TÜP BEBEK KAN SULANDIRICI KULLANANLAR

Floydblack

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2020
942
369
Merhaba kızlar. merak ettiğim iki soru var.
1. kan sulandırıcı iğne göbekten koldan ve bacaktan yapılabiliyor. gebelikte koldan vuran varmı? göbekten yapınca daha mı etkili?
2. göbekten yaparken iğneleri göbeğimde morarmalar oldu. sanırım dün biraz sert vurdum o yüzden. üzerine bastırıncada ssertlik var bu ilacın etki etmediğini mi gösteriyor. orda beze gibi bişe oluştu. kan mı birikiyo yoksa ilaç mı yayılmıyor?

Kan sulandırıcı göbekten uygulayınca maalesef morartıyor. Ben kolumdan vurduruyorum 1.5 aydır. Hiç bir sıkıntı yaşamadım çok az bir kısımda yeşerme var morarma yok.

Kan sulandırıcı göbekten uygulayınca maalesef morartıyor. Ben kolumdan vurduruyorum 1.5 aydır. Hiç bir sıkıntı yaşamadım çok az bir kısımda yeşerme var morarma yok.
Sorun morarması değil moraran yerin içşnde sertlik olması. Progeston iğne kullanırken kalcadan sertlik oluyor ya bir süre sonra aynı o sekilde sertlik. Bu iğnenin etki etmediğini gösteriyor?

İğneyi vurduktan sonra elinizle masaj yapın her defasında. Ben 1.5 aydır kullanıyorum bir sürü iğne. Kalçadan koldan ve göbekten her seferinde mutlaka kısa kısa masaj yapıyorum. Fazla endişelenmeyin vücut görevini yapar.

Aynı şeyleri yaşıyorum acısı arttı morarması çoğaldı o tarafa vurmayım artık dedim uzun süre iğneyi umarım bir sorun yoktur

Aynı şeyleri yaşıyorum acısı arttı morarması çoğaldı o tarafa vurmayım artık dedim uzun süre iğneyi umarım bir sorun yoktur
Ben daha 4.günüm ama morarma yaşamadım hızlıca batırıp ilacı hızlıca veriyorum bir de öyle deneyin eğer böyle yapmıyorsanız 🙏🏼

X