- 22 Aralık 2020
- 942
- 369
-
- Konu Sahibi Floydblack
Sorun morarması değil moraran yerin içşnde sertlik olması. Progeston iğne kullanırken kalcadan sertlik oluyor ya bir süre sonra aynı o sekilde sertlik. Bu iğnenin etki etmediğini gösteriyor?Kan sulandırıcı göbekten uygulayınca maalesef morartıyor. Ben kolumdan vurduruyorum 1.5 aydır. Hiç bir sıkıntı yaşamadım çok az bir kısımda yeşerme var morarma yok.
Ben daha 4.günüm ama morarma yaşamadım hızlıca batırıp ilacı hızlıca veriyorum bir de öyle deneyin eğer böyle yapmıyorsanızAynı şeyleri yaşıyorum acısı arttı morarması çoğaldı o tarafa vurmayım artık dedim uzun süre iğneyi umarım bir sorun yoktur
Teşekkür ederim hızlıyı deneyim bir de yabaş yaptım bir de kan geliyor şırıngaya o zaman çok morarıyor maalesefBen daha 4.günüm ama morarma yaşamadım hızlıca batırıp ilacı hızlıca veriyorum bir de öyle deneyin eğer böyle yapmıyorsanız
Yavaş yaparken çok yanıyor nasıl dayandınız hızlı yapınca acısı da çok hafif oluyor deneyin inşallah iyi gelirTeşekkür ederim hızlıyı deneyim bir de yabaş yaptım bir de kan geliyor şırıngaya o zaman çok morarıyor maalesef
Bir de iğneyi hemen çıkarmayın ilacı sıkıp 2 3 sn sonra çıkartınTeşekkür ederim hızlıyı deneyim bir de yabaş yaptım bir de kan geliyor şırıngaya o zaman çok morarıyor maalesef
Morarma olmasa acısını çok sorun yapmadım ama sanırım bir şekilde yanlış yapıyorum bilemedim hepsinde aynı acı ve morarma olmuyorYavaş yaparken çok yanıyor nasıl dayandınız hızlı yapınca acısı da çok hafif oluyor deneyin inşallah iyi gelir