• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek iğneleri

Ignelerim hicbiri acitmiyor canim. Ben tum ignelerimi kendim yaptim. Vurabilecegin alan dar fakat yine de ustuste ayni yerlere vurmamaya calis. Zamanla bolge sertlesip hassaslasiyor o zaman biraz can acitabiliyor. O yizden bir sagdan bir soldan ve farkli noktalarsan vur.

Cuma günü banada bilgi verir misin çok merak ediyorum iğnelerin sürecini çalışıyorum çünkü işyerinde falan yapmak istemiyorum .
Umarım emeklerinin karşılığını alırsın 🙏🏻
Valla igne olayi biraz uzun. Transfer sonrasi da bir suru igne vuruluyorsun. Gunde 4 igne yaptigimi biliyorum farkli saatlerde. Bazen misafirlige denk geldi, bazen sinemaya denk geldi, bazen cafeye 🙂 nerde denk gelirse yapıyorsun mecbur.

Göbeğinizden 3 parmak ölçün uygun yeri iki parmağınızla sıktırıp diğer elle iğneyi batırın sonra parmaklarınızı açın ilacı salın hem hiç acımaz hemde morarmaz. Sıkmazsanız morarıyor
İğneyi batırdıktan sonra ilacı verirken sıkmayı bırakıyormuyuz. Bana eşim yapıyor iğne değil ama ilaç verilirken yanma canımı acıtıyor 😞

İğneyi batırdıktan sonra ilacı verirken sıkmayı bırakıyormuyuz. Bana eşim yapıyor iğne değil ama ilaç verilirken yanma canımı acıtıyor 😞
Evet bırakacaksınız ki rahatça gitsin ilaç

Ignelerim hicbiri acitmiyor canim. Ben tum ignelerimi kendim yaptim. Vurabilecegin alan dar fakat yine de ustuste ayni yerlere vurmamaya calis. Zamanla bolge sertlesip hassaslasiyor o zaman biraz can acitabiliyor. O yizden bir sagdan bir soldan ve farkli noktalarsan vur.
Eti sıkıp iğneyi batırıyorum ya sıkılıyken mi ilacı enjekte ediyorum yoksa bırakıp mı 🤔 bugün hemşire yaptı ama inan heyecan dan bu detayı hatırlamıyorum,😄🤭🤭🤭

Eti sıkıp iğneyi batırıyorum ya sıkılıyken mi ilacı enjekte ediyorum yoksa bırakıp mı 🤔 bugün hemşire yaptı ama inan heyecan dan bu detayı hatırlamıyorum,😄🤭🤭🤭
Igneyi batirdiktan sonra etini birakabilirsin 🙂 diger turlu ilac disari cikar.

Igneyi batirdiktan sonra etini birakabilirsin 🙂 diger turlu ilac disari cikar.
Yarın kendim yapcam ilk defa YouTube dan bakıyordum şimdi 🤭🤭 ay valla sizler sayesinde korkularım azalıyor yeminle 😍

Yarın kendim yapcam ilk defa YouTube dan bakıyordum şimdi 🤭🤭 ay valla sizler sayesinde korkularım azalıyor yeminle 😍
Ben de igneden cok korkardim. Ben soyle yapiyordum ignenin ucunu yapacagim yere degdirip gozlerimi baska yone cevirip birden hizlica sokuyordum. Oyle hic hissedilmiyor. Tabi sonra o kadar alistim olaya benim icin cok siradan bir hal almisti.

Ben de igneden cok korkardim. Ben soyle yapiyordum ignenin ucunu yapacagim yere degdirip gozlerimi baska yone cevirip birden hizlica sokuyordum. Oyle hic hissedilmiyor. Tabi sonra o kadar alistim olaya benim icin cok siradan bir hal almisti.
İnsan bu süreçte korktuğu herşeye göğüs gerebildiğini aslında ne kadar güçlü biri olduğunu görüyor henüz anne olmasakda sanırım annelik iç güdüsü işte atlatıyoruz bi şekilde 😊

Çok farklı bir psikoloji. Ben de 5 gündür yapıyorum iğneleri. Yaparken canım deli gibi acımasa da sinirden gözlerim doluyor. Henüz konduramıyorım kabullenemiyorum durumu galiba. Bunu yaşıyor olmak koyuyor sanırım. Alışıcam inşallah.

Back
X