Kalp atışı içeren bi ultrason istiyolarmış ben sordum da iğneye gidinceKızlar sağlık ocağına kayıt olmak gerekiyor sanırım bu aralar. Giden oldu mu?
Canimm bende karindan gordukde sesini duymadik o yuzden ozellikle sordum insallah bu hafta duyarizda icim rahatlar biraz goruntusunde isik gibi yanip sonuyo gordumde iste insanoglu doyumsuz oluncaGeçen cuma yolk kesesini görmüştük, kalp için pazartesi çağırmıştı. Ben bugün ilaç yazdırmaya gittim ordaki doktor gösterdi ekranda duymadık zararlı diye ama görmekte yetti
Amiin inşallah geçen cuma vajinal görmemiştik, bugün karından gördük
Bana görüntüsü yetti çok şükürCanimm bende karindan gordukde sesini duymadik o yuzden ozellikle sordum insallah bu hafta duyarizda icim rahatlar biraz goruntusunde isik gibi yanip sonuyo gordumde iste insanoglu doyumsuz oluncacanli duysam bu sefer ne baslicak bakalim
Geçen çarşamba benim doktor bebek ve yolk kesesini göremedi sen de cuma sadece yolk kesesini görmüşsün o zaman normal mi 6+0 da hiçbir şey görememesi valla artık her lavabo ya gittim yada her jel dışarı geldiğinde adet oluyorum işte felan diye psikolojim alt üst oldu bir haftadır yaGeçen cuma yolk kesesini görmüştük, kalp için pazartesi çağırmıştı. Ben bugün ilaç yazdırmaya gittim ordaki doktor gösterdi ekranda duymadık zararlı diye ama görmekte yetti
Amiin inşallah geçen cuma vajinal görmemiştik, bugün karından gördük
Bana görüntüsü yetti çok şükürben zararlı olduğu için hiç mi dinlemesem kafasında olduğum içindir belki ama. Hayırlısıyla sağlıklarıyla gelsinler inşallah
Aminnn canim Benimm belkide haklisin sonucta orda gelistigi belli yavrularimizin Allahim hayirla kucagimiza almayida nasip etsin insallah..Bana görüntüsü yetti çok şükürben zararlı olduğu için hiç mi dinlemesem kafasında olduğum içindir belki ama. Hayırlısıyla sağlıklarıyla gelsinler inşallah
Herkesin bünyesi farklı oluyo ben de üzülmüştüm ama rahat olabilmek en güzeli sıkma canınu görürsğn hayırlısıyla bu gidişinde inşallahGeçen çarşamba benim doktor bebek ve yolk kesesini göremedi sen de cuma sadece yolk kesesini görmüşsün o zaman normal mi 6+0 da hiçbir şey görememesi valla artık her lavabo ya gittim yada her jel dışarı geldiğinde adet oluyorum işte felan diye psikolojim alt üst oldu bir haftadır ya
Doktor söyledi, yabancı makalelerde de yazıyo. Ultrason değil ama kalp atışını dinlerken olan ışınlar zararlıymış çok küçükkenniçin zararlıymış onu kim dedi ki size? benim doktorum özellikle kalp atışını duymaya çağırdı bu cuma için mesela? anlamadım bişi
İnşallah canımHerkesin bünyesi farklı oluyo ben de üzülmüştüm ama rahat olabilmek en güzeli sıkma canınu görürsğn hayırlısıyla bu gidişinde inşallah
Doktor söyledi, yabancı makalelerde de yazıyo. Ultrason değil ama kalp atışını dinlerken olan ışınlar zararlıymış çok küçükken
Kalp atışından 15 gün sonra çağırdı 8. Hafta oluyo sanırım. Fasülye gibi görünür o zaman dediKalp atışından sonraki kontrol icin ne zaman çağırdılar? Kaçıncı haftada yani?
Benim 1 haftadır varKızlar bugün uyandığımda peçetede kahverengi parçalar görgümhemen doktora gittim herhangi bi kanama alanı görmedi proluton depo vurdurdu.. bu neyin nesi ki moralim bozuldu
İnşallah bişey olmaz bebişlerimizeBenim 1 haftadır var(( ne yazık ki az da olsa risk var .... Cuma gidecektim yarına çektik yarın kontrol var benim ....
İnsallah ; beklemek çok zor , raporluyum , evde hep ama hep uyuyorum zaman daha çabuk geçsin diye .....İnşallah bişey olmaz bebişlerimize
Çok güzel canımkızlar çok şükür ben de kalp atışını gördün
2 hafta sonra dedi kontrol için banaKalp atışından sonraki kontrol icin ne zaman çağırdılar? Kaçıncı haftada yani?