- 20 Eylül 2019
- 1.310
- 1.742
- 46
Canım bana tek transfer edildi şuan tek göründü bölünüp ikiz olma ihtimali var ama sanmıyorum ama senin ikiz olabilir :)
Valla dün patlatmak üzereydim , şişkinlik agrı , karnımın altına dokunulmuyordu.... bugün çözdüm amaKızlar sizde de karın ve kasık ağrısı var mı, benim bugün regl öncesi gibi hafif ağrım var, okuduğum kadarıyla normalmiş ama size de sormuş olayım
Bende varim 12sinde transfer oldum 10.gun 80 12.171 cikti sonuc sonra tekrarlamadim 28.12 yani dun cagirdi dr bana gore biraz erken gelmisti zaten karindan bakti 2 mm kadar bisey dedi ama gordu keseyi tabi biz anlayamasakta:)haftaya tekrar gidicem kafami sey karistirdi degerden dolayimi bu kadar kucuk ?
[/QUOTE ilk başta hayırlı uğurlu etsin rabbimaynen canım daha değer kucuk. Sen onU bir on bes gun sonra gor. Rabbim bIzlereee de nasip etsin
Güzel özetlemişsin yaşadıklarımızıValla dün patlatmak üzereydim , şişkinlik agrı , karnımın altına dokunulmuyordu.... bugün çözdüm amagaz agrısıymıs .... yine de akşama doğru tekrarlayabilir diye düşünüyorum çünkü kasıkta Ağrı , batma, adet olacakmış gibi Ağrı vs normal ... hormonal değişikliklerden geçiyoruz , hele tüp bebek anneleri olarak normal gebelere göre daha da çok hormonlarımız değişiyor (dışardan müdahale ile) .... o yüzden herseyi daha da fazla hissediyoruz sanırım ....
Amin inşallah canımİnşallah hayırlısıyla kalp atışını duyarız
Hayirli olsun canim saglik kucagina alirsin inşallah. Aynı gün transfer olmuşuz 5. Gun embriyosu benimde. 7. Gun 70.7 cıktı pazartesi tekrar kan vercem inşallah benimde yükselmiştir.Bende beklemedeyim. İlk tüp bebek, 19 Aralık’ta transfer edildi. 5.gün embriyosuydu. Dün Yani 9.günümüzde dayanamayıp bhcg baktırdım ve sonuç; 198 çıktı. Daha doktoruma söylemedim Pazartesi test günümdü. Pazartesi yine kan aldıracağım:) İnşallah devamı gelir dua edin inşallah.
Merak etme canım benim allahın izniyle duyarsın. Dediğim gibi değer daha çok küçük.karindan görülmesi bile mucize ve allah bu mucizeni sana bağışlasınInsallah canim benim insallah isteyen herkeslere nasip olsun hayirlisiyla pozitif aliyosun bu seferde kese kalp stres bitmiyo
Ayyy ne hoşsunnnn ❤❤❤❤ evettt ben hic gorunmez diye bile dusundum bakalim sabredicez hayirlisiyla saglicakla ilerlesin insallahMerak etme canım benim allahın izniyle duyarsın. Dediğim gibi değer daha çok küçük.karindan görülmesi bile mucize ve allah bu mucizeni sana bağışlasın
Canım ben dün değerim 1285 çıktı dr görünmez ama bakalım dedi zorla araya aray zor gördü karından 2 hafta sonra kalp atışı oluşur dedibenim doktor 3 kez kan testi istedi, ikisini yaptırdım salı da istedi. şu an muayene yok. keseye karından ultrasonla bakılıyor değil mi? kalp atışına ne zaman bakılıyor
Yaaaa ne güzelHayirli olsun canim saglik kucagina alirsin inşallah. Aynı gün transfer olmuşuz 5. Gun embriyosu benimde. 7. Gun 70.7 cıktı pazartesi tekrar kan vercem inşallah benimde yükselmiştir.
Amin inşallah hepimiz nasip etsinYaaaa ne güzelharikasınız. Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Nerde transfer oldunuz? İstanbul da mısınız?
İstanbul dayım Ataşehir Memorial de tedavi gördüm.Amin inşallah hepimiz nasip etsinmersindeyim adanada baskentte doktorumorda transfer oldum. Siz nerdesiniz.
Bende 12 Aralık'ta taze 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi 22 Aralık da pozitif sonucu aldım ama geçen sene yaşadım düşükten sonra kese ve kalp atışını görmeden hatta 3-4 ay dolmadan rahat rahat sevinemeyecegim ve beni anlayan benim gibi olan insanlarla dertleşmek çok iyi gelecekKızlar 16 aralıkta dondurulmuş 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldum çok şükür pozitif sonucu aldım doktorum bugün 10 gün sonra gel dedi sanırım kese ve kalp atışını duymadan rahat edemicem benim gibi bekleyenler varsa bu süreci beraber geçirelim