Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Oof of sana da çok geçmiş olsun, bu haftalar çok riskliydi zaten. Benim de 8+3 ama 7. Hafta ortalarında kalmış

Doktorun on gün sonrasına çağırırmadi mi? Genelde pozif aldıktan on gün sonra çağırıyorlar.Bu arada maşallah cabjm degerin guzel artmış sağlıkla sihhatle kucağına al inşallah
sağol canım dr yine progrstan iğneyi akledi. vede 3 gün sonra test tekrarı istedi.başka bişey istemedi

Canımm sana da çok geçmiş olsun, ultrasonla baktı bebek düşmüş ama rahim duvarı hala kalın dedi ölçtü fln öyle anladi kendimi sicak tutmak biraz işe yaradı çok sağol inşaallah parçaları da düşürürüm çok zor Rabbim yardımcımız olsun

Canimm çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin bi daha bu acıları yasatmasin

Ne kadar ölctü peki? Kac mm idi biliyormusun

Oof of sana da çok geçmiş olsun, bu haftalar çok riskliydi zaten. Benim de 8+3 ama 7. Hafta ortalarında kalmış
Geçmiş olsun (((( ileriki haftalarda sağlıksız bir bebek olacağını öğrenmektense böylesi daha iyi belki, ben geçen yıl kendimi hep böyle düşünerek avuttum .... en kısa zamanda insallah toparlanırsınız....

((((( geçmiş olsun .... su anda söyleyeceğim hersey boş ama öncelik sizin sağlığınız size zarar vermesindense .... çabucak toparlamanızı diliyorum....

Beklememiz gerekiyor sabır diliyorum hepimize , iyi düşünün , kalbi atıyor ve su anda 1 kere geçirdiğiniz kanama dışında negatif birsey yok (o da gebeliklerde olabiliyor) ..... dinlenin ayaklarınızı uzatın bir dahaki kontrole kadar .....

Çok üzüldüm üstüste bu haberlere ben burda hep birlikte ilerleyeceğiz , hep güzel haberler alacağız diye düşünmek istemiştim ama gerçeklerle yüzleştim (((((( hiçbir zaman hiçbirseyin garantisi yok (((

Çok üzücü haberler arka arkaya gelmiş. Allah sabır versin arkadaşlar. Umarım bir daha hiç yaşamazsınız. Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin.

Doktorum da tabi bunu söyledi, üzülmemek aksine bunun sağlıklı gebelik için olumlu olduğunu düşünmek lazım dedi. Bu haftalar çok riskli malum, geçen hafta kaygılarım başlamıştı, korkuyordum ve yaşadım. Ama neyse ki hiç olmamasının, negatif sonuçların yaşattığı çaresizlik hissi yok şu an bende. Yine doktorum da en azından hamile kalabiliyorsun diyince biraz daha pozitif düşünmeye başladım

Konuyu açan arkadaşımız ilk negatif haberi almıştı, çok büyük talihsizlikti. Şanssızlıklar burada sona Ersin inşallah, bu haftalardaki düşük riski bitsin bu olumsuz sonuçlarla.. ama dediğin gibi hiç bi ayın hiçbir şeyin garantisi yok ve bunun için yapabileceğimiz hiçbir şey yok

Öyle yaptım hiç kalkmadan yatıyorum sizinde kanamanız vardı dimi nasıl bebekleriniz?

Canımm çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum insaallah biran önce en kolay, ağrısız ve zararsız bi şekilde süreç sonlanır da bi daha böyle acılar yasamadan bizde yavrularimiza kavuşuruz
Çok sağol, sana da çok geçmiş olsun. İnşallah yaşamayız ama kaderde varsa yapacak bi şeyimiz de yok. Hiçbi matematiği garantisi olmayan bi süreç tabi çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…