Tüp bebek Kasım ayı Transferi

Yani davranış biçimiyle beni daha çok kastırdı sanki benim elimde. Taa içerden rahmimi bilinçli nasıl kasabilirim. Çok şükür bana o alete gerek olmadan girdi. Eğer o özel aleti kullanırsa kanıyormuş o da tutunma ihtimalini düşürüyormuş. Bunu bana işlem sırasında tehdit gibi söyledi şaka gibi. Ama hatırlamamaya çalışıyorum baya imtihanlıydı geçti çok şükür 🙏🏻

Yani davranış biçimiyle beni daha çok kastırdı sanki benim elimde. Taa içerden rahmimi bilinçli nasıl kasabilirim. Çok şükür bana o alete gerek olmadan girdi. Eğer o özel aleti kullanırsa kanıyormuş o da tutunma ihtimalini düşürüyormuş. Bunu bana işlem sırasında tehdit gibi söyledi şaka gibi. Ama hatırlamamaya çalışıyorum baya imtihanlıydı geçti çok şükür 🙏🏻
Çok şükür ki gerek kalmamış , inşallah sımsıkı tutunur bebeklerimiz

Ben 3-4 gün istirahat etmeyi düşünüyorum iş yerinden o şekilde izin aldım , arada evin içinde dolaşıyorum ufak tefek işlerimi yapıyorum . Ananas , kabak çekirdeği , yeşil yapraklı sebzeler , süt , yumurta vs. İnternette bunları okudum uygulamaya çalışıyorum . Kabız kalmamak için kuru kayısı yiyorum
Ananas hakkında birkaç yerde bir dilimden fazlasının iyi olmadığını okudum yine de bir araştırarak yiyin isterseniz

Ben de 20 kasımda transfer oldum,dondurulmuş 5. Gün çift embriyoydu. Bugün 9. Gün,kan verdim 0 çıktı. 12. Güne kadar artar mı bilmiyorum ama umudum kalmadı,hayırlısı olsun. Sizinkiler tutar inşallah 🙏

Canım merhaba bekleyiş nasıl gidiyor😌 benimle zaman olarak en yakın sen olduğun için sana sormak istedim. 10. Gün kan testi günü hastane arayarak mı haber verecekmiş size yoksa doktor birebir mi söyleyecek?

Canım merhaba bekleyiş nasıl gidiyor😌 benimle zaman olarak en yakın sen olduğun için sana sormak istedim. 10. Gün kan testi günü hastane arayarak mı haber verecekmiş size yoksa doktor birebir mi söyleyecek?
Merhaba benim bugün transfer günü hariç 4. günüm , bugün çalışmaya başladım . Hem pozitif düşünmeye çalışıyorum hem korkuyorum . Sizin nasıl geçiyor ?
Filmi merak ettim bugün izleyeyim :)

Benim de 3. gün ve tuhaf hisler yani hiç bir şey hissetmiyorum doğal olarak çok erken. Yani transfer olmamış gibiyim herhangi bir fark yok hayatımda🫠 sadece iğneler acıtıyor öncesinde hiç hissetmiyordum kendime vurdum hep ama şimdi heralde iyice hassas vücut bi tık zorluyor morarmadı ama nokta nokta iğne izleri de geçmiyor karnıma da dokunamıyorum

X