Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Estrofemi kese gozukene kadar dedi benm doktorum.Kızlar ben bütün ilaçlarımı 12. Haftaya kadar kullanacakmışım.. sizde bu süreç nasıl kestinizmi ilaçları?
Bende şuan hepsini kullanmaya devam ediyorum bugun kalp atışı için gidecegiz hersey yolunda olursa doktora soracağım, ama ilk basta bana da 12.haftaya kadar devam demistiKızlar ben bütün ilaçlarımı 12. Haftaya kadar kullanacakmışım.. sizde bu süreç nasıl kestinizmi ilaçları?
Bende prolutex crinone estrofem oksapar kullanıyorumEstrofemi kese gozukene kadar dedi benm doktorum.
Oksapar coraspin prulotex progestan devam
Ben bugün estorfemi kestim . Diğerlerine devam 13-14 kadar ama şuan gittiğim dr 13-14 kullan sonra hafta da 1 indirelim direk kesmeyelim dedi tabi o zaman tüp dr konuşarak karar verilecekKızlar ben bütün ilaçlarımı 12. Haftaya kadar kullanacakmışım.. sizde bu süreç nasıl kestinizmi ilaçları?
Oyle buyuk bisey gelmediyse korkma canim insallah allahin izniyle duzelir insallah hersey biliom kan gelmesi herkesi korkutur bu gun benm basima gelse bende korkarim ama gecer insallah bu durumu tup bebek yaptrn herkes yasio cunki biz norml yolla gebe kalmadik tabiki diger gebelerden azda olsa farkimiz olcakBi tane bu gün akıntı gibi bişey kan değildi ama rengi siyahdı su gibi kanadı kaynarken baktı kesede bişey yok dedi
Evet canim dün bende kontrole gittiğimde 12.haftaya kadar ilaclara devam edicez dedi.Kızlar ben bütün ilaçlarımı 12. Haftaya kadar kullanacakmışım.. sizde bu süreç nasıl kestinizmi ilaçları?
Bu grupta devam edebileceksem tanıtacağım kendimi ama biraz şüphelerim var yola sizinle devam edebilecek miyim bilmiyorumBu arada hanimlar biz hep konusuyoruz ama birbirmizi tanimiyoruz tanişmaya ne dersiniz ? hatta ilk ben baslayim
Benim adim Merve .. 4yillik evliyim malatyaliyim ama konyada dogdum buyudum eşimin işinden dolayi bingölde yaşiyoruz tayinciyiz yani . ama ben bu surecte konyada kaliyorum cunki bingolde hastane sartlari cok kotu eşimden ayriyim anliyacaginiz simdilik babamlarda kaliyorum bu tehlikeli.sureç geçene kadar 26 yaşindayim . Sosyal hizmet mezunuyum ama çalismiyorum tercihen. Evlendigimiz ilk gunden beri bebegimiz olsun istedim ama olmadi kismet bu zamanaymis allah insallah hayirlisiyla nasip eder. birbirimize dua ediyoruz endiseleniyoruz ama birbirimizi hic tanimiyoruz bence tanisak bu sureclerde dha iyi olur diye dusundum belki allah nasip eder 9ay boyinca herseyimizi konusurz insallah herseyin hayirlisi tabi.
Ben 2 ayda 5 kilo aldımiştah durumları sizde nasıl kızlar? ben tedaviye başlamadan 2 ay önce sigarayı bırakmıştım; 1 beden büyüdüm şimdiden resmen. gebeliğin bu kadar başında bu korkutuyor beni. henüzbebek 4 mm, bir de 4 cm olunca düşünemiyorum.. daha önceki gebeliklerinden tecrübeli arkadaşlar bilgilendirsin bizi (
Yok ya oyle deme bizim ki umut oyle dusunursek emin ol benimde durumum pek parlak degil ama umudumuzu kaybetmeyelim . bak ben iki tane kanser atlattim bu yil eger bu bebek beni birakirsa nasip olmassa bir daha yaptircagim bile karışık cunki rahim kanseri cabuk tekrarlayan bisey doktorum 1 yil vermisti ben simdiden 9 ay kaybettim tabi allah herseyin en iyisini bilir ama durumum sizlerden daha vahim ona ragmen her gun yeni bi umutla uyaniyorum arada benmde moralim bozuluyor ama sonra topluyorm kendimi allah vermeyecegi şeyin dua sini ettirmez . bizim imtihanimizda boyleymis anı yaşa şuan hamilesin bunu bilmk bile guzl .Bu grupta devam edebileceksem tanıtacağım kendimi ama biraz şüphelerim var yola sizinle devam edebilecek miyim bilmiyorum
Çok gençsiniz ama .....Yok ya oyle deme bizim ki umut oyle dusunursek emin ol benimde durumum pek parlak degil ama umudumuzu kaybetmeyelim . bak ben iki tane kanser atlattim bu yil eger bu bebek beni birakirsa nasip olmassa bir daha yaptircagim bile karışık cunki rahim kanseri cabuk tekrarlayan bisey doktorum 1 yil vermisti ben simdiden 9 ay kaybettim tabi allah herseyin en iyisini bilir ama durumum sizlerden daha vahim ona ragmen her gun yeni bi umutla uyaniyorum arada benmde moralim bozuluyor ama sonra topluyorm kendimi allah vermeyecegi şeyin dua sini ettirmez . bizim imtihanimizda boyleymis anı yaşa şuan hamilesin bunu bilmk bile guzl .
Çok çok erken , duyanlar var ama duyamazsanız göremezseniz canınızı sıkmayın 5,5-7 hafta arası dönemdeKızlar bende 5+1 haftalığım şuan kalp atışlarını kaçıncı haftada duyarım çok merak ediyorum perşembe randevum 5+3 oluyorum duyarmıyım acaba
Ne güzel haber , Allah tamamına erdirsin....Kızlar çok mutlu bir haberr ben işe gelirken bir doktora uğradım ve ultrason baktırdım. Keseyi gördüm çok şükür bin şükür İçinde nokta gibi bebeğim de göründü. Ama kalp atışı için daha erken dedi doktor. Transferden sonraki 22. Günüm 5. Gün embriyosu. Hafta olarak 5+5 Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Ben 2 ayda 5 kilo aldım
Tüp midede normalde sigara da içmemeniz gerekiyor diye biliyorum ben birsey almak istemiyorum şimdilik zaten evden dışarı çıktığım da yok koltuk meskenim oldu .... zaten 1-2 ay sonra mevsim dönümü baharda bakarız diyorum yalnız sağlık açısından biraz riskli bir durum gebelik tansiyonu ve diyabetinden çok korkuyorum ama hayırlısı hele bir o günleri görelim de...ben bir de tüp mideliyim tabi 3-5 ayda tüpün esamesi kalmadı da... hayır kıyafetlerime giremiyorum; yeni alsam 1 ay sonra girebilecek miyim meçhul... nabıcaz ya biz.
Evet ama rahmim normal ilerlemio dun ultrosnda bile belli rahmimdeki bozukluk benim normal sartlarda rahmimi almalari gerekiodu bir tek ankarqda ki dr. Kanserli bolgeyi temizleriz ama bu yakin zamanda tekrarlar o zmnda rahmini tamamen aliriz dedi ama herseye ragmeen şükür diorum sizin bebeklernizn kalbi duyulmus onlar size simsiki tutunmasalar kalpleri hic atmazdiki bence birakmicaklar siziinsallahÇok gençsiniz ama .....