Evet canimmm ayni fikirdeyim en azindan olmuyo diye dusunmesinlerBende aynı şekilde canım
Çok teşekkür ederimCanimsinnnnn haklisin tabii yasananlar cok farkli oluyo ister istemez rabbim hepimizin isini kolaylastirsin guc kuvvet sabir versin..tabiki once saglik sonra Allahin izniyle her sey olur kuzummm..ayrica tek cocugum demissin yaa bak bizlerde senin kardesleriniz ❤❤ kimseye anlatamadigimiz dertlerimizi sikintilarimizi birbirimize anlatiyoruz cunku
Canım sonucu bize de yaz ikinci kan verişin miÇok teşekkür ederimkan verdim sonucunu merakla bekliyorum
Insanlar gerçekten akıl vermeyi çok seviyor geçen sene toplu bir iftar yemeğinde hiç tanımadığım bir masaya denk geldim kaç yıllık evlisin dediler 3 dedim, çocuğun var mı dediler yok dedim, sonra bi başladılar, artık korunmamalıymışım o haplardan içersem tabiki olmazmış, yaşım da geçiyormuş onun gelini söz dinlemiş hemen doğurmuş, hap iciyorum demedim bisey demedim, bi sorunum mu var evliliğim yolunda mı hiçbirşeyden haberdar olmayan insanlar bile akıl vermek istiyor belki iyi niyetliler ama acaba üzülür mü diye hiç düşünmüyorlarben de uzun yıllardır evliyim ve herkes akıl verip kenara sıkıştırıyordu çocuğunuz neden olmuyor, tedavi görün madem diye. tanıdığım tanımadığım herkes, bizim toplumumuzda mahrem algısı yok maalesef.
ilk kez şu an bir gebelik durumum var ve kalp atışlarını duymadan kimseye söylemek istemiyorum, eğer kötü bir şey olur da insanlar yorum yapmaya başlarsa daha çok üzüleceğimi biliyorum. şu aşamada annem ve eşim biliyor, eşim kaynaklı çocuk sahibi olamasak da onun ailesi de tüp bebeğe karşı oldukları için onlara da söylemedim. kalp atışlarını bekliyorum inşallah, inşallah isteyen ve bekleyen herkes sağlıkla bebeğine kavuşur.
Canım onceki boş oldu diye bu da öyle olacak diye bişey yok, bence endişe etme, içini ferah tut, olumlu düşün olumlu olsun, hic bi sorun yoksa 2 haftana yazık degil mi hem bebiş de etkilenir, olacağı varsa biz ne yaparsak yapalım oluyor zaten engel olamıyoruz o yüzden takılma tadını çıkar ne güzel keseyi de görmüşsünüz 2 hafta sonra da kalp atışını duyarsın inşaallahmerhaba kızlar ben de tüp bebekle 6+4 haftalık gebeyim 6+0 da kese muayenesine gittim, doktor kese ve içinde bebeği gördü fakat kese istediğim gibi değil dedi biraz küçük dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı ben de çok korkuyorum sıkıntı olacak diye öncesinde de tüp bebekle oluşan bi boş gebeliğim var. Aranızda böyle bi durum ile karşılaşan var mıdır?
evet 2. verişim ..... 228Canım sonucu bize de yaz ikinci kan verişin mi
Canım onceki boş oldu diye bu da öyle olacak diye bişey yok, bence endişe etme, içini ferah tut, olumlu düşün olumlu olsun, hic bi sorun yoksa 2 haftana yazık degil mi hem bebiş de etkilenir, olacağı varsa biz ne yaparsak yapalım oluyor zaten engel olamıyoruz o yüzden takılma tadını çıkar ne güzel keseyi de görmüşsünüz 2 hafta sonra da kalp atışını duyarsın inşaallah
valla bende sırf meraktan yarın tekrar bi kana baktırcam yorumları okuya okuya millet 3 4 kez baktırmış bende 18. gün olarak baktırayım bariii cumartesi tekrar girtcem kese için zaten gitmeden fikir edineyim bide size bi sorum olacak sağlık ocağına gittinizmi kayıt için bazı tahliller yapılıyomuş galiba ????
TORCH ama ona daha vakit var sanırım; bir de saglık ocagında yapılıyor mu bilmiyorum....evde 2 kedimiz olduğu için ben T sine bakmıştımvalla bende sırf meraktan yarın tekrar bi kana baktırcam yorumları okuya okuya millet 3 4 kez baktırmış bende 18. gün olarak baktırayım bariii cumartesi tekrar girtcem kese için zaten gitmeden fikir edineyim bide size bi sorum olacak sağlık ocağına gittinizmi kayıt için bazı tahliller yapılıyomuş galiba ????
Ben iki defa yaptırıp bıraktım korkuyorum 3. yaptırmaya kafam karışmasın diye cuma günü randevum var insaallah hepimiz keseyi görürüzvalla bende sırf meraktan yarın tekrar bi kana baktırcam yorumları okuya okuya millet 3 4 kez baktırmış bende 18. gün olarak baktırayım bariii cumartesi tekrar girtcem kese için zaten gitmeden fikir edineyim bide size bi sorum olacak sağlık ocağına gittinizmi kayıt için bazı tahliller yapılıyomuş galiba ????
aslında ben çok erken gördüm karından 2 mm kadar bişey göründü ama bazı yorumlardan okuduğum şeylerden dolayı sırf meraktan baktırasım var yoksa bende 10. ve 12. gün baktırdım sonra cesaret edemedim 2 katından fazla artmıştı dr gayet iyi deyince.. yanii ısrarla kaşınıyommBen iki defa yaptırıp bıraktım korkuyorum 3. yaptırmaya kafam karışmasın diye cuma günü randevum var insaallah hepimiz keseyi görürüz
inşallah kuzummm cumarteside benim inşallah senin transfer ne zaman olmuştu ?Ben iki defa yaptırıp bıraktım korkuyorum 3. yaptırmaya kafam karışmasın diye cuma günü randevum var insaallah hepimiz keseyi görürüz
inşallah canımsın yok yaa kıdemlide sayılmamda işte hala inanasımmı gelmiyo anlamadım şeytanmı dürtüyo bilemedimbiz daha yolun başındayız ya sen bize bakma sen kıdemlisin:))) 18. günün bir anlamı var mı bilmiyorum zaten ultrasonda kendi gözünle göreceksin inşallah bebiş(ler)i
13 aralıkta olmuştu canım 5.gün embriyosuydu, senin ne zamandıinşallah kuzummm cumarteside benim inşallah senin transfer ne zaman olmuştu ?
benimde 12si öğleden sonra olmuştu 3 gibi canımm benimde 5. gün embriyosu13 aralıkta olmuştu canım 5.gün embriyosuydu, senin ne zamandı
Yaa benim de saat 3 gibi olmuştubenimde 12si öğleden sonra olmuştu 3 gibi canımm benimde 5. gün embriyosu