- 20 Eylül 2019
- 1.310
- 1.742
- 46
Oof of sana da çok geçmiş olsun, bu haftalar çok riskliydi zaten. Benim de 8+3 ama 7. Hafta ortalarında kalmışBugün ard arda haberleri verdik ama maalesef bende kontrol den geldim 8+3 um ama 6+2 de kalmış geçen haftaki kontrol den bu zamana kadar hiç büyümemiş yani nasip pazartesi kürtaj dedi doktorum inşallah o zamana kadar düşerde kalan parça var mı diye muayene olurum sadece insan gerçekten öğrendikten sonra bı an once bitsin istiyor... önceden yaşamış olsam da...
İnşallah canımYaaa canım çok üzüldüm. Ne denir bilmiyorum ki şok oldum. Hep bir risk var işte. Umarım en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik yaşayıp yavrunu kucağına alırsın
sağol canım dr yine progrstan iğneyi akledi. vede 3 gün sonra test tekrarı istedi.başka bişey istemediDoktorun on gün sonrasına çağırırmadi mi? Genelde pozif aldıktan on gün sonra çağırıyorlar.Bu arada maşallah cabjm degerin guzel artmış sağlıkla sihhatle kucağına al inşallah
Canımm sana da çok geçmiş olsun, ultrasonla baktı bebek düşmüş ama rahim duvarı hala kalın dedi ölçtü fln öyle anladi kendimi sicak tutmak biraz işe yaradı çok sağol inşaallah parçaları da düşürürüm çok zor Rabbim yardımcımız olsunBenm cok kanamam oldu
7 gun boyunca.. ve hergün agrilar cektim..
Her cektiğimde parca geldi.. 10.gun bitti.
Kucük buyuk.. yani olsa ağrim olurdu yine
Cok sukur gecti.
Sut buhari yapicam 1 kac gune..
O ici iyi temizliyor. Sanada tavsiye ederim.
Doktora gozuktum ben birsey yok dedi.
Senim nerden anladi?
Kendiini cok sicak tut. Sakin uşutme kesinlikle üşutme agrilarin coģalir
Terlesende sicak tut ayaklarini belini.
Bide parol icebilirsin.
Ben bazen cok wc de bekledim terler icinde.
Parca parca dusurmek cok zor.
Buyuk olsa bi anda cikar gider ama kucuk olunca herbir parcasi ayri geliyor.
Agrilarin olunca battaniyeye sarip kendini ayaklarini uzat ve yat.
Gecince bolbol yurü. Kolaylasiyor oyle.
Canımm çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum insaallah biran önce en kolay, ağrısız ve zararsız bi şekilde süreç sonlanır da bi daha böyle acılar yasamadan bizde yavrularimiza kavuşuruzİnşallah canımçok teşekkür
Canimm çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin bi daha bu acıları yasatmasinBugün ard arda haberleri verdik ama maalesef bende kontrol den geldim 8+3 um ama 6+2 de kalmış geçen haftaki kontrol den bu zamana kadar hiç büyümemiş yani nasip pazartesi kürtaj dedi doktorum inşallah o zamana kadar düşerde kalan parça var mı diye muayene olurum sadece insan gerçekten öğrendikten sonra bı an once bitsin istiyor... önceden yaşamış olsam da...
Ne kadar ölctü peki? Kac mm idi biliyormusunCanımm sana da çok geçmiş olsun, ultrasonla baktı bebek düşmüş ama rahim duvarı hala kalın dedi ölçtü fln öyle anladi kendimi sicak tutmak biraz işe yaradı çok sağol inşaallah parçaları da düşürürüm çok zor Rabbim yardımcımız olsun
Geçmiş olsunOof of sana da çok geçmiş olsun, bu haftalar çok riskliydi zaten. Benim de 8+3 ama 7. Hafta ortalarında kalmış
Bugün ard arda haberleri verdik ama maalesef bende kontrol den geldim 8+3 um ama 6+2 de kalmış geçen haftaki kontrol den bu zamana kadar hiç büyümemiş yani nasip pazartesi kürtaj dedi doktorum inşallah o zamana kadar düşerde kalan parça var mı diye muayene olurum sadece insan gerçekten öğrendikten sonra bı an once bitsin istiyor... önceden yaşamış olsam da...
Beklememiz gerekiyorBende dün baya yoğun bir kanama yaşadım kızlar Hastaneye koştum hemen kalbi atıyodu iğne vuruldum döndüm bi gün boyuncada sürdü yeni yeni kesilmeye başladı hatta ara ara pıhtılar düştü şimdi yüreğim ağzımda bekliyorum. Neden oluyo yaşıyomu düştümü allak bullak oldum çok üzgünüm moralim sıfır
Canım ultrason kağıdındaNe kadar ölctü peki? Kac mm idi biliyormusun
Cümlemize geçmiş olsun canım...Oof of sana da çok geçmiş olsun, bu haftalar çok riskliydi zaten. Benim de 8+3 ama 7. Hafta ortalarında kalmış
Allah razı olsun...((((( geçmiş olsun .... su anda söyleyeceğim hersey boş ama öncelik sizin sağlığınız size zarar vermesindense .... çabucak toparlamanızı diliyorum....
Amin canım inşallahCanimm çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin bi daha bu acıları yasatmasin
Doktorum da tabi bunu söyledi, üzülmemek aksine bunun sağlıklı gebelik için olumlu olduğunu düşünmek lazım dedi. Bu haftalar çok riskli malum, geçen hafta kaygılarım başlamıştı, korkuyordum ve yaşadım. Ama neyse ki hiç olmamasının, negatif sonuçların yaşattığı çaresizlik hissi yok şu an bende. Yine doktorum da en azından hamile kalabiliyorsun diyince biraz daha pozitif düşünmeye başladımGeçmiş olsun(((( ileriki haftalarda sağlıksız bir bebek olacağını öğrenmektense böylesi daha iyi belki, ben geçen yıl kendimi hep böyle düşünerek avuttum .... en kısa zamanda insallah toparlanırsınız....
Konuyu açan arkadaşımız ilk negatif haberi almıştı, çok büyük talihsizlikti. Şanssızlıklar burada sona Ersin inşallah, bu haftalardaki düşük riski bitsin bu olumsuz sonuçlarla.. ama dediğin gibi hiç bi ayın hiçbir şeyin garantisi yok ve bunun için yapabileceğimiz hiçbir şey yokÇok üzüldüm üstüste bu haberlereben burda hep birlikte ilerleyeceğiz , hep güzel haberler alacağız diye düşünmek istemiştim ama gerçeklerle yüzleştim (((((( hiçbir zaman hiçbirseyin garantisi yok (((
Öyle yaptım hiç kalkmadan yatıyorum sizinde kanamanız vardı dimi nasıl bebekleriniz?Beklememiz gerekiyorsabır diliyorum hepimize , iyi düşünün , kalbi atıyor ve su anda 1 kere geçirdiğiniz kanama dışında negatif birsey yok (o da gebeliklerde olabiliyor) ..... dinlenin ayaklarınızı uzatın bir dahaki kontrole kadar .....
Çok sağol, sana da çok geçmiş olsun. İnşallah yaşamayız ama kaderde varsa yapacak bi şeyimiz de yok. Hiçbi matematiği garantisi olmayan bi süreç tabi çok zor.Canımm çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum insaallah biran önce en kolay, ağrısız ve zararsız bi şekilde süreç sonlanır da bi daha böyle acılar yasamadan bizde yavrularimiza kavuşuruz