canım ben havasını alıyorum beze falan yapmasın diye ama yalnıs mı yapıyorum ki birazda yavas yavas batırıp yavas yavas enjekte ediyorumHavayı almanıza gerek yok ; dik bir şekilde girdikten sonra elinizi hiç oynatmadan hızlıca verip çekin yine aksına uygun dik bir şekilde .... ilk yaptığımda elimi ayarlayamadım tam mesela cilt altında iğne döndü , onun morluğu 10 günde ancak geçti mesela , sonradan iyice ustalaştım
Kalp atışı duyulmayabilir ve bu da çok normal. Sakın panik yapmayın.Kızlar ya Cumartesi çağırdı beni doktorum. Yani 23.gün oluyor. İnşallah gelişimi iyiyse keseyle beraber kalp atışı görülme ihtimali de var dimi?
Evet canım yakınlarındayım. İzmirde yaptırdım bende transferi medicaldeSalim şehirali sendemi izmirlisin canım
yaaaa karsıyakadamı kime Ahmet keskin biliyorum oradan benim Dr alsancakta foçada oturuyoruz bizdeEvet canım yakınlarındayım. İzmirde yaptırdım bende transferi medicalde
Ahmet zeki hocaya. İşlemlerin nerede yapıldı? Merkez gerekli herhalde onun içinyaaaa karsıyakadamı kime Ahmet keskin biliyorum oradan benim Dr alsancakta foçada oturuyoruz bizde
Normal bir enjektörde damar içi enjeksiyonda hava alınır dogru ama bu otomatik zaten ciltaltı yaptığımızdan içindeki hava ihmal edilebilir , hava çıkartmaya çalışırken ilaç boşa girmesin istiyorum pinti Rainbow66canım ben havasını alıyorum beze falan yapmasın diye ama yalnıs mı yapıyorum ki birazda yavas yavas batırıp yavas yavas enjekte ediyorum
Ben zorluyorum 1.5 lt falan oluyo ancakKızlar birsey soracağım ;
Çorba, çay, meyvesuyu vs dısında sadece su olarak tükettiğiniz sıvı ne kadar ? Kışın zor oluyor biraz(
Tüm gruptaki arkadaşların bebişleri hayırlı olsun benim dr um taze kan gelmedikçe korkma gelen kahverengi leke içeride yerleşme sıradında rahimde oluşan damarların neden oldugu bir kanama içeride beklediği için rengi kahverengi olurmuşbizde aslında günün yoğunluğuna yorduk Dr ev işi yapmak dışarıya çıkmak gezmek yemek yapmak kesinlikle yasak dedi ilk 3 ay evde dinleneceksin dedi uzun bir aradan sonra dısarıya çıkınca hava çarptı yorgunluktan oldu sanırım
Bi iki bardak açık çay ve bi fincan kahve içtiğim için 2,5 litre su içiyorum nerdeyse, on dakikada bir wcdeyimKızlar birsey soracağım ;
Çorba, çay, meyvesuyu vs dısında sadece su olarak tükettiğiniz sıvı ne kadar ? Kışın zor oluyor biraz(
Doktor 12. Haftaya kadar dedi bana siz ne kadar olacaksınız kalçam da yet kalmadı yeminle yaaAl bendende okadar orogestan igne hergun beze oldu yatamiyorum saga sola zor dönüyorum
2,5 litreyi nasıl içiyorsunuz yaBi iki bardak açık çay ve bi fincan kahve içtiğim için 2,5 litre su içiyorum nerdeyse, on dakikada bir wcdeyim
Ben suyu çok içmediğim de hemen idrar yollarımda sorun olacak diye korkuyorum çünkü çok başıma geliyo bu olay o yüzden 3 litre içmeye çalışıyorum ama tabi her gün mümkün olmuyo2,5 litreyi nasıl içiyorsunuz ya((( ben 1,5 litreyi zor içiyorum bu işlere başlamadan önce 500cc zor içiyordum sağlıklı degil ama kışın terlemedigimiz icin bir türlü içemiyorum ben de kahve içiyorum (1 bardak sütlü) içmem lazım nasıl arttırabilirim ??? Midem bulanıyor bir de
Hiç zorlanmıyorum normalde de fena içmezdim :) 2 litrelik şişeyi yanınıza alın, gün boyu için bittiğini görünce mutlu olacaksınız2,5 litreyi nasıl içiyorsunuz ya((( ben 1,5 litreyi zor içiyorum bu işlere başlamadan önce 500cc zor içiyordum sağlıklı degil ama kışın terlemedigimiz icin bir türlü içemiyorum ben de kahve içiyorum (1 bardak sütlü) içmem lazım nasıl arttırabilirim ??? Midem bulanıyor bir de
Bunu deneyeceğimHiç zorlanmıyorum normalde de fena içmezdim :) 2 litrelik şişeyi yanınıza alın, gün boyu için bittiğini görünce mutlu olacaksınızdut kurusu, incir ceviz badem ve çekirdek de çok su içiriyor, bi şeylerin üstüne değil de istemeden boş boş içince mide bulantısı yapıyodur tabi
Herhangi bi tarih vermedi canim bana pazartesi kontrolum var belki ozaman soylerDoktor 12. Haftaya kadar dedi bana siz ne kadar olacaksınız kalçam da yet kalmadı yeminle yaa
benim doktorum kalp atışı da duyulsa tüp bebek ya da normal yolla hamilelik fark etmiyor düşük ihtimali %20 dediYok canım keseyi gördük yalnızca, 13 ocak pazartesi kalp atışı için çağırdı doktor, aslında şanslısınız bulantı vs olmadığı için diyorlar ama varlığından emin olmak istiyoruz kalp atışlarını duyarız da bi nebze rahatlarız insaallah benim doktorum kalp atışından sonra düşük ihtimali yuzde 5 in altına düşüyor dedi