlatmak isterim. İki kez tüp bebek transferi oldum. İlk olan 3. Gün taze transfer negatif sonuçlandı. Diğer transferim 5.gün doldurulmuş transfer yapıldı. Pozitifi gördük tabi havalara uçtuk sonuçlarım şöyleydi.
8.gün 103
16.gün 3890 çıktı gayet iyiydi ki ertesi gün kanamam başladı ve kimyasal düşük yaşadım. Maalesef embriyom bitti ve sil baştan tedavi yapmak zorunda kalacağım. Ama kimyasal düşük yaşayan arkadaşlarım doktorunuz sizden herhangi bir tahlil test istedi mi ? Kimyasal sonrası ?? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Benim de 2 transferim de kimyasal oldu.
Kalan embriyolar transfer edilecek bu ay.
Doktora öncesinde farklı bir tedavi uygulanacak mi dedim, asistan hayır dedi, belki transfer hazırlık ilaçlarında bir değişiklik yapar dedi.
Benim yaş 38 olunca doktor embriyolarimin genetiginin bozuk olduğunu düşünüyor. Pgt ye de donmuş olduğu için cozdurup gobdermiyorum

Nasıl olacak böyle bende anlamıyorum hiç inanın. Pgt taze embriyo da mı yapılıyor sadece onu net bilmiyorum ama arkadaşımın da öyle olmuştu direk genetik test yapıldı kan pıhtılaşması çıkmıştı kendisinde. Acaba öyle birsey mi. Size yapıldı mı kan pıhtılaşması testi falan? Umarım bu embriyonuz tutar gerçekten çok zor süreç. Ben tekrar sil baştan başlayacağım

Sizin beta sonuçlarınız nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…