Tüp bebek ,kadın hastalıkları

wersaff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
567
97
34
Kızlar kanamam devam etti iki gün boyunca doktorum uzak olduğu için başka doktora acile gittik iğne ve hap verdi
Dün iğneyi vuruldum bu sabah wc de parça düşürdüm
Hastaneye girtiğimde kanamam var iken doktor kese var desi bana iki embriyo yüklendi acaba düşük yaptım mı anlamadım yada bir embriyo tuttu diğeri düştümü
Dün ultrasyona baktı hem karından hem vajinal ultrasonda tek kese gözüktü düşmüş olabilir mi ya

Eklentiler

• IMG_3649.JPG
    IMG_3649.JPG
    41,4 KB · Görüntüleme: 80
Kaç haftalık? Kendı doktorunuza on koltukta uzanarak gıtseydınız keske normal doktorlar tup bebek gebelıklerını baslarda cok takıp etmekte basarılı olamıyorlar

Eğer düşük olsa kese yinede gözükürmüydü , iki gün sonra betama bakacam ne olur ultrason fotosunu yükledim yorum atar mısınız

Bugün bence kendi doktorunuza gidin. Parça düştüğüne göre düşük yapmış da olabilirsiniz.2 gün sonrayı beklemeyin.

Kaç haftalık? Kendı doktorunuza on koltukta uzanarak gıtseydınız keske normal doktorlar tup bebek gebelıklerını baslarda cok takıp etmekte basarılı olamıyorlar
Allah razı olsun kardeşim kendi doktorum kocaelinde ben ist oturuyorum kanamam olduğu gün acile gittim ordaki doktor keseyi göremem desi salı günü ve betama baktı 1477 çıktı hiç ilaç yaMadı bana gönderdi eve , kanamam devam edince doktora msj attım oda dedi acile gir iğne vurul diye bende tabi başka hastaneye gittim ve ordaki kadın doğuma söyledim
Oda baktı hem karından gördü hemde vajinal ultrasondan gördü acaba bugün mü düşürdüm yarın betama bakacam hem kendi doktoruma da watshaptan attım fotoları haftaya cuma günü gel dedi
Ultrason fotosu orda ilk gebeliğim ve 5 hafta normal mi bu ultrason

Allah razı olsun kardeşim kendi doktorum kocaelinde ben ist oturuyorum kanamam olduğu gün acile gittim ordaki doktor keseyi göremem desi salı günü ve betama baktı 1477 çıktı hiç ilaç yaMadı bana gönderdi eve , kanamam devam edince doktora msj attım oda dedi acile gir iğne vurul diye bende tabi başka hastaneye gittim ve ordaki kadın doğuma söyledim
Oda baktı hem karından gördü hemde vajinal ultrasondan gördü acaba bugün mü düşürdüm yarın betama bakacam hem kendi doktoruma da watshaptan attım fotoları haftaya cuma günü gel dedi
Ultrason fotosu orda ilk gebeliğim ve 5 hafta normal mi bu ultrason
Canım bız buna bı yorum getıremeyızde tek tavsıyem barı ıyı bır doktora takıp ol, bende ıstanbuldayım benım bahcecıde oldu tup bebegım aslında 30 haftada doktor degıstgırecektım fıyattan dolayı ancak degıstırmek nasıp olmadı ve orada dogum yaptım ıstanbulda cok guzel doktorlar var , bıraz arastırmayla tecrubelı prof ya da doc bırılerını bulursun rısklı gebelık uzmanı olarak canım

Kendi doktorum haftaya cuma gel dedi parça dediğimde tavuk derisi gibi idi anlam veremedim belki jeldi haftaya cuma günü kalp arışına bakalım desi bende anlamadım iyice psikolojim bozuldu kese çevresinde kanama yok normal gibi
Eee o zaman kanama niye ogff

Kendi doktorum haftaya cuma gel dedi parça dediğimde tavuk derisi gibi idi anlam veremedim belki jeldi haftaya cuma günü kalp arışına bakalım desi bende anlamadım iyice psikolojim bozuldu kese çevresinde kanama yok normal gibi
Eee o zaman kanama niye ogff
Dur canım skaın ol kanama alanaı bazen gorunur bazen gorunmez boyle garıp bıseyler bunlar, bence sabırla duayla haftaya cumayı bekle ALLAHın ıznıyle ınslalah emeklerınızın karsılıgını almayı nasıp eder Allah

Dur canım skaın ol kanama alanaı bazen gorunur bazen gorunmez boyle garıp bıseyler bunlar, bence sabırla duayla haftaya cumayı bekle ALLAHın ıznıyle ınslalah emeklerınızın karsılıgını almayı nasıp eder Allah
Allah razı olsun aynen bende öyle yapıyorum ,sabrediyorum rBbim hayırlısını versin ,peki sen ultrasondan anladın mı yani kese var normal değil mi devlet doktoru olunca pek açıklama yapmıyorlar

X