- 29 Aralık 2019
- 111
- 397
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum. Sizler hamilesiniz dualarınız kabul okur yarın saat 15.00 ile .15.30 arası transferim olacak lütfen dua edin
Size küçük bir sorun var crinone jel sarımtrak geri geldi bugün normal mi birce ben jelden sonra biç uzanmadan yürüyüş yapıyorum acaba biraz uzanmak mo gerek ?
Kronik mantar sorunum var henüz başlamadı ama hadisi kaşıntım var transferden sonra mantar olan var mi neler yaptınız?
Son olarak tavsizyeniz nedir ne yemeli ne içmeli??
Önceki transferimde hemen ayağa kalkmıştım bu kez yatacağım sizler neler yaptınız neler yiyip içtiniz ??
canım öncelikle hayırlısı olsun hakkında inşallah, yediğin içtiğinin hiçbir önemi yok bana kalırsa bi negatif denemem ve bir pozitif gebeliğimle deneyimsel olarak konuşmam gerekirse sadece önerim stres yapmadan kendini pozitif olumlaman. Bende transferden yarım saat sonra idrar için ayağa kalktım üstelik pozitifte. Negatifte sürgü istemiştim kalkmamıştım düşün Bir tane yastık kaldırmadım bi yerden negatif denememde ama pozitifte çokta abartmadan günlük işlerimi yaptım (yastıklarımı kendim düzelttim mesela) spesifik olarak maydanoz yemeni önermem sadece rahim temizleme özelliği olduğunu duydugumdan ötürü. Onun dışında kendini iyi hissedeceğin ve doktorunun izin verdiği şeylerden kısıtlama kendini. Güzel haberlerini bekliyoruz bu arada ilk denemen mi? Hangi ilaçları kullanıyorsun, vs bilgilendir bizi