- 30 Mayıs 2019
- 1.309
- 1.683
Bizim kedilerden bir tanesi 7 kilo sizinki tehlikesiz :) ben onu kucağıma alamıyorum mesela ... kilo verdirmeye çalışıyoruz ama olmuyor((Benimki minik çekse bile çekemiyo yavrum 4.8 kg büyükse zorlar evet çıkarılmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim kedilerden bir tanesi 7 kilo sizinki tehlikesiz :) ben onu kucağıma alamıyorum mesela ... kilo verdirmeye çalışıyoruz ama olmuyor((Benimki minik çekse bile çekemiyo yavrum 4.8 kg büyükse zorlar evet çıkarılmaz
Yerim ben onu ya .... içgüdü tabiYok değil aslında terrier. Ama yeni ergen erkek Koku peşinde geziyor
Yarın tekrar proluton yapılacak ben mi panik oldum gerçek ağrı mı bilmiyorum gece çok sancım oluyor dediğin gibi rahimde bişeyler atılmak istiyor sanki değişik bi durumEvet ; geçen sefer bunu da görememiştik ; içimde hep ukteydi o kıpırtıyı görebilmek... size de çok geçmiş olsun , bir taneye de şükür , yeter ki sağlıklı olsun , o Ağrı rahim kasılmasından dolayı , rahim kanı atmaya çalışıyor ve bu yüzden kasılıyor, kasıldıkça da Ağrı hissediyoruz , aynı şey daha az şiddette tutunmada da oluyor, kanamadaki bu durum icin proluton iğneye ek olarak endol de öneriyorlar gevşetiyor ....
Gittim ; 2 kalp atışı gördük ama 2 de kanama alanı gördük .... evde uzanmaya devam sizin kontrol ne zamandı?Rainbow66 bugun dr.a gitcektinz sonucunz nasil bebekler nasil ?
Bende öyle hele ki bugün hiç bişey yapmadım yine de ağrıyor sabaha kadar beklicem yine galibaBen de öyleyim ... hele endol kullandığım günler günde 14 saat uyuyorumdur herhalde ... bir de saçmalık su , bir insan evin içinde ne kadar ayakta kalabilir ki? Ev işi de yapmıyorum ... ama azıcık dolaşsam hemen kasıklarım agrıyor.... 9 ay boyunca yatılıyor mu hamilelikte?
Bence senin minikler annelerine biraz heycn katmişlar insallah en yakin zamanda duzelir benm 2 şubatta gel dedi nasil zaman gecicek hic bi fikrim yokGittim ; 2 kalp atışı gördük ama 2 de kanama alanı gördük .... evde uzanmaya devam sizin kontrol ne zamandı?
Gece sıkıntın oldu mu ? Sen öyle yazınca aklım sendeydi((Bende öyle hele ki bugün hiç bişey yapmadım yine de ağrıyor sabaha kadar beklicem yine galiba
2 Şubat çok uzak gerçekten ya (( ben haftaya Salı’ya sabredemiyorumBence senin minikler annelerine biraz heycn katmişlar insallah en yakin zamanda duzelir benm 2 şubatta gel dedi nasil zaman gecicek hic bi fikrim yok
Gece ağrım oluyor uyanıp bekliyorum ama dün gerçekten yatınca çok ağrım olmadı sürekli panikle bekliyorumGece sıkıntın oldu mu ? Sen öyle yazınca aklım sendeydi((
Bu arada günaydın kızlar .... bir bu eksikti diyorum.... nezle-grip gibi birsey oldum .... evin içinde üşüttüm resmen .... 2 gündür burnum akıyordu şimdi burun açıldı ama aşagı indi .... dün hiç lekelenmem olmamıştı ama bugün yine oldu( devamlı hapşırdığım icin çok tedirginim
Oy maşallah mamasını azaltın, kuzenimin kedisi de öyleydi kendisi veteriner. Az mama vermeye başladıBizim kedilerden bir tanesi 7 kilo sizinki tehlikesiz :) ben onu kucağıma alamıyorum mesela ... kilo verdirmeye çalışıyoruz ama olmuyor((
Esim gelcek haftaya onunla giderim derm esimlede gelmek istedim die bahanemi hazirladim yani ama korkuyom ya atmadiysa kalbi2 Şubat çok uzak gerçekten ya (( ben haftaya Salı’ya sabredemiyorum
Bizim kedilerden bir tanesi 7 kilo sizinki tehlikesiz :) ben onu kucağıma alamıyorum mesela ... kilo verdirmeye çalışıyoruz ama olmuyor((
Bak dün olmadı bugün de olmayacak insallah ....Gece ağrım oluyor uyanıp bekliyorum ama dün gerçekten yatınca çok ağrım olmadı sürekli panikle bekliyorum
Çok güzel herşeyin yolunda olmasına çok sevindim biz birine az veriyoruz ama gidip zayıf olanın da mamasını yiyiyor ıhlamur bitki çayı sayılır mı?Oy maşallah mamasını azaltın, kuzenimin kedisi de öyleydi kendisi veteriner. Az mama vermeye başladı