- 16 Kasım 2021
- 367
- 348
- 53
Insallah pozitif olur canım hakkında hayırlısı ne ise o olsunGerçekten içime su serptiniz biraz ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah pozitif olur canım hakkında hayırlısı ne ise o olsunGerçekten içime su serptiniz biraz ya![]()
Çok kolay bir iki yapınca alışıyorsun birde zaten sonuç pozitifse 12.haftaya kadar başka iğnelerle devam o yüzden alış derim benKorkuyorum doğru yapamazsam diye sağlık ocağında ve acilde yaptırmayı düşünüyorum ben
Cuma günü vericekler, sonrasında ne iğnesi veriyorlar onlarda hafif acıyor mu ay bitmiyor bu iğne çilesiÇok kolay bir iki yapınca alışıyorsun birde zaten sonuç pozitifse 12.haftaya kadar başka iğnelerle devam o yüzden alış derim bengittiğiniz doktorun hemşiresi eğitim verdi mi verdiyse onun dediklerini uygulayın bire bir
Aminnnnn inşallah emeklerime değer dileyen isteyen herkesin hayırlısı ile olur inşallahInsallah pozitif olur canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun![]()
Regle birlikte bende başlıyorum tüp bebeğe geçen ay aşılama yaptırdım . İğneler acıtmıyodu ama yinede hep eşim yaptıCuma günü vericekler, sonrasında ne iğnesi veriyorlar onlarda hafif acıyor mu ay bitmiyor bu iğne çilesi![]()
Ya aslında bu gonal f ve diğerlerinin uçları daha ince acıtmıyor. Şu an progestan dex ampul yapıyorum ben sabah akşam ince kahverengi uçla o biraz acıtıyor ama dediğim yöntemle sıktırıyorum acıtmıyor yoksa morarıyor malesef bitmiyor 12.haftaya kadar devam dedi doktorumCuma günü vericekler, sonrasında ne iğnesi veriyorlar onlarda hafif acıyor mu ay bitmiyor bu iğne çilesi![]()
1600 lira tuttu , hangisini ne zaman vurulucam bilmiyorum cuma giderken gonal f yi yanında getir dediler o zaman anlatılacak hangisi ne zaman nasıl diye, umarım güzel sonuçlar alırız bu seferRegle birlikte bende başlıyorum tüp bebeğe geçen ay aşılama yaptırdım . İğneler acıtmıyodu ama yinede hep eşim yaptı
3 iğneyide aynı anda mı yapacaksın ? Bide ne kadar tuttular
Korksam da korkmasam da mecbur yapılacamİğneden ölümüne korkan ben bile vurabildiysem herkes vurur bence. Bi de iğne ilk girdikten sonra acımıyor bir daha ileri iterken
İnsan o zaman daha çok strese girer ya acıdığı için ne diyim Allah hepimize dayanma gücü versin ve pozitif nasip etsinYa aslında bu gonal f ve diğerlerinin uçları daha ince acıtmıyor. Şu an progestan dex ampul yapıyorum ben sabah akşam ince kahverengi uçla o biraz acıtıyor ama dediğim yöntemle sıktırıyorum acıtmıyor yoksa morarıyor malesef bitmiyor 12.haftaya kadar devam dedi doktorum
Cuma günü banada bilgi verir misin çok merak ediyorum iğnelerin sürecini çalışıyorum çünkü işyerinde falan yapmak istemiyorum .1600 lira tuttu , hangisini ne zaman vurulucam bilmiyorum cuma giderken gonal f yi yanında getir dediler o zaman anlatılacak hangisi ne zaman nasıl diye, umarım güzel sonuçlar alırız bu sefer![]()
Haber veririm tabiki aminnn inşallah rabbim herkese güzel haberler nasip etsinCuma günü banada bilgi verir misin çok merak ediyorum iğnelerin sürecini çalışıyorum çünkü işyerinde falan yapmak istemiyorum .
Umarım emeklerinin karşılığını alırsın![]()
Merhaba bugün ilk iğnemi vuruldum gonalf 225 mm doz olarak verdiler salıya kadar bundan vurucam sadece günde 1 doz salı günü vurulmadan yanımda cetrotide yi götürerek kontrol üm var yineCuma günü banada bilgi verir misin çok merak ediyorum iğnelerin sürecini çalışıyorum çünkü işyerinde falan yapmak istemiyorum .
Umarım emeklerinin karşılığını alırsın![]()
Harikaaa hadi bakalım tedavin sana bebek getirsin inşallahMerhaba bugün ilk iğnemi vuruldum gonalf 225 mm doz olarak verdiler salıya kadar bundan vurucam sadece günde 1 doz salı günü vurulmadan yanımda cetrotide yi götürerek kontrol üm var yineve iğne korktuğum kadar acımadı
![]()
İnşallahhhh hayırlısıylaHarikaaa hadi bakalım tedavin sana bebek getirsin inşallah![]()
Sen daha bunu soruyorsan sonrasında napcanBen bunları nasıl vurulucam yaaa acıyor muu kızlar iğneleri vururken![]()
Çok şükür vuruldum, eminim iğne korkusu olanlar beni anlıyor durSen daha bunu soruyorsan sonrasında napcan![]()
Bunlar acısız gebelik olduktan sonra kiler , acıtıyorÇok şükür vuruldum, eminim iğne korkusu olanlar beni anlıyor dur![]()
HangileriBunlar acısız gebelik olduktan sonra kiler , acıtıyor![]()
Proluton,kan sulandırıcı iğne, progestanin iğnesi. Ama bebisimiz için değerHangileri![]()