Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

canım ben havasını alıyorum beze falan yapmasın diye ama yalnıs mı yapıyorum ki birazda yavas yavas batırıp yavas yavas enjekte ediyorum

canım ben havasını alıyorum beze falan yapmasın diye ama yalnıs mı yapıyorum ki birazda yavas yavas batırıp yavas yavas enjekte ediyorum
Normal bir enjektörde damar içi enjeksiyonda hava alınır dogru ama bu otomatik zaten ciltaltı yaptığımızdan içindeki hava ihmal edilebilir , hava çıkartmaya çalışırken ilaç boşa girmesin istiyorum pinti Rainbow66 hızlı yapmamın sebebi de ne kadar ağır davranırsam o kadar acı duyuyorum hızlıca bitsin gitsin diye

Kızlar birsey soracağım ;
Çorba, çay, meyvesuyu vs dısında sadece su olarak tükettiğiniz sıvı ne kadar ? Kışın zor oluyor biraz (

Tüm gruptaki arkadaşların bebişleri hayırlı olsun benim dr um taze kan gelmedikçe korkma gelen kahverengi leke içeride yerleşme sıradında rahimde oluşan damarların neden oldugu bir kanama içeride beklediği için rengi kahverengi olurmuş

Kızlar birsey soracağım ;
Çorba, çay, meyvesuyu vs dısında sadece su olarak tükettiğiniz sıvı ne kadar ? Kışın zor oluyor biraz (
Bi iki bardak açık çay ve bi fincan kahve içtiğim için 2,5 litre su içiyorum nerdeyse, on dakikada bir wcdeyim

Bi iki bardak açık çay ve bi fincan kahve içtiğim için 2,5 litre su içiyorum nerdeyse, on dakikada bir wcdeyim
2,5 litreyi nasıl içiyorsunuz ya ((( ben 1,5 litreyi zor içiyorum bu işlere başlamadan önce 500cc zor içiyordum sağlıklı degil ama kışın terlemedigimiz icin bir türlü içemiyorum ben de kahve içiyorum (1 bardak sütlü) içmem lazım nasıl arttırabilirim ??? Midem bulanıyor bir de

Ben suyu çok içmediğim de hemen idrar yollarımda sorun olacak diye korkuyorum çünkü çok başıma geliyo bu olay o yüzden 3 litre içmeye çalışıyorum ama tabi her gün mümkün olmuyo

Hiç zorlanmıyorum normalde de fena içmezdim :) 2 litrelik şişeyi yanınıza alın, gün boyu için bittiğini görünce mutlu olacaksınız dut kurusu, incir ceviz badem ve çekirdek de çok su içiriyor, bi şeylerin üstüne değil de istemeden boş boş içince mide bulantısı yapıyodur tabi

Bunu deneyeceğim teşekkürler

benim doktorum kalp atışı da duyulsa tüp bebek ya da normal yolla hamilelik fark etmiyor düşük ihtimali %20 dedi

İyi akşamlar arkadaşlar bu gün çok tedirginim hep bahsediyordum çarpıntım oluyor diye kahvedenmiş galiba o bu gün tüm gün çarpıntıyla uğraştım sonra bi baktım tansiyonum yükselmiş bi zararı olmuş mudur acaba

Bir de geceleri aşırı terlemem oluyor yastığıma su dökülmüş gibi sizde de var mı böyle bi durum hastalanacam da acaba vücudum mücadele mi ediyor diyorum anlamadım ki yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…