Tüp bebek Kasım ayı Transferi

Sizde regl olacakmış gibi ağrı var mı ?
Benim iğneler morarttı cildim zaten çok hassas , kalçadan 3 günde bir 2 ampul progestan oluyorum yaparken acı yok ama 2-3 saat sonra aşırı ağrı yapıyor , ağrı 2 güne zor gidiyor

Takvime göre zaten bugün regl günüm ve dediğiniz gibi kasığımda sanki adetmişim gibi his var ağrı çok yok ama bazen de kasığıma ağrılar giriyor. Şuan hissettiğim şey sadece regl gibi onun dışında herhangi bir farklılık yok. Ben progestanı günde 2 kez fitil olarak alıyorum. Karnımdan da 2 tane iğne vuruyorum. Bu iğneler inş gebelik belli olduktan sonra da devam edecekmiş. Valla gözüm korkmuyor değil öyle bi yakıyor vurulduğu yerlerde izler ağrı. Yani Rabbim şu emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah. Ne kadar emek dolu zor bi süreçmiş

Benim de 2 gün var regle takvime göre , belki de zamanı diye adet olacakmış hissi var
Keşke bana da fitil olarak verseydi :) şuan şükrettiğim şey 3 günde 1 yapılıyor olması .
Kalbi atana kadar kullanacağım ilaçlar ve iğneler var bittikçe alıyorum , sanırım en çok bu süreçte zorlandım ben

İnşallah Rabbim nasip eder bize de o duyguyu

Gerçekten hem beklemek ve psikolojiyi sağlam tutmak hem de o iğneler derken heralde bu tedavide benim de en zorlandığım bunlar oldu

Kızlarrrr netflixte ‘Joy’ isimli film ilk tüp bebek nasıl bulundu kimler buldu ve süreci çok güzel anlatan içimizi ısıtan bir film. İzlemeyen varsa tavsiye ederim
Güzel sonuçlarınız olsun inşallah bende nasipse Aralık sonu gibi transfer olucam sanırım filmi merak ettim izleyeyim

Al benden de o kadar. Ya bi de ben hiç bir şey hissetmiyorum ya da herhangi bir belirti o da strese sokuyor. Aslında belirtisi olanların psikolojik ve ya ilaç etkisi diyorlar ama. Sen evde test yapcak mısın canım?

Al benden de o kadar. Ya bi de ben hiç bir şey hissetmiyorum ya da herhangi bir belirti o da strese sokuyor. Aslında belirtisi olanların psikolojik ve ya ilaç etkisi diyorlar ama. Sen evde test yapcak mısın canım?
Hiç bir şey hissetmeyip pozitif gören çok kişi okudum
Bende bel ağrısı ve adet olacakmışsın hissi var , o kadar ilaç kullanıyoruz onlardan da olurmuş .
Benim test günü cumartesi , o güne kadar test yapmayacağım kafaya fazla takarım çünkü . Varsa da o güne kadar değer iyice yükselmiş olsun diye düşünüyorum . Siz yapacak mısınız ?

Benim test pazartesi günü. 10. Gün pazara denk gelince heralde pazartesiye bıraktılar. O zamana kadar ben de yapmayacağım. Kullandığımız ilaçlardan o idrar testleri gebe algılayıp negatifse bile pozitif ya da tam tersi gösterebiliyormuş. Çok büyük hayal kırıklığı olur. Bugün de ilk kez aşırı midem bulanıyor ama bunlaeir hepsi sanırım ilaçların etkisi hemen heveslenip ya da negatif enerji verip düşünmemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…