Ozelden bak sana bi mesaj aticam neden kana baktirasim var anlicaksinYaa benim de saat 3 gibi olmuştu
Benimde oyle 2 katindan fazla bile cok sukur ama nedense arastirdikca kasiniyomSelamlar... Benimde ayın 18 inde transferim olmuştu 5. gün embriyosu. 9. Gün yani geçtiğimiz cuma değerim 87 çıktı ve 11. gün yani dün 176 çıktı. Tekrar kan testi istemediler iki katına çıktı gayet güzel dedi Dr. Kese ve kalp atışı için beklemedeyim bende. Bakalım mevlam neyler neylerse güzel eylerHakkımızda hayırlısı artık
Bana da düşük gibi geliyor aslında ama bakalım görelim nolacak. Sadece hayırlısını diliyorum hepimiz için öyle olur inşallahBenimde oyle 2 katindan fazla bile cok sukur ama nedense arastirdikca kasiniyom
haberlerini bekliyoruzBenimde 14 aralıkta transferim olmuştu. 12.gün kan testim 612 çıktı bi daha tekrarlamadım. Yarın kese görmeye çağırdı doktorum. heyecandan uyku tutmuyo
güzel hayırlı haberlerle gel inşallah canımmmBenimde 14 aralıkta transferim olmuştu. 12.gün kan testim 612 çıktı bi daha tekrarlamadım. Yarın kese görmeye çağırdı doktorum. heyecandan uyku tutmuyo
banada sanırsam biraz öyle geldi o yüzden 12. gün 500 600 çıkanları görünce insan tabi yinede bi şüpheye düşüyorBana da düşük gibi geliyor aslında ama bakalım görelim nolacak. Sadece hayırlısını diliyorum hepimiz için öyle olur inşallah
uyku hali sabah kalkıverince mide bulantısı canının bişey istememesi bunlar hep bariz belirtiler bence ama hepsi olmak zorunda değil akşamları özellikle gün içindede oluyo ama acayip uykum geliyooGünaydın, aranızda hiç hamilelik belirtisi hissetmeyen var mı 13 aralıkta transfer olmuştu çok şükür pozitifi gördüm ama hiçbir belirtim yok, sadece uyku hali var o da yorgunluktan mı ayırt edemiyorum
Bende belirti yok ki zaten belirtiler genelde kalp atışından sonra başlıyormuş. Belirti olarak düşündüklerimiz bence tamamen psikolojik ve ilaçlardanGünaydın, aranızda hiç hamilelik belirtisi hissetmeyen var mı 13 aralıkta transfer olmuştu çok şükür pozitifi gördüm ama hiçbir belirtim yok, sadece uyku hali var o da yorgunluktan mı ayırt edemiyorum
Dogru diyosun kesinlikle aslında rahatız diye tadını çıkarmak gerekiyor ama arada bi vesvese geliyor işteBende belirti yok ki zaten belirtiler genelde kalp atışından sonra başlıyormuş. Belirti olarak düşündüklerimiz bence tamamen psikolojik ve ilaçlardan
Kesinlikle öyle düşünme bak ne güzel hiç belirtin yok ve inşallah böyle de devam eder. Mesala aşırı mide bulantın olsa yemek yiyemezdin bu seferde bebek besinsiz kalıyor diye düşünecektin :)Dogru diyosun kesinlikle aslında rahatız diye tadını çıkarmak gerekiyor ama arada bi vesvese geliyor işte
geçmiş olsun, umarım bir dahaki muayanede hem keseyi hem kalp atışını görürsünüzBen muayene oldum alttan ultrasonla bakıldı ama net bi kese görülmedi malesef, değerim güzel yükseliyo 3500 lerde bugün 17.günüm. Ama kese net değil ve aşağıdaymış
İnşallah, teşekkür ederim siz kaçıncı gün gördünüz keseyigeçmiş olsun, umarım bir dahaki muayanede hem keseyi hem kalp atışını görürsünüz
17.gün erken değil mi doktorum beni 22.gün felan çağırdıBen muayene oldum alttan ultrasonla bakıldı ama net bi kese görülmedi malesef, değerim güzel yükseliyo 3500 lerde bugün 17.günüm. Ama kese net değil ve aşağıdaymış
daha görmedim bekliyorumİnşallah, teşekkür ederim siz kaçıncı gün gördünüz keseyi
Önce 22.günde çağırmıştı ama değer yüksek olunca bugün görünür dedi17.gün erken değil mi doktorum beni 22.gün felan çağırdı
Hadi bakalım hayırlısı inşallahdaha görmedim bekliyorum