• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek İlaçları Ve Yan Etkileri

Kızlar bugün son pergoverislerimi yaptım en son dün akşam yapmıştım sabah kontrolüm vardı cuma opu dedi hoca bugün iki tane Cetrotide da oldum bir baş ağrım var ki anlatamam, sizde de olmuş muydu muhtemelen östrojen yükseliyor çok seviniyorum ama artık yordu
Bende de baş ağrısı olmuştu ben ovitrell olmuştum çatlatma olarak tam doz olmadım ama . Umarım opu işlemin güzel geçer sonrasında sorunsuz atlatırsın İnşallah güzel sayıda güzel embriyoların olur 🤍

ikosan ikosan opu oldum bu sabah çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun🩷 Çok şükür iyiyim umarım olmayacak olsa hemşire de uyardı belirtileri söyledi hemen hastaneye gelmemizi falan, güzel haberler alınca daha da iyi olacağım umarım,taze transfer yapılamayacak inşallah gelişim güzel olursa dondurulacak bu adet değil sonraki adet transfer yapacağız dedi doktorum şimdi dinlenip bekleme zamanı 🙏🏻

ikosan ikosan opu oldum bu sabah çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun🩷 Çok şükür iyiyim umarım olmayacak olsa hemşire de uyardı belirtileri söyledi hemen hastaneye gelmemizi falan, güzel haberler alınca daha da iyi olacağım umarım,taze transfer yapılamayacak inşallah gelişim güzel olursa dondurulacak bu adet değil sonraki adet transfer yapacağız dedi doktorum şimdi dinlenip bekleme zamanı 🙏🏻
Benimle aynı konumdasın şuan tek fark ben ilk reglimi oldum . 🤍 Hadi hayırlısı olsun

Merhaba arkadaşlar bu ilaçları kullanırken sizde ne gibi durumlar oldu. Benim ağzımda aftlar çıktı bi anda 4-5 yerde ve uçukta çıktı tabi bunun tüp bebek ilacından mı yoksa denk mi geldi onu bilmiyorum ama kasık ağrım var belirgin şekilde . Sizde neler olmuştu? Doktorunuz neleri yasaklamıştı? 7. Gün iğnelerimi yaptım bu gün .
Ben garip şekilde ishal oldum biraz kasık ağrılarım olmustu bide karnım baya sismisti

Merhaba arkadaşlar bende bugün 5.ignemi olacağım Allah nasip ederse 150 gonalf 150 menapur oluyorum yarın sabah cetrotide olacağım bende ki en büyük yan etki 2 gündür oluyor aşırı derece de baş ağrısı ve arada ateşleniyorum birden ateş basıp birden düşüyor dün kontrolüm vardı sağda 3 yumurta ilaca tepki vermiş sol tepki vermemiş ama tek yumurta yeter inanıyorum pazartesi tekrar kontrol

Merhaba arkadaşlar bende bugün 5.ignemi olacağım Allah nasip ederse 150 gonalf 150 menapur oluyorum yarın sabah cetrotide olacağım bende ki en büyük yan etki 2 gündür oluyor aşırı derece de baş ağrısı ve arada ateşleniyorum birden ateş basıp birden düşüyor dün kontrolüm vardı sağda 3 yumurta ilaca tepki vermiş sol tepki vermemiş ama tek yumurta yeter inanıyorum pazartesi tekrar kontrol
Sayının hiç bir önemi yok kaliteli olsun tutsun yeter. Daha erken zaten arkadan gelenler olacak o sayı artacak merak etme 🌸

Arkadaşlar yan etki belirtiyorum 6.günden her şeye bi ağlama isteği geliyor kendinizi tutamıyor sunuz 😂

Back