Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Canimm bende karindan gordukde sesini duymadik o yuzden ozellikle sordum insallah bu hafta duyarizda icim rahatlar biraz goruntusunde isik gibi yanip sonuyo gordumde iste insanoglu doyumsuz oluncacanli duysam bu sefer ne baslicak bakalim

Arkadaşlar , cuma günü bhcg 651, ptesi 3141 çıktı. Doktor Cuma gününe randevu verdi ultrason için, sanırım dış gebelikten şüpheleniyor. Tek embriyo transfer edilmişti 30 Aralık’ta, bi fikri olan var mı? Yurtdışındayım başka doktora gidemiyorum öyle biraz korktum açıkçası..

Canimm bende karindan gordukde sesini duymadik o yuzden ozellikle sordum insallah bu hafta duyarizda icim rahatlar biraz goruntusunde isik gibi yanip sonuyo gordumde iste insanoglu doyumsuz oluncacanli duysam bu sefer ne baslicak bakalim
Bana görüntüsü yetti çok şükür ben zararlı olduğu için hiç mi dinlemesem kafasında olduğum içindir belki ama. Hayırlısıyla sağlıklarıyla gelsinler inşallah

Geçen çarşamba benim doktor bebek ve yolk kesesini göremedi sen de cuma sadece yolk kesesini görmüşsün o zaman normal mi 6+0 da hiçbir şey görememesi valla artık her lavabo ya gittim yada her jel dışarı geldiğinde adet oluyorum işte felan diye psikolojim alt üst oldu bir haftadır ya

Bana görüntüsü yetti çok şükür ben zararlı olduğu için hiç mi dinlemesem kafasında olduğum içindir belki ama. Hayırlısıyla sağlıklarıyla gelsinler inşallah

niçin zararlıymış onu kim dedi ki size? benim doktorum özellikle kalp atışını duymaya çağırdı bu cuma için mesela? anlamadım bişi

Aminnn canim Benimm belkide haklisin sonucta orda gelistigi belli yavrularimizin Allahim hayirla kucagimiza almayida nasip etsin insallah..

Herkesin bünyesi farklı oluyo ben de üzülmüştüm ama rahat olabilmek en güzeli sıkma canınu görürsğn hayırlısıyla bu gidişinde inşallah
niçin zararlıymış onu kim dedi ki size? benim doktorum özellikle kalp atışını duymaya çağırdı bu cuma için mesela? anlamadım bişi
Doktor söyledi, yabancı makalelerde de yazıyo. Ultrason değil ama kalp atışını dinlerken olan ışınlar zararlıymış çok küçükken

İnşallah canım

Kalp atışından sonraki kontrol icin ne zaman çağırdılar? Kaçıncı haftada yani?

Kızlar bugün uyandığımda peçetede kahverengi parçalar görgüm hemen doktora gittim herhangi bi kanama alanı görmedi proluton depo vurdurdu.. bu neyin nesi ki moralim bozuldu

Kızlar bugün uyandığımda peçetede kahverengi parçalar görgüm hemen doktora gittim herhangi bi kanama alanı görmedi proluton depo vurdurdu.. bu neyin nesi ki moralim bozuldu
Benim 1 haftadır var (( ne yazık ki az da olsa risk var .... Cuma gidecektim yarına çektik yarın kontrol var benim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…