- 16 Eylül 2024
- 110
- 42
- 29
-
- Konu Sahibi teacher3535
Çok şükür ki gerek kalmamış , inşallah sımsıkı tutunur bebeklerimizYani davranış biçimiyle beni daha çok kastırdı sanki benim elimde. Taa içerden rahmimi bilinçli nasıl kasabilirim. Çok şükür bana o alete gerek olmadan girdi. Eğer o özel aleti kullanırsa kanıyormuş o da tutunma ihtimalini düşürüyormuş. Bunu bana işlem sırasında tehdit gibi söyledi şaka gibi. Ama hatırlamamaya çalışıyorum baya imtihanlıydı geçti çok şükür
Çok şükür ki gerek kalmamış , inşallah sımsıkı tutunur bebeklerimiz
Ananas hakkında birkaç yerde bir dilimden fazlasının iyi olmadığını okudum yine de bir araştırarak yiyin istersenizBen 3-4 gün istirahat etmeyi düşünüyorum iş yerinden o şekilde izin aldım , arada evin içinde dolaşıyorum ufak tefek işlerimi yapıyorum . Ananas , kabak çekirdeği , yeşil yapraklı sebzeler , süt , yumurta vs. İnternette bunları okudum uygulamaya çalışıyorum . Kabız kalmamak için kuru kayısı yiyorum
1 dilimin yarısını yedim sadece , devamlı yediğim bir şey değil :)Ananas hakkında birkaç yerde bir dilimden fazlasının iyi olmadığını okudum yine de bir araştırarak yiyin isterseniz
İnşallah çok aminInşallah herşey yolunda gider pozitif sonuç alırsınız
Doktorunuz kaçıncı gün test yapın demiştiBen de 20 kasımda transfer oldum,dondurulmuş 5. Gün çift embriyoydu. Bugün 9. Gün,kan verdim 0 çıktı. 12. Güne kadar artar mı bilmiyorum ama umudum kalmadı,hayırlısı olsun. Sizinkiler tutar inşallah
12. Gün yapın demişti,9. Gün yaptım 0 çıktı,3 günde artar mı bilmem ama sanmıyorumDoktorunuz kaçıncı gün test yapın demişti
Hiç bilmiyorum ama geç döllenme vs olabiliyor diye okuyorum hep12. Gün yapın demişti,9. Gün yaptım 0 çıktı,3 günde artar mı bilmem ama sanmıyorum
Hayırlısı olsun artık,teşekkür ederimHiç bilmiyorum ama geç döllenme vs olabiliyor diye okuyorum hep
Günlük 12 tane ağızdan ilaç var benim , 2 tane de iğne . Oksapar yaptım bugün canımı çok acıttı , progestan dex ilk gün morarma yaptı sanırım havasını tam alamadım , bugün herhangi bir morarma olmadı
Kızlarrr kimler bu ay içerisinde transfer olmayı bekliyor? Ben kadım 11 gibi adet olup kasım sonunda transfer olacaktım ama dün adet olmuşum 7/8 gün erken geldi. Bu vurdukları zoladex isimli iğnenin etkisi muhtemelen. Kimler benimle benzer aşamalarda merak ettim
Merhaba benim bugün transfer günü hariç 4. günüm , bugün çalışmaya başladım . Hem pozitif düşünmeye çalışıyorum hem korkuyorum . Sizin nasıl geçiyor ?Canım merhaba bekleyiş nasıl gidiyorbenimle zaman olarak en yakın sen olduğun için sana sormak istedim. 10. Gün kan testi günü hastane arayarak mı haber verecekmiş size yoksa doktor birebir mi söyleyecek?
Merhaba benim bugün transfer günü hariç 4. günüm , bugün çalışmaya başladım . Hem pozitif düşünmeye çalışıyorum hem korkuyorum . Sizin nasıl geçiyor ?
Filmi merak ettim bugün izleyeyim :)